Şimdi Ara

normal gelirli bi öğrenci hangi arabayı almalı??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kobege

arkadaşlar olayları nerelere getirdiniz...
    ben liseden beri çalışıyorum yazları yurtdışında olmak üzere
    yaz dışında da part time çalışıorum
    neden bu konuya takıldınız anlamıorum
    siz de çalışın sizin de olsun
    benim tek zevkim aarabaa
    harcamadım kaç yıldır biriktirdim şimdi de alıorum
    kime dert oldu bu anlamıorum
    fikir veren arkadaşlara teşekkür ama çekemeyenler boşuna msj atıp ta ortalıgı doldurmasın
    ben fikir sordum sadece

teşekkürler

Ya Helal Olsun sana Ne diyeyim Senin cevrene gore normal gelirlisindir cevrende baskalari vardir cok iyi dir geliri senin ki normaldir bole olmasi normal ben bunu neden cekemiyorlar da dunyayi kendi cevrelerinden ibaret saniyorlar anlamiyorum

ARTIK LUTFEN ARABA TAVSIYESI YAPINIZ

Bence C4 diyorum hazir varken biras daha koy iyi bisi al.

• arkadaşım bence diger mesajları boşwer de...(senin gelir kaynagını merak edenlerin)

eger 30000ytl lik limiti biraz daha arttırma gibi bi durumun warsa astra 1.3cdti al derim.

fakat limit buysa punto yu da görmeni tavsiye ederim (1.3 multijet 90ps dynamic +skydome+spor paket)

ama su an senin yerinde olsam biraz daha beklerdim corsa clio3 vs.. tabi acelen yoksa

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincher -- 23 Şubat 2006 2:01:25 >
  • bence de, araba dışında herşeyi yazmışsınız arkadaşlar, bize ne sonuçta kazanıp alabiliyorsa ne büyük mutluluk,

3 4 birşeyler koyabillir üstüne de c4 alabilirsen bence en doğru seçimlerden biri olur...
  • arkadaşım ben derslerine çalışan bir öğrenciyim,üstelik elektronik okuyorum ve ortalamam yüksek ama aynı zamanda çalışyorum ,bir dönemdir çalışıyorum, 10 milyar biriktirdim ve 10 da pederden borç alıp araba aldım.yapamadığınız herşeyi imkansız olarak değerlendirmeyin.

tavsiye isteyen arkadaşıma ise şunu söylüyorum bence 30.000 otomobile harcama pişman olabilirsin.ben tüm paramı arabaya bağladım ve şu an zor durumdayım,gerçketen asıl masraf arabayı aldıktan sonra başlıyor,sigorta bakım,kasko,aksesuar,yakıt masrafı,daha uzar gider.ben 2004 civic aldım gerçekten çok ekonomik bir araç tüketim değerleri diğer 1.6 lardan çok düşük seni temin ederim.ve dizeller gibi bakım masrafı yok,ayrıca olası arızaları daha seyrek ve ucuz olacaktır. ayrıca modifiyeye çok yatkın,henüz sıra gelmedi ama yapılmışların gördükçe hasta oluyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: hazemeteo

derslerine çalışan bir öğrenci hangi arada part time olarak çalışıp 30000 ytl lik araba alacak kadar kazanacak. çalışıp para biriktirecek part time çalışarak..o zmana kaç yıl biriktiecek.biz de üniversite okuduk. üniversite 4 yılda biter..bilemedin 5-6 yılda...öğrenciyi bırak çalışan biri 4 yılda para biriktirerek araba alamıyor...

evden havluyu kapan bu foruma geliyor ama tellak yok ki kese çeksin....

• Punto al arkadaşım bak burda millet punto diye öldü duyduğuma göre maseratinin tahtına göz koymuş kalite zaten aynımış sen en iyisi punto al
  • kesinlikle haklısın

quote:

Orjinalden alıntı: Iamnotsuperman

hayatımın 15 yılında öğrenci sıfatını taşıdım ama hiç 30 milyarı bir arada görmedim.Bence kendine normal gelirli öğrenci diyerek haksızlık yapıyorsun.
  • aman dostum 206 hdı alıp başına dert etme 6 senedir aynı kasa makyajlayıp makyajlayıp millete yutturuyolar. ford fiesta, c4,c3,focus
  • 206 konusunda kesinlikle katılıyorum sana,hiçbir artısı yok donanım ve konfor olarak,daracık araba zaten.hdi motoru hakkında bilgim yok ama benzinli 1.4 ün çekişi çok kötü,yokuşlarda boğuluyor bunun dışında sollamalar eziyet bu arabayla.
    quote:

Orjinalden alıntı: burak733

aman dostum 206 hdı alıp başına dert etme 6 senedir aynı kasa makyajlayıp makyajlayıp millete yutturuyolar. ford fiesta, c4,c3,focus
  • evet dediğin gibi 1.4 motor titriyor resmen kaldırırken benim eniştede var sattıda kurtuldu. illa peugeot diyorsanız arkadaşlar alın 106 GTI keyif çıkartın
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak733

aman dostum 206 hdı alıp başına dert etme 6 senedir aynı kasa makyajlayıp makyajlayıp millete yutturuyolar. ford fiesta, c4,c3,focus

katılıyorum
  • quote:

benim tek zevkim aarabaa
    fikir veren arkadaşlara teşekkür ama çekemeyenler boşuna msj atıp ta ortalıgı doldurmasın
    ben fikir sordum sadece

teşekkürler

helal olsun arkadaşım hakkındır al tabi en güzel arabayı ben de 1,5 sene tam zamanlı çalışıp aldım yeni leon stylance(full yani), toplam 34'e patladı...
    şimdi bazı aklıevveller çıkıp ta 1.5 senede şu kadar maaş alsan şu kadarını harcasan sen o arabayı nasıl alacan diye hesap yapabilirler, takılma onlara...bence hala öğrenci olduğuna göre benzinli 1.4 veya herhangi bir dizel B sınıfı araç alabilirsin 0 kilometre. tavsiyelerim ibiza s-rider, yaris d-4d, fabia tdi, jazz, c3 olabilir...

• Kardeş öncelikle hayırlı olsun bence,
    c4 veya leon gerisini fazla düşünme
  • GRANDE PUNTO!!!!!!!!
    1.3 multijet 75 beygir dynamic versiyon(rock siyahı+mavi iç mekan) 27.150 ytl
    spor paket 500 ytl
    skydome açılır tavan 1.500 ytl
    15' jant 400 ytl
    aliminyum egzoz ucu 100 ytl
    pedal takımı 90
    alarm 200
    ++++
    ----------------------------------------------------------------------------------------------

==============================}29.850 ytl
    yeterli mi??:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoparr_ -- 14 Mart 2006; 23:27:00 >
  • quote:

benim tek zevkim aarabaa
    ben fikir sordum sadece

teşekkürler

o zaman 2. elde de fazla zarar ettirmeyecek bişey olmalı
    punto olmalı 90 hp lik multijet olmalı
  • Ben olsam 2000 model BMW 316i alırdım. Karizma ne de olsa.
    Yakıt için LPG düşünürdüm.
    Bmw ye yakışmaz ama yakıtı düşünecek olsam LPG takarım.
  • ben olsam honda civic 1.6 sedan veya toyota corolla 1.6 hb alırdım.ikisi de gayet performanslı ve de az yakıyor(gerçi dizel kadar az olmasa da)
    veya gaza gelip orta-üst sınıf bi araç alırdım! toyota avensis veya opel vectra gibi!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.