+1 |
Norton Security Premium 10 Aygıt 360 TL/2 YIL (28. sayfa)
-
-
arkadaşlar 2 yıllık teklif alan varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 28 Şubat 2021; 16:38:9 > -
Alan varsa dahil olabilirim. Süresi bitmiş
-
Ben de talibim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de talibim
Baya talip var ama, kimse alayım demiyor, kendime alıyor olsam ben sipariş verirdim de kendim için değil bir akrabama alacağım. Yok mu bir babayiğit?
Düzenleme: Ben gittigidiyor'dan 1 yıllık 40 TL'ye aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cambaz_4387 -- 14 Mart 2021; 21:18:34 > -
bana 1 yıllık teklif 160tl. ama iki yıllık istiyorum oda bende yok
-
Bir düzenleme şart gibi. Ben de talibim :)
Kaç kişilik?
10 kişilik olmalı değil mi? Yazdıktan sonra buldum cevabı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xooa -- 16 Mart 2021; 14:6:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: xooaKaç kişilik?
10 kişilik olmalı değil mi? Yazdıktan sonra buldum cevabı.
10 kullanıcı 160 ama ben iki yıllık bakıyorum 1 yıllık herkese aynı fiyattır sanırım zaten
pc'ye format atarsan eğer hesabı açan arkadaşa yazıyorsun sana tekrar indirme linkini atıyor. bu konuda uğraştırıcı oluyor.
bana denk geldi 2 kere format atmak zorunda kaldım, kimisi 5 sene atmıyor.
-
Evet, norton hesap sahibi olan kişinin üşengeç olmaması lazım.
Benim 29 gün sonra elimdeki norton'un süresi bitiyor. 1 veya talep olursa 2 yıllık uzatmayı düşünüyorum. 29 gün bitmeden de alabiliriz.
En azından 6-7 kişi olursak norton'u asıl alan kişi olabilirim. Birbirimizin cep numarasını alıp format durumlarında whatsapp'tan yazarsınız, çok ekstrem bir şey olmadıkça hızlıca linki veririm. Her gün düzenli foruma girmiyorum ama whatsapp'a illaki giriyoruz hepimiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xooaEvet, norton hesap sahibi olan kişinin üşengeç olmaması lazım.
Benim 29 gün sonra elimdeki norton'un süresi bitiyor. 1 veya talep olursa 2 yıllık uzatmayı düşünüyorum. 29 gün bitmeden de alabiliriz.
En azından 6-7 kişi olursak norton'u asıl alan kişi olabilirim. Birbirimizin cep numarasını alıp format durumlarında whatsapp'tan yazarsınız, çok ekstrem bir şey olmadıkça hızlıca linki veririm. Her gün düzenli foruma girmiyorum ama whatsapp'a illaki giriyoruz hepimiz.
baktınızmı teklif ne kadar 2 yıllık? şuanki lisans 18 güne bitiyor bendeki forumdan lisansı aldığım kişini hesabı çıkıyor uzatmaya tıkladığımda 2 yıllık 309 tl teklif veriyor norton 10 kullanıcı. ama o arkadaş kaspersky kullanacakmıs uzatmayacam dedi. ben kendi hesabımla girdiğimde 2 yıllık çıkmıyor 1 yıllık çıkıyor 160tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 16 Mart 2021; 22:25:38 >
-
Ben de sizin gibi aldığım kişinin üzerinden teklife baktığımda 1 yıllık 160, 2 yıllık 309 tl teklif gördüm. Ama kendi hesabımdan bakmadım. Muhtemelen dediğiniz gibi olur kendi hesabımdan bakarsam da.
Olmadı 1 yıllık alırız hocam. Zaten bu konudaki arkadaşların kaçı 2 yıllık istiyor ki? Onu bir sormak lazım.
-
Windows 10 ile gerek yok. Defender var.
Defender virüsün kendisi gibi bilgisyarı yoruyor. onu da kapattım, antivirüs de yüklemedim, bilgisayarımda hiçbir sorun yok.
-
Ben onun yüzünden 8.1 kullanıyorum.
Hem otomatik güncellemeler kapalı. Hem defender kapalı.
W10da defender çok fena çalıştırıyor. Hard diski çok yoruyor. Ve pcyi otomatik guncellestiriyor
herkese merhaba,
konuyu gündeme çıkartıyorum. Talep çok ancak organize olunamamış.
Fiyatta 360tl olmuş.
-
Hocam hala 159,99 tl.
İyi korkuttunuz bizi haa
Neyse bu vesileyle ekibi yavaştan kuralım. Almak isteyenler buradan veya bana özel yazarak benimle irtibata geçebilirler.
Ekibi kendi kurmak isteyen varsa ona da katılabiliriz.
-
Grup kuracak olan varsa 1 yıllık ne öderim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X