Bildirim
normal gelirli bi öğrenci hangi arabayı almalı???
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vay be öğrenciyken 30milyar, iş bulsan kesin ferrari alırsın. İkinci el Golf Tdi. -
DİZEL ARABAYA MODİFİYE YAPILMASI MÜMKÜN AMA ÇOK KISMİDİR YANİ ANCAK DIŞINDA YAPARSIN AMA MOTORDA DİZEL ARAÇLAR İÇİN ANCA ÇİP TUNNİNG UYGULAYABİLİRSİN 30.000YTL ÖĞRENCİ ARABASI DİYORSUN BU FİYAT ÖĞRENCİYE FAZLA BENCE YİNE DE BU PARANLA SEN EN İYİSİ ŞU, MULTİJET PUNTO VE YA PALİOLAR GÜZEL AYRICA POLO TDİ,206 HDİ,FABİA TDİ, SEAT İBİZA TDİ,CİTROEN C 3 ,HUNDAİ ACCENT ADMİRE CRDİ, SEÇENEKLERDEN BİRİNİ TERCİH EDERSEN PUNTO MULTİJET YA DA 206 HDİ VE POLO TDİ ARASINDA BİR MUKAYESE YAP DERİM VE FİYAT PERFORMANS EKONOMİ AÇISINDAN SHOWROOMLARDA BU ARAÇLARI ARAŞTIR DERİM.
-
aylık ortalama katedeceğin mesafe,donanımlı-donanımsız gibi ihtiyaçlarınıda yazarsan iyi olur. -
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Vay be öğrenciyken 30milyar, iş bulsan kesin ferrari alırsın. İkinci el Golf Tdi.
-
ya öncelikle okuluma ve işe arabayla gidicem
ve donanımlı olması tercihim...
modifiye olarakda zaten motorla işim olmaz pek
hava filtresi en fazla
dış görünüm daha önemli :)
teşekkürler -
Punto almayın kardeşim 206 gibi heryerde görmek istemiyorum. -
Ogrenci adam Dizel araba kullanmali kesinlikle kendimden biliyorum.
34.500 e 1.6 110hp Citroen C4 war
Olmadi 105hp 1.5lt Kia Cerato war.
Bunlar alabilecegin en iyi ogrenci arabalari o paraya kanimca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 18 Şubat 2006 18:33:50 > -
ewt C4 al -
hayatımın 15 yılında öğrenci sıfatını taşıdım ama hiç 30 milyarı bir arada görmedim.Bence kendine normal gelirli öğrenci diyerek haksızlık yapıyorsun.Neyse yanlış anlaşılmasın allah daha çok versin.Senin yerinde olsaydım Astra düşünürdüm -
C4 derım kendım gıttım baktım araba harbıden cok guzel ama daha gıdıp test surusu yapamadım ama showroom agıttım suremeden geldım -
git astra 1.3 cdti al
ama param var benzin sorun deil diyorsan
astra 1.6 veya astra gtc 1.6 -
saniye düşünmem punto alirim -
Grande Punto mul.jet +çip tuning -
bencede astra cdti al siyah yakışır -
quote:
Orjinalden alıntı: drberti
bencede astra cdti al siyah yakışır
astrayı istediğin zaman modifiyede edebilirsin
arabanın tipi modifiyeye müsait
bence şu anda en iyi modifiye edilecek araçlardan birisi astra -
BEN SANA FABİA TDI ÖNERİRİM AMA MODİFİYE DEMİŞSİN, 206 HDI DİYORUM. -
Adam 30 milyar limit demiş siz 30milyar üstü ne kadar örnek varsa vermişsiniz.. Biri hariç, o da benim tavsiyemle aynı zaten:
2006 Punto 3K 1.3 90hp Emotion + İstediğin opsiyonları katarsan çok şık ve güzel bir araç oluşturursun kanımca -
astra bende war öneririm -
bence bir öğrenciye 30 binlik araba fazla.bence onu 20 ye 25 e düşür. hem cebinde para kalır.sen arabayı alınca bitiyor sanıyorsun ama asıl arabayı aldıktan sonraki masraflar önemli.vergiydi,benzindi,bakımdı,muayneydi ......
Benzer içerikler
- egea 1.6 multijet kronik sorunları
- seat leon 1.2 tsi style yorum
- fiat egea 1.3 yakıt tüketimi yorumları
- demir profilden garaj yapımı
- golf 7 1.2 tsi yorumlar
- renault master 2024
- pejo 3008 2024
- togg batarya kapasitesi
- byd denza d9 gt
- corolla cross bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X