Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

normal gelirli bi öğrenci hangi arabayı almalı??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal gelirli öğrenci diye bir tabir mi var..
    baba parası yiyen öğrenci olur.
    öğrencinin nerden geliri olcak ki....
  • orta gelirli öğrencinin araba alması değil bilet alması lazım kaç para geliri oluyo sizin memlekette
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazemeteo

normal gelirli öğrenci diye bir tabir mi var..
    baba parası yiyen öğrenci olur.
    öğrencinin nerden geliri olcak ki....

İşte üretmeyen Türkiye'nin kıskanç gençleri.. ne biliyorsunuz belki eleman part time çalışıyordur belki veya bir yazılım geliştirmiştir belkide internet siteleri vardır oradan kazanıyordur.. Size ne 30 milyarda verir 300 milyarda yargılayacağınıza yardımcı olun gencee...
  • arkadaşlar şunu söliiim
    ben öğrenciyim ama
    boş zamanlarımın hepsinde çalışıorum part time
    baba parasını yemeyi bırakalı yıllar oldu
    bilmek isteyen arkadaşlara sölemek istedim

herkese de bir daha teşekkürler cevap ve yorumları için...
    ama daa detaylı bilgileri bekliorum
    şimdien teşekkürler

ege...

ps: cela soylu saol beni anlamaya çalıştıgın için...
  • Aynı duruma bende düştüm liseden itibaren part time bilgisayar şirketlerinde çalıştım ailemden 5 kuruş almadım 90 da kendi biriktirdiğim paramla 0 1.6 Ford Taunus S almıştım aynı zevzeklenmeler olmuştu banada

quote:

Orjinalden alıntı: kobege

arkadaşlar şunu söliiim
    ben öğrenciyim ama

şimdien teşekkürler

ege...

• quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

200sx al paran artsın

birde lpg taksin cillop gibi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobege

arkadaşlar şunu söliiim
    ben öğrenciyim ama

şimdien teşekkürler

ege...

arkadaşım önceden bi yorum yapmıştım (sıfır almana gerek yok diye"), ama şimdi bunu anlatınca iş değişti tabi.

Sen anlının teri ile para kaznıyorsun ve istediğini alman en iyisini alman hakkındır. Bence herkese inat şöyle güzel bi araba çekmeni tavsiye ederim altına

Yaw bende ünvi. öğrencisiyim, açlışamk istiyorum ama işte gidip bi dükkanla konuşmak anlaşmak ya da orada çalışmaya çekiniyorum , çekinmeye ne gerek var diyeceksiniz ama nebilim hiç çalışmadım öncden. Ama kendi emeğinin karşılığını kazanmak insana büyük zevk verir ama ne biliyim kararsızım bu konuda

Şİmdilik altımda toyota corolla var baba yadigari, gözüm gibi bakıyorum ona. İnşallah Allah ileride banada kendi arabamı almamı nasib eder

• hade iyi günlerde kullan.
    quote:

Orjinalden alıntı: Lakerman

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

200sx al paran artsın

birde lpg taksin cillop gibi olur

• fiyat/performans açısından en uygun dizel araç HYUNDAI-GETZ diye biliyorum ama..
    hem 30milyardan daha ucuz
    hem full donanım
    hem de gerçekten kaliteli

şahsen kullandım da oradan biliyorum
  • Kia Cerato Full u dizeli 29 civarinda Bence alinabilecek arabalardan (ici de genis fena diil)

quote:

Orjinalden alıntı: Cela Soylu

Honda Civic al bosver gerisini zaten hükümet mazot'a düşen akaryakıt gelirleri yüzünden iyi bir zam yapmayı tasarlıyormuş diye duyumlar alıyoruz bu yüzden bende dize otomobil alma tasarımı erteledim...

