merhaba norton 2004 yükledim ama makineyi baya baya kasıyor geçende forumda gezerken bir arkadaş "norton makinenizi kasmasın" diye bişi yazmış o konuyu teferruatlarına girerse sevinirim
malum herkes ingilizce bilemiyo şincik ten teşekkür
Norton kullanmanı önermem.. Kaspersky tavsiye ederim. Aslında firewall+antivirüs olarak Pc-Cillin muhteşem bir ürün ama Pc-Cillin'in cracki çook zor bulunuyor.
ya ahım şahım kasma yapmıorki ufak oluor arasıra ama sorun deil bence ben norton av 2005 kullanıorum açıkcası ..
norton 2004 işlemci ve performans bakımından bazı makinalarda kasma olayı olmaktadır. makinanın özellikleri birazda düşükse yapacak hiç bir şey yok
bEN nORTON 2003'ün ayarlarını çok kurcaladım kasmasın diye gene de kastı. Şimdi Antivir kullanıyorum ve Norton kasmıyor. demek ki Norton'u kurmayınca kasmıyor.
(Celeron 1200 -- 256 MB ram - XP Pro) Norton 2004 kasıyodu kaldırdım geçen yine lazım oldu 2005 indirip kurdum öldürdü!!! Güçlü işlemci bol RAM şart.
nortonun sistemi en az %7 oranında yavaşlattığını okumuştum kendi resmi sitesinde... celeron 2.4 512 ramde ben gayet rahat 2004 kullanıyorum... eski sistemleri yavaşlatması ise cpu ve ram ile alakalı olabilir... ya da beraber çalıştırdığınız programlarla...
HANGİ MAKİNEYE NORTON YUKLEDİYSEM SORUN YAŞADIM kASMAYI BİR TÜRLÜ ENGELLEYEMEDİM şU AN PCCLLİN KULLANIYORUM HARİKA TAVSİYE EDERİM
avp yi win9x de kullanamıyorum sistem donup kalıyor aynı sistemde xp olursa süper temiz mecbur bende norton 2005 kullanıyorum %7 değil 77 yavaşlıyor belkide sistem
bırakın şu nortonu işlemci ve ram canavarı norton içinmi çalılşacak işlemcilerimiz ramlerimiz sisetmi kasmayan bi virüs programı kurun antivir gibi veya nod32 ne bileyim buna benze rvirüs prgramları var.
Çözümünüz kaspersky ve ad-aware 6 başka yol yok ha birde personel antivür var ama yetersiz kalıyor.
AMD 2500 İŞLEMCİM 512 RAM VAR kasıyor sendede kasması normal :::))) Norton kullanma Panda Platinum tavsiye ederim çok iyi!!!
quote:
Orjinalden alıntı: bora arpınar
Çözümünüz kaspersky ve ad-aware 6 başka yol yok ha birde personel antivür var ama yetersiz kalıyor.
Ad-aware 1.5 Nasıl arkadaşlar??? 6 sürümünden cok fark var mı?
Norton ile kasılan bir sistemi görüp incelemeyi çok isterdim. Celeron 333 ile başladım Norton macerama. Celeron 600 daha sonra 600@900 kullandım. Şuanki sistemim imzamda sanırım benim kurduğum Norton'larda bir keramet var. Benimkisiler kasmıyor. İsteyen her kişi ile bahse de girerim. Gelir evimde test eder.
Mesela 3dmark testi, sisoft multi ve disk testleri, dvd ripleme gibi işleri hem norton devrede hemde devredışındaken zaman tutup yapalım. Bakalım kasıyor mu kasmıyor mu görelim. Hodri Meydan.
Bu arada siz yalan konuşuyorsunuz demiyorum, doğrudur sizde bir şekilde kasıyordur ama bende kasmıyor işte. Forumlarda iddialaştığım kişiler yüzünden çok denemeler yaptım. Bir kasılma yok. Sadece açılışta biraz geç açılıyor sistem o kadar. Daha sonra hiçbir sorun yok. Ama 2005'i denemedim. Onu bilemeyeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme