Şimdi Ara

normal polis ehliyetsiz araba kullanırken görse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ehliyetsiz Araç Kullanma ve Polis Yetkileri

Trafikte araç kullanırken polis tarafından durdurulduğunuzda normal polis, yunus polis, asayiş polisi veya jandarma ehliyetinizi sorabilir.

Normal Polis

Normal polis ehliyetinizin yanı sıra ruhsat ve sigorta gibi diğer araç belgelerinizi de isteyebilir.

Yunus Polis

Yunus polis, trafik denetimlerinde uzmanlaşmış bir birimdir ve ehliyetsiz araç kullanma konusunda yetkilidir.

Asayiş Polisi

Asayiş polisi, genel güvenlik ve düzeni sağlamaktan sorumludur ve trafik ihlallerini de soruşturabilir.

Jandarma

Jandarma, kırsal alanlarda kolluk kuvveti olarak görev yapar ve ehliyetsiz araç kullanma ihlallerini soruşturabilir.

Ehliyetsiz Araç Kullanma Cezası

Ehliyetsiz araç kullanmak bir trafik ihlalidir ve para cezası ve idari yaptırımlara yol açabilir. 2023 yılı için ehliyetsiz araç kullanma cezası [Miktar] TL'dir. Ek olarak, aracınız trafikten men edilebilir veya el konulabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • var plakayı trafik ekibine sıkayet eder.
  • Adam yaralama veya cinayete teşebbüsten içeri atar
  • ehliyetsiz arac kullanmakdan, milletin canina kast etmekden tutuklar
  • ehliyeti alinina yapistiripmi kullaniyo ehliyetli soforler?senin nasil anlicak normal polis ehliyetinin olmadigini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesburak

ehliyeti alinina yapistiripmi kullaniyo ehliyetli soforler?senin nasil anlicak normal polis ehliyetinin olmadigini?

17 yaşındayım cüssem iri ama tipten 18 üstü gibi gözükmüyorum sanki
  • 16 yaşindayım geziyordum arabaylan polis durdurdu yaş kaç dedi dedim 16 bindi yanıma git şu köşeden dön gel dedi. Döndüm geldim bidaha görmücem dedi çektim gittim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seni orda bekletip trafik polisini çağırır.genel hizmet polisi trafiğe karışamaz.ehliyet bile soramaz.anca kimlik sorar.ama memleketimizde çoğu insan haklarını bilmediği için kim derse çıkarıp gösteriyor.ehliyetini.
  • her türlü seni zıplatır
  • 2 yıl önce arabayı tam parktan çıkarırken önümden polis(normal polis) geçti geri geri geldi aracı tam önüme koydu. indi arabadan ehliyet var mı dedi.binbir türlü takla attım. Adam kaza yaparsan bütün suç senin bilgin olsun dedi gitti. Bişi yapamaz yani. Ama adamı gıcık edersen trafiği çağırır .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.