Şimdi Ara

NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
1
Favori
108.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortalamaları görünce tırsa tırsa girdim ama çok şükür bi sıkıntı yok gibi.

Dönem Not Ortalaması:2.830
    Genel Not Ortalaması:2.360
    Durum:Başarılı

Gün geçtikçe işler karışıcak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

quote:

Orijinalden alıntı: _kerem

Bizimkide böyle bakalım hayırlısı.
     NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA

dostum pişti olduk nasılda tutturmuşuz böyle

Güzel denk gelmiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

ulan geçen sene hiç çalışmadık bu sene 3 olan ortalamayı 1.5 e düşürmüşüz

işte bu çok kötü oluyor dostum önceki seneler ortalaması düşük olanlar için, şartlı geçebileceği dersler riske giriyor. Sınırda olanlar için çok kötü bir durum.

valla ya keşke geçen sene biraz çalışsaymışım neyse acaba dd dc olan 2 dersimi kurtarmam için 2. dönem ortalamamı en az 2.5 mi getirmem gerkiyor yoksa daha fazlamı

• quote:

quote:

quote:

işte bu çok kötü oluyor dostum önceki seneler ortalaması düşük olanlar için, şartlı geçebileceği dersler riske giriyor. Sınırda olanlar için çok kötü bir durum.

valla ya keşke geçen sene biraz çalışsaymışım neyse acaba dd dc olan 2 dersimi kurtarmam için 2. dönem ortalamamı en az 2.5 mi getirmem gerkiyor yoksa daha fazlamı

aynen öyle 2,5 ortalama yakalamak zor değil, bu dönem 3 yapmışsın. Zaten 50-60'la AA,AB,BA falan geliyor. 50 üstü aldınmı gerisi kolay
    endişeye kapılmaya gerek yok rahat çekeceksin bence ortalamayı. Yine 3 tutturdun diyelim GNO 2,25'E fırlıyor bir anda

• ben 1 sınıftayım kalmışım şimdi 2. dönem ders alamayacak mıyım ? 4 tane FF var 2 BC 1 CB var
  • quote:

Orijinalden alıntı: WADE46

ben 1 sınıftayım kalmışım şimdi 2. dönem ders alamayacak mıyım ? 4 tane FF var 2 BC 1 CB var

alacaksın kış ve bahar dönemleri birbirini ilgilendirmez. Bu hesabı seneye kış döneminde yapacaksın. Kaldığın dersleri seneye kış döneminde diğer derslerle beraber alacaksın. Fazla kalma çünkü onlarında 45 kredi limiti var sütünü alamıyorsun, gereksiz yere uzar yoksa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WADE46

ben 1 sınıftayım kalmışım şimdi 2. dönem ders alamayacak mıyım ? 4 tane FF var 2 BC 1 CB var

alacaksın kış ve bahar dönemleri birbirini ilgilendirmez. Bu hesabı seneye kış döneminde yapacaksın. Kaldığın dersleri seneye kış döneminde diğer derslerle beraber alacaksın. Fazla kalma çünkü onlarında 45 kredi limiti var sütünü alamıyorsun, gereksiz yere uzar yoksa

ya sınava girmedim yoksa vizeler 55-60 arasında sınava girmedim diye kaldım o derslerden 0,9 yazıyor ortalama 2. dönem 3,1 yapmam mı lazım sınıfı geçmek için

• sınıf geçmek değil de, şartlı dersleri geçmek için öyle yapman lazım. Yoksa cc ve üstündeki notları direkt geçtin. Geçemediğin dersleri seneye olan derslerle beraber alıyorsun. Seneye de dersin varsa 30 kredi okul tarafından atanıyor zaten. 45 kredi limiti var. Sana kalıyor 15 kredi yani üç ders. 3 dersten fazla kalırsan, kalanları alamıyorsun ve birdahaki seneye kalıyor. Gereksiz yere uzuyor.
  • quote:

sınıf geçmek değil de, şartlı dersleri geçmek için öyle yapman lazım. Yoksa cc ve üstündeki notları direkt geçtin. Geçemediğin dersleri seneye olan derslerle beraber alıyorsun. Seneye de dersin varsa 30 kredi okul tarafından atanıyor zaten. 45 kredi limiti var. Sana kalıyor 15 kredi yani üç ders. 3 dersten fazla kalırsan, kalanları alamıyorsun ve birdahaki seneye kalıyor. Gereksiz yere uzuyor.

