Şimdi Arkadaşlar Vladimir e Almak İstediğim Skin Bu Ama Skinlere Baktığımda Bu Skini Göremiyorum Satın Almak İçin . Sadece 3 Skin Gözüküyo Vandal , Count , Marquis. Sorun Bende Mi Değilse Elde Etmek İçin Napmaliyim.
o skin limitli bi süre için gelmişti diye hatılıyorum şuan satılmıyor. skin alacaksan marquis yada vandal öneririm count sadece recolor yapılmış hali
Nosferatu sadece Cadılar Bayramı için.(sanırım)
Geçen sene cadılar bayramında satılıyordu o skin. Şimdiye kadar sadece 2 kere gördüm, büyük ihtimalle olmaz ama bu seneki cadılar bayramında yine satabilirler
Evet bazı skinler öyle ,birde dünya kupasında gelenler gibi skinler var sanırım.Keşke her zmaan alınabilse
Anlıyorum O Zaman Bekliycez Ve Cadılar Bayramında Tekrar Gelmesini Umucaz :) Teşekkürler
Tekrar gelmiycek kesinlikle. Benim arkadaşlarım baya ticket yağmuruna tuttular bir süre için sattık artık satılmayacak dediler. Ki o arkadaşlar oyuna rahat 500 eu yatıran adamlar.
Ben o zamanlar kredi kartı kullanmıyodum alamamıştım yazık olmuştu
O skinlerin özellikleri zaten herkeste olmaması
Tühh Yaa Vladimirin En İyi Skiniydi O Bence Bendede O Dönemler Kredi Kartı Yoktu Kullanmayı Bırakmıştım Madem Geri Başladım Kullanmaya Skin Alıyım Dedim Vlad a Ama Gel Gör Ki Alamıyorum :D Umuyorum Nosferatumsu Bir Skin Gelir Vlad İçin Onu Alırım Artık :D Herkese İlgisi İçin Ve Yardımları İçin Teşekkür Ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme