Şimdi Ara

NORMALDE SES VAR İNTERNETTEN VİDEO İZLERKEN YOK (SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
35.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NORMALDE SES VAR İNTERNETTEN VİDEO İZLERKEN YOK NE YAPMAM GEREKİYOR K-LİTE CODEC PACK İNDİRDİM SORUN ÇÖZÜLMEDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pccommander -- 30 Ocak 2008; 21:15:34 >

• windows sesleri çalışıyor mu?
    açılış kapanış vs?

ha ayrıca 10 nanosaniye içinde yaptığım aramaya göre bulunan sonuçlardan birkaç tanesi aşağıda
    http://forum.donanimhaber.com/m_12065179/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_14438715/mpage_1/key_YOUTUBE%252CSES//tm.htm#14438715
    ayrıca google da yazsan bunu orada da donanım haberdeki topik çıkacaktı
    kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 29 Ocak 2008; 20:50:20 >

• NORMALDE ÇALIŞIYOR DEDİM YA BÜTÜN SESLER ÇALIŞIYOR SADECE WEB BROWSER DA VİDEO VESAİRE MESELA ONLİNE RADYO KANALI DİNLENMİYOR VİDEOLARDAN SES ÇIKMIYOR. WİNAMP MEDİA PLAYER
    AÇILIŞ KAPANIŞ SESLERİ ÇALIŞIYOR. YOUTUBE MESELA VİDEOLARDAN SES ALAMIYORUM HEM İNTERNET EXPLORERDA HEM MOZİLLA FİREFOXTA.
  • SORUNU ÇÖZDÜM MESUT AKSOY TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMIN İÇİN

İNTERNET EXPLORER İÇİN

1-BAŞLAT'tan çalıştır'ı tıklayın ve regedit yazarak kayıt defteri düzenleyicisine girin.
    2-Sol taraftaki menüyü kullanarak;
    Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 'a kadar ilerleyin.
    3-Sağ taraftaki pencerede boş bi yere tıklayarak YENİ ardından DİZE DEĞERİ ni tıklayarak satır ekleyin. Satırın ismini wavemapper olarak değiştirip ENTER'a basın. Böylece Adı wavemapper, Türü REG_SZ olan bir satır eklemiş oldunuz. wavemapper ismine çift tıklayın, size değer verisi girmenizi isteyen bir pencere açılacak. Buraya msacm32.drv yazın ve Tamam'ı tıklayın. Eklemiş olduğunuz satırın son hali şöyle olacak:

wavemapper REG_SZ msacm32.drv

FİREFOX İÇİN

install_flash_player
    DOSYA SÜRÜMÜ : 9.0.115.0 BOYUT 1.42 MB

BU FLASH PLAYERLAR İNTERNET EXPLORER İÇİN AYRI FİREFOX VB GİBİLER İÇİN AYRI OLUYORMUŞ BUNUDA ÖĞRENMİŞ OLDUK
    BU FLASH PLAYERI YÜKLEDİM FİREFOX TA SORUN ÇÖZÜLDÜ İNTERNET EXPLORERDA SORUN DEVAM ETTİ. İNTERNET EXPLORERA UYUMLU FLASH
    PLAYERI YÜKLEDİM SES YİNE GELMEDİ EXPLORERDA BU VERDİĞİN LİNKTEKİ REGEDİT AYARLARINI YAPTIM SORUN ÇÖZÜLDÜ. HA BU ARADA
    BU SORUNLA KARŞILAŞANLAR İÇİN SÖYLİYEYİM FLASH PLAYERI KALDIRMAK İÇİN KENDİ SİTESİNDE UNİSTAL PROGRAMI VAR. VE KURARKENDE MESELA FİREFOX SAYFALARI AÇIKTI SAYFALARI KAPATMADAN KURMUYOR. TABİ BEN DİREK İNTERNET ÜZERİNDEN YÜKLEMEDİM FLASH PLAYER LARI İNDİRİP ÖYLE KURDUM TABİ BÜTÜN WEB SAYFALARINI KAPATTIKTAN SONRA. ŞİMDİ HEM FİREFOXTAN HEMDE
    İNTERNET EXPLORERDAN SES ALABİLİYORUM. BU KONUDA SIKINTI ÇEKENLERE YARDIMMIM OLSUN DİYE UZUN UZUN ANLATTIM KOLAY GELSİN.........PCCOMANDER

• quote:

Orjinalden alıntı: PCCOMANDER

SORUNU ÇÖZDÜM MESUT AKSOY TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMIN İÇİN

Ne güzel, çok sevindim ama hemen mesajının başlığının sonuna SORUN ÇÖZÜLDÜ-ya da ÇÖZÜLDÜ ibaresini eklersen süper olacak
  • DÜN YAZMAYI UNUTMUŞUM ŞİMDİ YAZDIM TEKRAR TEŞEKKÜRLER
  • bednede ses cıkmıyorrrr
  • Sonunda çözülmüş
  • pardon bnm bi sorum olacaktı.. bende de aynı videolarda ses çıkmama sorunu var, demişsiniz ki firefox için 9.0.115.0 sürümü.. fakat son sürüm 10, bundan dolayı bnde hâlâ ses çıkmıyo?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.