Şimdi Ara

Norton Security Premium 10 Aygıt 360 TL/2 YIL (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.036
Cevap
40
Favori
77.560
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: khanshan

Son sayfada talep edenleri mesajda toparlayayım, sanırım 2 kişi eksik, toparlayınca eksik yerler tamamlanır umarım.

@NeMiVaR +2 kişi

@mdmaster +2 kişi

@elan_vital +1 kişi

@aykanferhat +1 kişi

@UgLeR +1 kişi

ben 1 kişi

listedekilerde bir değişiklik olursa bana pm den bilgi verirseniz iyi olur.

son iki yer, var mı, grup tamamlanıyor, ilk gelen alır.

@eryaz28 @BabyYoda nın katılımı ile liste tamamlanmış görünüyor, herkese pm atıldı.

NeMiVar +2

mdmaster +2

elan_vital +1

aykanferhat +1

UgLer +1

eryaz28 +1

BabyYoda +1

khanshan ( ben) +1

• Bir senelik aldım 3 adet boş yerim var. Katılmak isteyen özelden ulaşabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MOU kullanıcısına yanıt

Merhaba, fiyat nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürem dolacak, son 2 gün. Bana 309 lira fiyat cıkarıyor 2 yıllık 10PC için. Daha düşüğü var mi ? fiyat normal mi ? siz kaça aldınız ?

• 2 yıllık 360 TL idi geçen ay
  • tavsiyem internet security kullanmakta. Özelikle düşük donanımda bilgisayarı gereksiz yoruyor. Arada sistemi tamamen taratmak dışında 10 yıldır kullanmıyorum. Zararını görmedim.

• Bilgisayarınıza kurduğunuz programlarda işaretlediğiniz izinlere dikkat ederseniz ve güvenilir sitelerden indirme yaparsanız antivirüs programı çok gerekli bir şey değil. İllede kullanmak isteyenler Malwarebytes kullanabilir; benim gözümde işe yarar tek program. Birkaç sene evvel eski bilgisayarıma giren virüsü temizleyebilen tek program olmuştu.

• Bir buçuk yıl önce 180 TL idi şimdi 300 kusure çıkmış 300 altı cikiyormu iki yıllık hiç kimseye

• 2guyS kullanıcısına yanıt

Ben de antivirüsü gereksiz görüyordum eskiden. Ancak bundan 7-8 yıl önce Facebook üzerinden oynadığım online bir oyunda hatırı sayılır derecede çipim olduğu için hesabım defalarca boşaltıldı, hatta bir defasında ben oyunda iken Facebook'ta kayıtlı kredi kartı kaydım kullanılarak oyun hesabım üzerinden çip alınıp başka hesaba aktarıldı. Daha sonra denemek için Norton antivirüs kullanmaya başladım ve o gün bugündür bir kez bile hesabım çalınmadı. Ben yaşadığım bu tecrübeden yola çıkarak antivirüs kullanmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Gerçi artık Windows 10'da Defender var, ama ne kadar güvenlidir bilmiyorum.

• uygun fiyatlı üyelik alacaklara katılırım mesaj atabilirsiniz

• yeni gruba +2 dahil olurum. güncel fiyat ne kadarsa 2 cihazlık talibim.

• Guncel fiyat alabilirmiyim

• 2 kisilik yer var mi

• boş yer varsa herhangi bir gruba dahil olurum

• Grup var mı?

• dizüstü bilgisarayım için ben de arayıştayım. bir yıllık veya 2 yıllık grup olabilir.

• Norton 360 deluxe kullanıyorum, 5 cihaza koruma sağlıyor, benim 3 kişilik daha yerim var. Telefon ve mac dahil her türlü cihaza kurabiliyorsunuz. Ortak olmak isteyenler ulaşabilirler.

• bende 1 yıllık norton security premium 160tl çıkıyor. 2 yıllık teklif nasıl alınıyor kendi kafasına göremi veriyor bu teklifi

• 10 bilgisayar için 1 yıllık 160tl

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.