Arkadaşlar liste tamamlandı jetblue 2 kadırgalı 1 BUGATTI 2 Adını yazdıran arkadaşlara özel mesaj atacağım onların cevaplarına göre diğer başvuran arkadaşları ekleyebilirim. |
Norton Security Premium 10 Aygıt 360 TL/2 YIL (26. sayfa)
-
-
yeni grup için +1
-
Yakın zamanda benım de süre dlacak. en düşük 360 mı çıkıyor? oncekı sefer epey ugras sonrası ucuza alabilmiştim
-
Alıntı
metni:@heisenberg____ adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı: Bende alirim Alıntı
metni:@luckystar adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı:yeni grup için +1 toktaha 2 + (4 rezerve) toplam 6
@ferit79 1
@luckystar 1
Kullandığım lisans ayın 9'unda dolduğu için pazartesi(veya pazar akşam) alım yapacağım.
-
gurup için +2
2 adet yer arıyorum
-
Arkadaşlar bizim grupta bir arkadaş tek lisans aldı ondan bir adet lisans kaldı. Onun için bir kişi lazım. 408 gün daha korumalı.
-
Yeni grup olursa+2 kişi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: toktahaAlıntı
metni:@heisenberg____ adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı: Bende alirim Alıntı
metni:@luckystar adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı:yeni grup için +1 toktaha 2 + (4 rezerve) toplam 6
@ferit79 1
@luckystar 1
Kullandığım lisans ayın 9'unda dolduğu için pazartesi(veya pazar akşam) alım yapacağım.
Bugün alım yapıldı. 2 yıl (730 gün süresi var) 9 Kasım 2022 tarihine kadar geçerli. 1 kişilik boş yer kaldı. İsteyen varsa pm atabilir.
-
......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elan_vital -- 11 Kasım 2020; 13:13:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: toktahaBugün alım yapıldı. 2 yıl (730 gün süresi var) 9 Kasım 2022 tarihine kadar geçerli. 1 kişilik boş yer kaldı. İsteyen varsa pm atabilir.
Alıntıları GösterGrup tamamlanmıştır.
-
grup varsa +1
-
Yeni alım yapacak varsa +1 katılırım..
Yeni gruba 1 kişi +1
Son sayfada talep edenleri mesajda toparlayayım, sanırım 2 kişi eksik, toparlayınca eksik yerler tamamlanır umarım.
@NeMiVaR +2 kişi
@mdmaster +2 kişi
@elan_vital +1 kişi
@aykanferhat +1 kişi
@UgLeR +1 kişi
ben 1 kişi
listedekilerde bir değişiklik olursa bana pm den bilgi verirseniz iyi olur.
son iki yer, var mı, grup tamamlanıyor, ilk gelen alır.
Ziraat Kredi kartı ödemede 11 TL komisyon kesti arkadaşlar...
Ödemede her banka komisyon aldımı acaba?
-
2 kişi bekleniyor.
Son 2 kişilik yer kalmış..
İsteyen acil bildirsin..
1 Kişi de beni eklerseniz memnun olurum...
kolay gelsin
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X