Şimdi Ara

Nosferatu Vladimir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi Arkadaşlar Vladimir e Almak İstediğim Skin Bu Ama Skinlere Baktığımda Bu Skini Göremiyorum Satın Almak İçin . Sadece 3 Skin Gözüküyo Vandal , Count , Marquis. Sorun Bende Mi Değilse Elde Etmek İçin Napmaliyim.

• o skin limitli bi süre için gelmişti diye hatılıyorum şuan satılmıyor. skin alacaksan marquis yada vandal öneririm count sadece recolor yapılmış hali
  • Nosferatu sadece Cadılar Bayramı için.(sanırım)
  • Geçen sene cadılar bayramında satılıyordu o skin. Şimdiye kadar sadece 2 kere gördüm, büyük ihtimalle olmaz ama bu seneki cadılar bayramında yine satabilirler
  • Evet bazı skinler öyle ,birde dünya kupasında gelenler gibi skinler var sanırım.Keşke her zmaan alınabilse
  • Anlıyorum O Zaman Bekliycez Ve Cadılar Bayramında Tekrar Gelmesini Umucaz :) Teşekkürler
  • Tekrar gelmiycek kesinlikle. Benim arkadaşlarım baya ticket yağmuruna tuttular bir süre için sattık artık satılmayacak dediler. Ki o arkadaşlar oyuna rahat 500 eu yatıran adamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben o zamanlar kredi kartı kullanmıyodum alamamıştım yazık olmuştu
  • O skinlerin özellikleri zaten herkeste olmaması
  • Tühh Yaa Vladimirin En İyi Skiniydi O Bence Bendede O Dönemler Kredi Kartı Yoktu Kullanmayı Bırakmıştım Madem Geri Başladım Kullanmaya Skin Alıyım Dedim Vlad a Ama Gel Gör Ki Alamıyorum :D Umuyorum Nosferatumsu Bir Skin Gelir Vlad İçin Onu Alırım Artık :D Herkese İlgisi İçin Ve Yardımları İçin Teşekkür Ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.