Şimdi Ara

NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
486
Cevap
1
Favori
108.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toy44

kardes benimkinde bi hesaplasa kardes sana zahmet

NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA

Ortalaman 1,69 dostum. CB ve BA derslerinden direkt geçtin. FF dersini seneye tekrar alacaksın diğer derslerle beraber. DD ve DC olan derslerini de şimdilik ortalama tutmadığı için gçemiyorsun. Fakat ortalaman kötü seviyede değil kurtarması çok kolay durumda. Bahar döneminde iyi çalışarak 45 altı not almazsan kurtarırsın. 1-2 tanede AA,BA getirmeye bak. 60 üstü almaya bak. Bahar döneminde en az 2,31 ortalama yaparsan o şartlı derslerini de geçersin ve sadece bir ders takıntıyla bu dönemi atlatırsın. Bahar döneminde iyi çalışmalar

• hocam kafama takilan bazi seyler var. finansal yonetim 1 dersinin basari notu 37.50 yaziyor ve CC gelmis harf notu. ama CC notu 50 civarina verildigini okudum. bu dersten gectim mi, sartli mi gectim?

bir de not ortalamam kac oluyor?

• şöyle bişey eklenmiş. ne anlama geliyor.

Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum
    2012 1 1,990 1,870 Uyarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

hocam kafama takilan bazi seyler var. finansal yonetim 1 dersinin basari notu 37.50 yaziyor ve CC gelmis harf notu. ama CC notu 50 civarina verildigini okudum. bu dersten gectim mi, sartli mi gectim?

tekrar giriş yap siteye eklemişler not ortalamasını ve derslere göre harf aralıkları mevcut.

• Ortalamalar eklendi beyler SALDIRINN !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

Ortalamalar eklendi beyler SALDIRINN !!!

nerde ben bulamadım panpa
  • işte burda dostum, öğrenci otomasyon sisteminde

• ben de durum bu

2012 1 2,370 1,950 Uyarı

iyi mi acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

ben de durum bu

2012 1 2,370 1,950 Uyarı

vayy demekki önceki yıllarıda dikkate almışlar. Senin ortalaman 2,37 doğru hesaplamışım. Fakat önceki yılların ortalamalarını katıp GNO'yu hesaplamış galiba çakallar ortalamanı aşağı çekmişler. Böylece şartlı dersleri vermek için ikinci dönem 2,05 yapman lazım. Şimdilik GNO aldıkları için şartlı dersi veremiyorsun. Fakat 2,05 yapmak zor birşey değil. GNO'n 1,95. Bu dönem 2,37 yaptıysan bahar dönemi rahatlıkla yukarı çekersin.

Önceki yılalrdan ortalaması düşük olanlar varsa işi biraz zorlaşacak , eğer dediğin gibi uyarı veriyorsa. Senin durumun yine iyiymiş ortalamayı yukarı çekmişsin 1,95'e kadar.
    Yoksa uyarı değil başarılı yazması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 5 Mart 2013; 14:37:43 >

• ulan geçen sene hiç çalışmadık bu sene 3 olan ortalamayı 1.5 e düşürmüşüz
  • quote:

hocam kafama takilan bazi seyler var. finansal yonetim 1 dersinin basari notu 37.50 yaziyor ve CC gelmis harf notu. ama CC notu 50 civarina verildigini okudum. bu dersten gectim mi, sartli mi gectim?

son durum bu/// ikinci donem en dusuk kac ortalama getirmem gerek diger sartli dersler icin:  NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA

bi arkadasimin not ortalamasi: 1.47 imis. ikinci donem kac yapmasi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal soul -- 5 Mart 2013; 14:39:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

ben de durum bu

2012 1 2,370 1,950 Uyarı

vayy demekki önceki yıllarıda dikkate almışlar. Senin ortalaman 2,37 doğru hesaplamışım. Fakat önceki yılların ortalamalarını katıp GNO'yu hesaplamış galiba çakallar ortalamanı aşağı çekmişler. Böylece şartlı dersleri vermek için ikinci dönem 2,05 yapman lazım. Şimdilik GNO aldıkları için şartlı dersi veremiyorsun. Fakat 2,05 yapmak zor birşey değil. GNO'n 1,95. Bu dönem 2,37 yaptıysan bahar dönemi rahatlıkla yukarı çekersin.

Önceki yılalrdan ortalaması düşük olanlar varsa işi biraz zorlaşacak , eğer dediğin gibi uyarı veriyorsa. Senin durumun yine iyiymiş ortalamayı yukarı çekmişsin 1,95'e kadar.
    Yoksa uyarı değil başarılı yazması lazım.

aynı şekilde gene 2.37 yaparız inşallah :) sağolasın

• quote:

quote:

son durum bu/// ikinci donem en dusuk kac ortalama getirmem gerek diger sartli dersler icin:  NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA

bi arkadasimin not ortalamasi: 1.47 imis. ikinci donem kac yapmasi lazim

mükemmel dostum. GNO'YU 2 altına düşürmemeye bak.

• 2012 1 1,990 1,870 Uyarı

Ben 2 yıllıktan geçiş yaptım. geçen sene dersleri verdik. bu sene ilkkez kredi döneme girdik. nasıl geçmiş yılların ortalamısını alıyorki bunlar.
    geçen seneyide alıyorsa eğer zaten geçtiğimi göre ortalamsı en az 2.00 olması lazım değilmi. niye 1,870 çekmişlerki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

ulan geçen sene hiç çalışmadık bu sene 3 olan ortalamayı 1.5 e düşürmüşüz

işte bu çok kötü oluyor dostum önceki seneler ortalaması düşük olanlar için, şartlı geçebileceği dersler riske giriyor. Sınırda olanlar için çok kötü bir durum.
  • zamanında kala kala gitmenin zararı bu işte..neyse bu dönem asılacağız vizelere bari yüksek bir puan alalım da finaller de garanti olsun
  • Eski sistem olsa bu notlarla kalırdık ha. 43,50 ile BC mi olur len :D 65 alırdık BC gelirdi.
  • Bizimkide böyle bakalım hayırlısı.
  • Orijinalden alıntı: e34

beyler bana bi yardımcı olursanız sevinirim. notlarım ve ortalamalarım bu şekilde, bunu ikinci dönem çok sıkı sarılırsam gno nı en fazla kaça çıkabilirim? bu konuda bi yardım eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: _kerem

Bizimkide böyle bakalım hayırlısı.

dostum pişti olduk nasılda tutturmuşuz böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 5 Mart 2013; 15:04:20 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.