Şimdi Ara

Norton ghostta çok küçük bi yardım istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar lütfen yardım PC mde bazı dosyalar silindi oyüzden de pc yi açamıyorum tek yolum d de duran ghostumun yedeği ile pc ye format atmak ama bana ghost u çalıstırmak için (pc yi tam olarak açmadan) ghost un cd si lazım bu lap top ta cd rw war ama CD nin içine ne atıcam ve o atacağımı nerden bulcam lütfen yardım edin...

İlgilenirseniz çok sevinirim.

• d: de SİSTEMİN BİR GHOST GÖLGESİ VAR İSE EĞER
    başka bir şey yapmanıza gerek yok bir adet boot lu CD edinin pc yi bu CD den dos modunda açın ghost programını çalıştırdığınızda D: de duran yedeği C: diskine açılacak şekilde çalıştırın yedek açılacak ve sistem ilk kurulduğu şekliyle sorunsuz açılacak bu işlem C: ye format etkisi yapıyor C yi formatlıyor ama D: ye dokunmuyor
    dos lu açılış CD sini kendiniz de yapabilirsiniz win98 açılış disketi bulun sonra disket sürücü ve cd rw olan bir bilgisayarda nero programında açılış CD si yapmayı çalıştırın nero 98 açılış disketinden kolaylıkla win98 açılış CD si yapacaktır onunla kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prototip2 -- 1 Ağustos 2006; 21:03:51 >
  • Hirens Boot CD ile Dos'tan açıp CD içindeki Ghost programını kullanarak geri yükleme yapabilirsin...
  • lütfen o boot cd hakkında birazdaha yardım ederseniz anlıcam gibi çok ta anlamam yazılımlardan ama boot cd olusturmaya çalıscam biraz açıklarsanız ama.
  • cd rw si ve disket sürücüsü olan olan bir pc bull ve CD yazma programı olan nero yu yükle çalışır hale getir
    sonra win98 açılış cd sini diskert sürücüye tak
    nero programını çalıştır seçeneklerden açılış CD si yapma yı seç
    program açılış CD si için dosyaları nereden alacağını sorunca tabi ki disket sürücü olan A:\ seçilecektir ve win98 açılış disketi sistem özelliği ile birlikte Açılış CD si olarak yazılacaktır aynı CD ye ghost programı ve diğer dosyalar da kopyalanabilir
    sonra pc nin açılışını CD ye ayarlayıp CD den boot edersin
    nero programının kullanımı ve bu işlerin yapılmasının anlatılması biraqz karışık sana birisinbin göstermesi gerekebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.