Şimdi Ara

NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
486
Cevap
1
Favori
108.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FİN201U FİNANSAL YÖNETİM 1 5.0 55 - - - - - - 30 37,50 CC

İKT203U MİKRO İKTİSAT 5.0 55 - - - - - - 45 48,00 BC

İNG301U İNGİLİZCE 1 3.0 35 - - - - - - 20 24,50 FF

İŞL301U ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 4.0 50 - - - - - - 60 57,00 BC

İŞL303U ÜRETİM YÖNETİMİ 5.0 40 - - - - - - 25 29,50 FF

İŞL305U YÖNETİMDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR 4.0 30 - - - - - - 40 37,00 DC

MUH301U MALİYET MUHASEBESİ 4.0 45 - - - - - - 50 48,50 CB

Ben bir anlayamadım hangi dersten geçtim hangisinden kaldım arkadaşlar bir bakarmısınız
  •  NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA

hocam şunuda yorumlarsan cok sağol Allah razı olsun
  •  NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA

arkadaşlar ortalamayı geçemezsem bütün derslerden mi kalıyorum yoksa ff ve d li olanlardan mı kalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecvdr

NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA

arkadaşlar ortalamayı geçemezsem bütün derslerden mi kalıyorum yoksa ff ve d li olanlardan mı kalıyorum

Ortalamayı geçemezseniz maalesef geçtiğiniz dersleri tekrar altta almak zorunda kalıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecvdr

FF'ler zaten kalıyor seneye alacaksın. Şuan ortalamanda tutmuyor. İkinci dönem iyi çalışıp ortalamanı yükseltmezsen DD,DC ve CD olan derslerinden de kalacaksın. Bahar dönemine ona göre hazırlan. AA,AB,BA,BB gibi notlar almaya bak. 60-70 üstünde tutmaya bak notlarını böylece ortalaman çok rahat yükselir.

Şartlı duruma uyan iki dersin var birisi DD diğeri de CD olan. Ortlamanı 2 üzerine çekersen bu dersleri kurtarırsın. Şimdilik 2'si garanti 4 dersten kaldın sadece. Diğer 2'sini kurtarma şansın var iyi çalışarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 5 Mart 2013; 12:20:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

hocam şunuda yorumlarsan cok sağol Allah razı olsun

Ortalaman 1,74 dostum. FF'ler zaten kaldı seneye diğer derslerle beraber tekrar alacaksın kış döneminde. Ortlamanı ikinci dönem en az 2,26 yapmazsan DD ve DC olan derslerinden de kalacaksın. Diğer derslerini geçtin. Bahar döneminde iyi çalışmaya bak.

• Hocam yardımcı olursan ortalamam kaç acaba birde CD geçiyormu. teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodnameAlp -- 5 Mart 2013; 12:33:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

quote:

Orijinalden alıntı: SRHTG

quote:

Orijinalden alıntı: gorkem_grk

Sonuçlar açıklandı fakat geçtim mi, kaldım mı, ortalamam kaç ? diyen arkadaşlar notlarını buraya yazarsa yardımcı olabilirim

Kardeşim durum nasıl ümit varmı :S

ikinci dönem iyi bir ortalama yaparsan DC,DC,DC ve DD olan dersleri geçersin. FF'leri seneye kış dönemi diğer derslerle tekrar alacaksın.

Saolasın peki ikinci dönem ortalamamı kaç yapmam gerekir yardımcı olurmusun?

• quote:

Orijinalden alıntı: mexico_35

FİN201U FİNANSAL YÖNETİM 1 5.0 55 - - - - - - 30 37,50 CC

Ben bir anlayamadım hangi dersten geçtim hangisinden kaldım arkadaşlar bir bakarmısınız

ortalama 1.62, FF'ler direkt kaldı. Şartlı olan tek dersin var oda DC olan. İkinci dönem 2,38 ortalama tutturursan DC olanı da geçersin. Yoksa onu da seneye almak zorundasın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkem_grk

Sonuçlar açıklandı fakat geçtim mi, kaldım mı, ortalamam kaç ? diyen arkadaşlar notlarını buraya yazarsa yardımcı olabilirim

Kardeşim durum nasıl ümit varmı :S

ikinci dönem iyi bir ortalama yaparsan DC,DC,DC ve DD olan dersleri geçersin. FF'leri seneye kış dönemi diğer derslerle tekrar alacaksın.

