Şimdi Ara

not vererirmisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlayan arkadaslar site de ne gibi seyler olmalı eksikleri bildirebilirmisiniz.

fikirleriniz cok onemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkyl -- 4 Mart 2009; 23:33:19 >

• hiç bir sey bilmiyordum bir hafta oncesine kadar arastırdım host alan adı vesaire gibi olayları.fronpage de yaptım ıkı uc gun ıcınde bu hale getirdim.
  • 1.kolye ve küpe linkleri çalışmıyo
    2.anasayfaya giden bir kısayol yap linkten silip gitmek zorunda kalmayalım.
    3.soldaki resimler olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turistof Kolomb

1.kolye ve küpe linkleri çalışmıyo
    2.anasayfaya giden bir kısayol yap linkten silip gitmek zorunda kalmayalım.
    3.soldaki resimler olmamış
    Hocam değişmesi gereken çok şey var, fakat ilk tasarmım demişsin doğal karşılamak gerek. 10/2 diyebilirim en fazla. Ben Frontpage yerine Dreamweaver ile tasarım yapmanı öneririm.
    Ayrıca sol alta "site design is okan" (site dizaynı okandır demek oluyo) yazmışsın Design By Okan olarak değiştir en başta derim
  • eyvallah kardeşler onerileriniz için hepsini dikkate alıp degiştireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkyl

eyvallah kardeşler onerileriniz için hepsini dikkate alıp degiştireceğim
    bu işe arkadas yuzunden bulaştım.parayla yapacaktı biraz istedi bende araştırma yaptım yaparım dedim kendi başıma kolye kupe lınk lerı calısacak ama resimleri daha cekmediğimiz için bir sey koyamadık oraya oyle oldu işte.
  • quote:

bu işe arkadas yuzunden bulaştım.parayla yapacaktı biraz istedi bende araştırma yaptım yaparım dedim kendi başıma kolye kupe lınk lerı calısacak ama resimleri daha cekmediğimiz için bir sey koyamadık oraya oyle oldu işte.

Alıntıları Göster
    basit olmuş dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkanavci

basit olmuş dostum

Alıntıları Göster
    eyvallah daha basındayım ogrenecegım cok sey var biliyorum araştırma yapıyorum bılgı alıyorum sızlerden
  • quote:

eyvallah daha basındayım ogrenecegım cok sey var biliyorum araştırma yapıyorum bılgı alıyorum sızlerden

Alıntıları Göster
    bence jommla ile çok güzel siteler yapabilirsin tavsiye ederim joomla'yı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkanavci

bence jommla ile çok güzel siteler yapabilirsin tavsiye ederim joomla'yı

Alıntıları Göster
    joomla yı ındırmeye calıstım herhalde paralı bir program oldugu için bulamadım yada dogru yerden arastıramadım .farklı olarak frontpage ten neleri var hiç bilmiyorum .dreamweaver dediler oda ingilizce kurdum bir sey anlamadım yamasını buldum yuzde yuz turkce yapmadı.oyle deneme asamaları cok fazla zamanımı alıyor.
  • quote:

joomla yı ındırmeye calıstım herhalde paralı bir program oldugu için bulamadım yada dogru yerden arastıramadım .farklı olarak frontpage ten neleri var hiç bilmiyorum .dreamweaver dediler oda ingilizce kurdum bir sey anlamadım yamasını buldum yuzde yuz turkce yapmadı.oyle deneme asamaları cok fazla zamanımı alıyor.

Alıntıları Göster
    arkadas ana sayfa ekle dedi yaptım ama tum sayfalara tek tek girip ana sayfayı kopyala yapıstır yaptım bunun kolay yolu yok mu.hepsini anında degıstırmek gibi.birde ustune kopru ekle mek falan o da zaman alıyor .sunuda bir halletsem

• quote:

arkadas ana sayfa ekle dedi yaptım ama tum sayfalara tek tek girip ana sayfayı kopyala yapıstır yaptım bunun kolay yolu yok mu.hepsini anında degıstırmek gibi.birde ustune kopru ekle mek falan o da zaman alıyor .sunuda bir halletsem

Alıntıları Göster
    ilk tasarım demişsin "güzel" olmuş, zaten diğer siteleri gezerken yeni fikirler edinir ve uygularsın günden güne gelişir güzelleşir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Met5n1k

ilk tasarım demişsin "güzel" olmuş, zaten diğer siteleri gezerken yeni fikirler edinir ve uygularsın günden güne gelişir güzelleşir.

