Bildirim
NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA (18. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
şöyle bişey eklenmiş. ne anlama geliyor.
Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum
2012 1 1,990 1,870 Uyarı -
-
Ortalamalar eklendi beyler SALDIRINN !!! -
quote:
Orijinalden alıntı: felipemassa
Ortalamalar eklendi beyler SALDIRINN !!!
nerde ben bulamadım panpa -
işte burda dostum, öğrenci otomasyon sisteminde
-
ben de durum bu
2012 1 2,370 1,950 Uyarı
iyi mi acaba :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
ben de durum bu
2012 1 2,370 1,950 Uyarı
iyi mi acaba :)
vayy demekki önceki yıllarıda dikkate almışlar. Senin ortalaman 2,37 doğru hesaplamışım. Fakat önceki yılların ortalamalarını katıp GNO'yu hesaplamış galiba çakallar ortalamanı aşağı çekmişler. Böylece şartlı dersleri vermek için ikinci dönem 2,05 yapman lazım. Şimdilik GNO aldıkları için şartlı dersi veremiyorsun. Fakat 2,05 yapmak zor birşey değil. GNO'n 1,95. Bu dönem 2,37 yaptıysan bahar dönemi rahatlıkla yukarı çekersin.
Önceki yılalrdan ortalaması düşük olanlar varsa işi biraz zorlaşacak , eğer dediğin gibi uyarı veriyorsa. Senin durumun yine iyiymiş ortalamayı yukarı çekmişsin 1,95'e kadar.
Yoksa uyarı değil başarılı yazması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 5 Mart 2013; 14:37:43 >
-
ulan geçen sene hiç çalışmadık bu sene 3 olan ortalamayı 1.5 e düşürmüşüz -
quote:
Orijinalden alıntı: eternal soul
hocam kafama takilan bazi seyler var. finansal yonetim 1 dersinin basari notu 37.50 yaziyor ve CC gelmis harf notu. ama CC notu 50 civarina verildigini okudum. bu dersten gectim mi, sartli mi gectim?
bir de not ortalamam kac oluyor?
son durum bu/// ikinci donem en dusuk kac ortalama getirmem gerek diger sartli dersler icin:
bi arkadasimin not ortalamasi: 1.47 imis. ikinci donem kac yapmasi lazim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal soul -- 5 Mart 2013; 14:39:36 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: felipemassa
quote:
Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
ben de durum bu
2012 1 2,370 1,950 Uyarı
iyi mi acaba :)
vayy demekki önceki yıllarıda dikkate almışlar. Senin ortalaman 2,37 doğru hesaplamışım. Fakat önceki yılların ortalamalarını katıp GNO'yu hesaplamış galiba çakallar ortalamanı aşağı çekmişler. Böylece şartlı dersleri vermek için ikinci dönem 2,05 yapman lazım. Şimdilik GNO aldıkları için şartlı dersi veremiyorsun. Fakat 2,05 yapmak zor birşey değil. GNO'n 1,95. Bu dönem 2,37 yaptıysan bahar dönemi rahatlıkla yukarı çekersin.
Önceki yılalrdan ortalaması düşük olanlar varsa işi biraz zorlaşacak , eğer dediğin gibi uyarı veriyorsa. Senin durumun yine iyiymiş ortalamayı yukarı çekmişsin 1,95'e kadar.
Yoksa uyarı değil başarılı yazması lazım.
aynı şekilde gene 2.37 yaparız inşallah :) sağolasın
-
quote:
quote:
hocam kafama takilan bazi seyler var. finansal yonetim 1 dersinin basari notu 37.50 yaziyor ve CC gelmis harf notu. ama CC notu 50 civarina verildigini okudum. bu dersten gectim mi, sartli mi gectim?
bir de not ortalamam kac oluyor?
son durum bu/// ikinci donem en dusuk kac ortalama getirmem gerek diger sartli dersler icin:
bi arkadasimin not ortalamasi: 1.47 imis. ikinci donem kac yapmasi lazim
mükemmel dostum. GNO'YU 2 altına düşürmemeye bak.
-
2012 1 1,990 1,870 Uyarı
Ben 2 yıllıktan geçiş yaptım. geçen sene dersleri verdik. bu sene ilkkez kredi döneme girdik. nasıl geçmiş yılların ortalamısını alıyorki bunlar.
geçen seneyide alıyorsa eğer zaten geçtiğimi göre ortalamsı en az 2.00 olması lazım değilmi. niye 1,870 çekmişlerki. -
quote:
Orijinalden alıntı: hakeen
ulan geçen sene hiç çalışmadık bu sene 3 olan ortalamayı 1.5 e düşürmüşüz
işte bu çok kötü oluyor dostum önceki seneler ortalaması düşük olanlar için, şartlı geçebileceği dersler riske giriyor. Sınırda olanlar için çok kötü bir durum. -
zamanında kala kala gitmenin zararı bu işte..neyse bu dönem asılacağız vizelere bari yüksek bir puan alalım da finaller de garanti olsun -
Eski sistem olsa bu notlarla kalırdık ha. 43,50 ile BC mi olur len :D 65 alırdık BC gelirdi. -
Bizimkide böyle bakalım hayırlısı.
-
Orijinalden alıntı: e34
beyler bana bi yardımcı olursanız sevinirim. notlarım ve ortalamalarım bu şekilde, bunu ikinci dönem çok sıkı sarılırsam gno nı en fazla kaça çıkabilirim? bu konuda bi yardım eder misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: _kerem
Bizimkide böyle bakalım hayırlısı.
dostum pişti olduk nasılda tutturmuşuz böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 5 Mart 2013; 15:04:20 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X