Yok canim hic Sanmam Is makinalari ne yapsin ozmn

Kolay kolay dizele bisi olmaz gibime geliyor hemde secimlerde yaklasti ooo cook zor artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 20 Şubat 2006 8:41:03 >
  • bence ikinci eli iy olan bir arabayı düşün. kia falan diyenler oolmuş. genciz yani, iki gün sonra arabayı değişmek isteytebiliriz. zarar etmemek lazım...
    Bu arada bu aralar yollarda en çok dikkatimi çeken arabalar fabia ve palioo albea . tabi dizelleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir__ -- 20 Şubat 2006 9:48:32 >
  • Bahsi geçen öğrenci gedçekten normal gelirliyse toplu ulaşım kartı olan mavi kart almalı.Yok normal gelirli değilde ayıp olmasın diye normal gelirliyim diyorsa kasmasın alsın denesin satsın başkasını nasıl olsa alabilir
  • derslerine çalışan bir öğrenci hangi arada part time olarak çalışıp 30000 ytl lik araba alacak kadar kazanacak. çalışıp para biriktirecek part time çalışarak..o zmana kaç yıl biriktiecek.biz de üniversite okuduk. üniversite 4 yılda biter..bilemedin 5-6 yılda...öğrenciyi bırak çalışan biri 4 yılda para biriktirerek araba alamıyor...

evden havluyu kapan bu foruma geliyor ama tellak yok ki kese çeksin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazemeteo

derslerine çalışan bir öğrenci hangi arada part time olarak çalışıp 30000 ytl lik araba alacak kadar kazanacak. çalışıp para biriktirecek part time çalışarak..o zmana kaç yıl biriktiecek.biz de üniversite okuduk. üniversite 4 yılda biter..bilemedin 5-6 yılda...öğrenciyi bırak çalışan biri 4 yılda para biriktirerek araba alamıyor...

evden havluyu kapan bu foruma geliyor ama tellak yok ki kese çeksin....

• bende üniversite okurken bende bazı işlerde çalışmıştım ama hiç para biriktirememiştim..
    sadece kendi masraflarımı çıkartıyordum..
    ülkemizde işsiz o kadar çok insan var ki, part-time kavramına gerek kalmıyor, işveren aynı paraya daha kaliteli insanı full-time çalıştırmak varken neden part-time çalıştırsın..

neyse amacımız kimseyi yalancı çıkarmak değil, sadece düşündüklerimi yazdım
  • Ya Neden Konuya Donmuyorsunuz ?

Ben Lisede aylak aylak gezmedim kendimi gelistirdim ve simdi Ben Model Ciziyorum Cok Unlu firmalara satiyorum

Ya da Part time olarak bir bilgisayar programi gelistiren sirkette calisiyorum ya da ew den web sayfasi yapiorum

Ben Bunlari yapabiliyorum veX almaya karar verdim 30 milyara geliyor bana herseyiyle Illa univ ogrencisiyiz diye mc donalds da part time calismak gerekmiyor ve cevreme gore NORMAL gelirliyim yani cevremde M3 kullanan arkadaslarimda war

Dese adam Ne diyeceksiniz ya kardesim size ne para nereden geliyor taktniz yani.

Devlet bile bu kadar soru sormadi yaw.

Bu arada arkadasin biri demis kia fln demisler ancak albea daha iyi gibi ama albea yi da 30 milyari olan ogrenci kulanmaz yaw. Bu arada biras daha sikip c4 alirsan dizel fln cok rahat edersin tahminim.
  • Normal gelirli bi öğrenci arabası olmaz...
  • onu geçtim normal gelirli öğrencinin 30 milyarı nası oluyo... yüksek gelirli bi öğrencidir arkadaş heralde
    quote:

Orjinalden alıntı: pailo99

Normal gelirli bi öğrenci arabası olmaz...

• kafası çalışan üniversiteliler yazları alaskaya gidip 10 bin dolar para kazanıyor. 3 bini masrafa-2 bini gezmeye gitse, 5 bin dolar para 4 ayda. kışları da part time iş+bursla kendini idare etse. üç yaz gitse 15 bin dolar ediyor. hesap edin artık..
  • arkadaşlar olayları nerelere getirdiniz...
    ben liseden beri çalışıyorum yazları yurtdışında olmak üzere
    yaz dışında da part time çalışıorum
    neden bu konuya takıldınız anlamıorum
    siz de çalışın sizin de olsun
    benim tek zevkim aarabaa
    harcamadım kaç yıldır biriktirdim şimdi de alıorum
    kime dert oldu bu anlamıorum
    fikir veren arkadaşlara teşekkür ama çekemeyenler boşuna msj atıp ta ortalıgı doldurmasın
    ben fikir sordum sadece

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.