Alıntıları Göster
    metin eyvallah kardeş bakalım yavas yavaş
  • quote:

metin eyvallah kardeş bakalım yavas yavaş

Alıntıları Göster
    @yarkandeveci,

Arkadaş uğraşıpta kendim yaptım diyebileceği bir site yapmış. Ona hatalarını gösterip kendi düzeltmesini ve geliştirmesini tavsiye edeceğin yerde Joomla! kullan daha rahat edersin diyorsun.

Arkadaşım ben sana hatalarını anlatayım bunları düzelt:
    1) Mouse'u takip eden noktalar efektini kaldır. Siteyi canlandırmak istediğini anlıyorum fakat böyle bir canlandırma çocukların dikkatini çeker.
    2) Menü olmamış. Siteyi canlandırmak için bir fırsat sana. Menüyü canlandırabilirsin mesela
    3) About us ve Hakkımızda linklerinin ikiside aboutus.html sayfasına gidiyor.
    4) Resimler arkalarında kare ve dikdörtgen şekiller var. Sanırım bu frontpage'den kaynaklanıyor(Frontpage kullanmadığım içn bilmiyorum)
    5) default.html yani anasayfa dosyanı aç ve <head> tagından hemen sonra <title>SelviSton.Com</title> kodunu ekle. Bu sayede tarayıcının en üstünde SelviStone yazısı çıkacaktır. Bu yüzükler içinde geçerli. Onlarda Yeni Sayfa 1 yazıyo farkettiysen onu değiştir. Uygun bir başlık yaz. Bileklik ve fotoğraf sayfasında ise Hakkımızda About us Yüzük Rings yazıyor bak. Onu değiştir.
    6) Ayrıca logonu birazda gümüşü vurgulayacak bir şekilde değiştir.
    7) Sitende bol bol firmanla ilgili flash kullan ki yabancının dikkatini çeksin

Bunları düzeltmen sitene bakışları değiştirecek en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: oralunal

@yarkandeveci,

Arkadaş uğraşıpta kendim yaptım diyebileceği bir site yapmış. Ona hatalarını gösterip kendi düzeltmesini ve geliştirmesini tavsiye edeceğin yerde Joomla! kullan daha rahat edersin diyorsun.

Arkadaşım ben sana hatalarını anlatayım bunları düzelt:
    1) Mouse'u takip eden noktalar efektini kaldır. Siteyi canlandırmak istediğini anlıyorum fakat böyle bir canlandırma çocukların dikkatini çeker.
    2) Menü olmamış. Siteyi canlandırmak için bir fırsat sana. Menüyü canlandırabilirsin mesela
    3) About us ve Hakkımızda linklerinin ikiside aboutus.html sayfasına gidiyor.
    4) Resimler arkalarında kare ve dikdörtgen şekiller var. Sanırım bu frontpage'den kaynaklanıyor(Frontpage kullanmadığım içn bilmiyorum)
    5) default.html yani anasayfa dosyanı aç ve <head> tagından hemen sonra <title>SelviSton.Com</title> kodunu ekle. Bu sayede tarayıcının en üstünde SelviStone yazısı çıkacaktır. Bu yüzükler içinde geçerli. Onlarda Yeni Sayfa 1 yazıyo farkettiysen onu değiştir. Uygun bir başlık yaz. Bileklik ve fotoğraf sayfasında ise Hakkımızda About us Yüzük Rings yazıyor bak. Onu değiştir.
    6) Ayrıca logonu birazda gümüşü vurgulayacak bir şekilde değiştir.
    7) Sitende bol bol firmanla ilgili flash kullan ki yabancının dikkatini çeksin

Bunları düzeltmen sitene bakışları değiştirecek en azından

Alıntıları Göster
    savasım cok yararlı olacak bılgıler vermıssın tesekkur ederım yorumların ıcın

• quote:

Alıntıları Göster
    neler neler bılmıyormusum bilginin gozunu seveyim.tesekkur gercekten
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dkyl

Önemli değil
  • quote:

Alıntıları Göster
    öncelikle yazı fontlarını gözden geçirmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musab

öncelikle yazı fontlarını gözden geçirmelisin

Alıntıları Göster
    menuyu nasıl canlandırabılırım savasım bir yol sunabılırmısın.
    yazı fontlarınıda degıstırecegım ama fikrin varsa alayım uygularım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkyl -- 28 Şubat 2009; 19:56:59 >
  • quote:

menuyu nasıl canlandırabılırım savasım bir yol sunabılırmısın.
    yazı fontlarınıda degıstırecegım ama fikrin varsa alayım uygularım

Alıntıları Göster
    varsa " Arial Rounded MT Bold " olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.