Saolasın peki ikinci dönem ortalamamı kaç yapmam gerekir yardımcı olurmusun?

ortalama çok düşük 0,70 ortalaman var. Şuan tüm derslerden kalmış görünüyorsun. İkinci dönem çok iyi çalışman lazım ve en az 3,30 ortalama yapman gerekir yoksa seneye hepsini tekrar alacaksın. Tüm derslerine iyi çalışman lazım CC altında notun olmaması lazım. 4-5 tane AA ve AB getirmen lazım. Yani 65-70 üstü 4-5 dersten alacaksın, diğer derslerinde 45 altına düşmemesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

Hocam yardımcı olursan ortalamam kaç acaba birde CD geçiyormu. teşekkürler..

durumun çok iyi dostum hepsinden geçmişsin. Ortalaman çok iyi olduğu için CD'yide geçtin. İkinci dönem böyle devam et ortalamayı düşürme.

• quote:

quote:

durumun çok iyi dostum hepsinden geçmişsin. Ortalaman çok iyi olduğu için CD'yide geçtin. İkinci dönem böyle devam et ortalamayı düşürme.

Hocam çok teşekkür ederim.. Bir de ortalamam kaç puan oluyor, zahmet olmazsa yazarmısınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: eSage

CC derslerini direkt geçmişsin. FF derslerden direkt kaldın. DD,DC ve CD olan diğer tüm derslerden de ortalama tutmadığı için kalmış gözüküyorsun. Onları kurtarmak için ikinci dönem çok iyi hazırlanman lazım. Ortalaman bayağı düşük. 3,15 üstünde bir ortalama yapman lazım dostum. Bu ortalama nasıl tutturulur diğer mesajlarda yazdım okuyabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Hocam çok teşekkür ederim.. Bir de ortalamam kaç puan oluyor, zahmet olmazsa yazarmısınız..

2,70 ortalama dostum bir sıkıntı ve risk yok süper

• quote:

quote:

quote:

quote:

2,70 ortalama dostum bir sıkıntı ve risk yok süper

Yardımcı olduğun için teşekkürler hocam

• kardes benimkinde bi hesaplasa kardes sana zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toy44 -- 5 Mart 2013; 13:21:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mexico_35

FİN201U FİNANSAL YÖNETİM 1 5.0 55 - - - - - - 30 37,50 CC

ortalama 1.62, FF'ler direkt kaldı. Şartlı olan tek dersin var oda DC olan. İkinci dönem 2,38 ortalama tutturursan DC olanı da geçersin. Yoksa onu da seneye almak zorundasın.

hocam tesekkürler iyi sayılır benim için hiç kitap açmamıştım

• dostum ben işin içinden çıkamadım..denetim'i de geçtim mi yoksa ortalamaya mı takıldık.bi hesaplar mısın sana zahmet?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

dostum ben işin içinden çıkamadım..denetim'i de geçtim mi yoksa ortalamaya mı takıldık.bi hesaplar mısın sana zahmet?

ortalama 2.37 bi sıkıntı yok herşey çok iyi. Şartlı olan tek dersin DC onuda ortalamayla kurtarıyorsun. Böyle devam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

dostum ben işin içinden çıkamadım..denetim'i de geçtim mi yoksa ortalamaya mı takıldık.bi hesaplar mısın sana zahmet?

ortalama 2.37 bi sıkıntı yok herşey çok iyi. Şartlı olan tek dersin DC onuda ortalamayla kurtarıyorsun. Böyle devam

sağolasın dostum..kaldı bir dönem öyleyse :) çalışmaya devam..çan eğrisinden de allah razı olsun

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.