Şimdi Ara

norton-ghost yardimmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar benim pc deki sorunlari halletdimde gecen lerde formdaki arkadaslardan biri norton-ghost kur dedi format atmana felan gerek kalmaz neyse bu nortonu indirdimde nasil kullanacam bisileri yedekle felan diyo ama ne yedeklicez yaa acikcasi bu program ne ise yarioo biraz sitelerde arastirdim c ye kurmayin felan diyoo ama hic bisi anlamadim yardimm lutfennn

• acronis true image kullanmanı öneririm anlatımı da var

http://forum.donanimhaber.com/m_6347984/mpage_1/key_acronis%252Ctrue//tm.htm#6487758
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

acronis true image kullanmanı öneririm anlatımı da var

http://forum.donanimhaber.com/m_6347984/mpage_1/key_acronis%252Ctrue//tm.htm#6487758

arkadasın dedıgı program gercekten ıyı ama dıkkatlı ol bır yanlıs yapmada bılgısayar format atmak zorunda kalırsın norton ghost ta cok kolay bır programdır ama sen tam olarak arastıramadın anlasılan...
  • arkadaslar azcik daha zaman ayirinda sunlarin ne ise yaradiginida yazin yaa dediniz formata falan gerek kalmiyo heyecanlandim saten ama ne ise yaradigini bilmiyoz ki indirsekte nerde kullanacaz bilmiyoruzz
  • anlatımını oku anlasın program şu şekilde çalışıyor

sen şimdi pc ni formatladın ve xp yi ve sana lazım olan programları kurdun .. tertemiz bi şekilde açtın pc yi sorun yok herşey kurulu

sonra xp yi kurduğun sürücünün imagesini alıyoruz (tertemiz haldeyken yani formattan yeni çıkmış sana lazım olan tüm driverlar ve programlar kurulmuş şekilde)

pc yi kullanıyoruz ilerde bi gün çökerse yada bi hata olursa virüs falan girerse bu aldığımız imageyi geri yukluyoruz bozuk olan xp ile imagesini aldığın xp yer değişiyo ve image aldığın hale 5 dakka geri dönüyor bilmem anlatabildim mi

şöylede düşünebilirsin bir klasör açtın pc ye ve bir not defteri attın içine . ve bu klasörü cd ye veya hdd nin farklı bi sürücüsüne kopyaladın ileride bu not defterinde yazan bilgilerden bazıları silindi .... ne yapacaksın diğer klasörü kopyala yapıştır diceksin bozuk olanla yer değişeceksin mantık bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 23 Ekim 2006; 4:20:28 >

• kardes sen bosver gost u falan formati bas cek giitsin bende war pek saglikli olmuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: murekkepci

kardes sen bosver gost u falan formati bas cek giitsin bende war pek saglikli olmuyor...

neden öyle dediğine anlam veremedim ben hemen hemen 1 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım 5 dakkada format bide herşey kurulu geliyor daha ne olsun ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orjinalden alıntı: murekkepci

kardes sen bosver gost u falan formati bas cek giitsin bende war pek saglikli olmuyor...

neden öyle dediğine anlam veremedim ben hemen hemen 1 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım 5 dakkada format bide herşey kurulu geliyor daha ne olsun ki

program olarak guzel ama bende bazen hata werdi bende vazgectim...
  • nihat abii saolasin yaa kac kisiye sordumda birisi sole adam akilli anlatmadi yya ellerine saglik tskr
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewenty

nihat abii saolasin yaa kac kisiye sordumda birisi sole adam akilli anlatmadi yya ellerine saglik tskr

anlatabildiysem ne mutlu bana yardımcı olmak güzel bi duygu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.