pişman oldum gitmediğime teşekkürler bilgi için

•  NOT ORTALAMASI HESAPLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURAYA

adam olur inş bu notlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynen öyle 2,5 ortalama yakalamak zor değil, bu dönem 3 yapmışsın. Zaten 50-60'la AA,AB,BA falan geliyor. 50 üstü aldınmı gerisi kolay
    endişeye kapılmaya gerek yok rahat çekeceksin bence ortalamayı. Yine 3 tutturdun diyelim GNO 2,25'E fırlıyor bir anda

Ozamanda ortalama 3 e bolunmuyormu
    senin dedigin sekilde olursa son 2 donemin ortalamasi mi aliniyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ozamanda ortalama 3 e bolunmuyormu
    senin dedigin sekilde olursa son 2 donemin ortalamasi mi aliniyor

hayır ben GNO'yu aldığım için 2'ye bölünür. GNO zaten önceki dönemlerin hesaplanmış hali.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeynelkoc

adam olur inş bu notlar

Dostum merak ettim kusura bakma. Final sınavından A.İ. ve İnkilap Tarihinden koca 20 sorudan 1 tane doğrun var nasıl becerdin

• quote:

Orijinalden alıntı: onur01

quote:

adam olur inş bu notlar

Dostum merak ettim kusura bakma. Final sınavından A.İ. ve İnkilap Tarihinden koca 20 sorudan 1 tane doğrun var nasıl becerdin

ya kaydırdım yada başka bişey var bende anlamadım..

hepsini a-b-c-d-e gibi tek şık seçmiş olsam en aşşağı 20 alırdım

bu arada 3. sınıftayım ve şimdiye kadar hiç kitap yüzü dahi açmadım :) umarım bu dönem biraz yükseltirim ortalamayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynelkoc -- 5 Mart 2013; 16:45:17 >

• durum kısmında uyarı yazıyor , ortalamam 3.18 adece bı dersım cc nın altıda geldı. ondan mı yazdılar acaba .. bıde ılk dönem 3,18 aldım ıkıncı dönem dıyelım ortalamam 1.5 geldı yıl sonu ortalamasıyla bu yıl aldıgım tum derslerden gecebılırmıyım...

dönem not ortalaması ıle genel not ortalaması arasında neden bukadar fark geldı ? Gecen sene kayıt oldum pazarlama yönetımını butte gectım dıyer hıc bı sınava gırmedım... ondan mı dustu acaba bukadar , yahu yarı yarıya dusuyor yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 5 Mart 2013; 17:21:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onur01

quote:

adam olur inş bu notlar

ya kaydırdım yada başka bişey var bende anlamadım..

hepsini a-b-c-d-e gibi tek şık seçmiş olsam en aşşağı 20 alırdım

bu arada 3. sınıftayım ve şimdiye kadar hiç kitap yüzü dahi açmadım :) umarım bu dönem biraz yükseltirim ortalamayı

Olabilir çünkü diğer notlarına göre bu bayağı düşük.
    Hiç çalışmadan 3.sınıf gene iyi. Ama şimdi 4 tane şartlı dersin var ve GNO'yu 2,00 tutturmak için çalışmaya başla bence, seneye fazla ders binmesin.

• finansal yönetim'in aa notu 53.10, cc notu 36.68
    bir de çan eğrisi geldi, nasıl geçeceğiz diye ortalıkta dolaşanlar vardı kursta.

ÇAN EĞRİSİ RULAZ
  • Arkadaşlar Dönem Not ortalaması anladım faka tgenel not ortalaması ne oluyor. Şimdi ben DC ve DD derslerimi kurtarmam için güz döneminde ortalamam 2,56 mi olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

Arkadaşlar Dönem Not ortalaması anladım faka tgenel not ortalaması ne oluyor. Şimdi ben DC ve DD derslerimi kurtarmam için güz döneminde ortalamam 2,56 mi olması lazım.

GNO 2 ve üstünde olması lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

Arkadaşlar Dönem Not ortalaması anladım faka tgenel not ortalaması ne oluyor. Şimdi ben DC ve DD derslerimi kurtarmam için güz döneminde ortalamam 2,56 mi olması lazım.

GNO 2 ve üstünde olması lazım.

ozaman 2 olmayınca badem oluyor bu dönem..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.