Şimdi Ara

Normal uydu alıcısında d smarta geciş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır golmester 9400vci kullanıyor dün itibari ile Next YE-9950 CIS D-SMART ürünü aldım malum tutuğum takımın bari maçları rahat evde izliyim diye ama gercekten pişman oldum görüntü kalitesi yüzünden golmasterden aldığım SD görüntüyü Next YE-9950 CIS D-SMART alamıyorum altın üçlü scartla bağlı ama benmi? acaba yanlış bişler yaptım görüntüm cok net değil hafif çamur gibi oluyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

• Kimse yorum yapmıyor sanırım problem herkezde var sadece ben değil
  • Üstad sorunuzun cevabını malesef bilmiyorum ama bende sizin gibi d-smart a geçmeyi düşünüyorum. (bu arada dsmart müşteri hizmetlerini arayıp sorununuzu söylediniz mi? ayarlarda bir problem varsa yardımcı olurlar)

Yanlız d-smartı dün sorduğumda 340 ytl dediler. önceden 275ytl idi. Doların artmasından dolayı fiyatlar uçmuş..

Siz kaça aldınız acaba..?

Şu an itibari ile herhangi bir Pişmanlığınız var mı?
  • Valla üstad ben 10+1 ertelemeli 300 ytl aldım cardfinasla izmit,ten son zamlardan sonra en uygun bulduğum yerde 1 adety vardı aldım..

diğer sorunun cevabı cok memnunum özelikle belgeler kanaları icin aldım cocuk kanaları icin ufaklık başından ayrılmıyor kısacası doğan grubuna güvenmiyordum ama genede alınabilir memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker345 -- 21 Ekim 2008; 12:02:27 >
  • Üstad verdiğiniz yanıtlar için Teşekkür ederim.
    Oldukça uygun fiyata almışsınız güle güle kullanın.

Umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-smartmı Tivibu ip tv mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.