Bildirim
Norveç'te Üniversite Okumak Hakkında

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hocam bilgileri burda arama burda tecrübe yasamıs insanları ara norveçin en büyük 3 okuluna mail atıp görüşmüştüm zamanında bana gerekli bilgileri verdiler.Üniversiteler norveççe eğitim vermiyor ve ünilerde norveçce zorunlu.Devletin bu konuda ücretsiz kurslar verdiği söyleniyor ama sadece başkent osloda(oslo da hep hukuk vs.).Mühendislik bölümleri ise bergende ve bergen de böyle bir eğitim yok ve koşullu kabul almıyor.Sen oslo üniversitesine gidip koşullu kabul alıcaksın ve bir sene norveç kraliyetinin verdiği ücretsiz norveçce kursuna katılıcaksın geçersen okula direk baslayıp ilk seneni okuyup mühendislik bölümüne yatay geçiş yapabilirsin.Norveçe gitmek için onların para biriminde yaklasık TR olarak 20 bin tl gibi bir para norveçte bir bankada olmalı.Ben son ana kadar gitmeyi düşünüyordum fikrimi değiştiren ise bu para olayı oldu.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
-
ielts e sadece yüksek lisansta ihtiyaç var.Okulların sayfasına girersen kayıt sayfalarını görebilirsin.(Norveç okullarına resmi başvuru sayfasına yönlendiricek seni.Norveçlilerde ordan basvuruyor) -
Türkiyede 1 sene üniversite okumanı istiyordu, o yüzden vazgeçtim ben de.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X