Şimdi Ara

notbook ta estetik ne kadar önemli sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslına bakarsanız bencede estetik oldukça önemli çünkü bu cihazlar mobil. elinize alıp bi kafede oturuyorsanız bide dünyanın parasını vermişseniz görünüşüde hoş olsa hoş olmazmı.

lakin estetik ne kadar önemli ( fiyatla orantılı )

bence
    1. vaio FJ serisi bence harika özellikle mavi kasa mükemmel ötesi olmuş
    eksileri
    14.1 ekran / 128 ekran kartı paylaşımsız ve tabiki 3400 ytl civarı
    2. vaio VGN-FE11S beyaz yakışmış ona
    eksileri
    4053 ytl civarı

3. acer 8204 görüntü güzel özellikte yok yok
    eksileri
    4700 ytl civarı

4. toshiba m70 serisi hoş bir dizayn
    eksileri
    mausun altındaki düğmeler kullanışlı değil / çift işlemcili değil 2800 ytl civarı ( özelliğe göre farklı )

bunlar tabiki sadece benim fikrim, bence fazla oyun oynamayacak bir bayan için ( tabi parası çoksa) SONY VAİO FJ...............

• bence önemli ben dell 6000 ile acer 5033wxmi arasında kaldım.Acer a yedek pil bulabilirsem onu alırım.Dell in çok büyük+ağır olduğunu düşünüyorum.Siz ne dersiniz?Değer mi 400mhz ram'a ve 4200hdd ye(acer'dakiler)
  • bence de cok onemli .ilk laptopumu bu yuzden satmısıtm ...
  • aşırı kötü görüntü olmadığı sürece hiç farketmez....yani benim için o kadarda önemli değil estetik....işimi görsün fazlasıyla yeterli benim için..
  • insanı nasıl ilk önce dış görünüşüyle değerlendiriyorsak bazen ,

başkalarıda bizim notebook umuzu MARKA-DİZAYN kriterine göre değerlendirecektir ilk önce...

%50 pay veririm ben....

IBM in kasasını fln düşünüyorumda....ya kepaze birşey kapkara , ortada sırıtan kırmızı mouse görevi gören plastik birşey....demode ıbm yazısı vs....dizayn iğrenç , kullanasım gelmiyor..

içi güzel olsa ne yazar demek gerekiyor bazen...

• notebook kız gibi olacak 90*60*90 ondan sonra gir bbabam gir nete
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Postal_Phreak
    notebook kız gibi olacak 90*60*90 ondan sonra gir bbabam gir nete

Bu ne saçma sapan bir yorumdur yahu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodec

aşırı kötü görüntü olmadığı sürece hiç farketmez....yani benim için o kadarda önemli değil estetik....işimi görsün fazlasıyla yeterli benim için..

+1
    önce performans sonra estetik
    yeterki çok kötü görünmesin
  • Hahah harbiden "sence hatunun guzelimi,akillisimi ,performasisimi "sorusuna es deger soru :)
    Cevaplarida ayni hemen hemen.

Yani, estetik her seyde oldugu gibi notebookta da cok cok onemli bence.Ama 3 dk sohbetten sonra seni cileden cikaran dunya guzeli bi hatun ne kadar kotu ise sik ama performansi dusuk bi notebookta o kadar kotu

Sonuc: Ortalamasi yuksek olsun Ama once performans,bide ustune sik olursa..Allaahh yemede yaninda yat

Ornek : hp dv8195ea .(imzamdaki notebook ).Cok memnunum ..17 inc ama 3.4 kg. Pil 3 saat gidiyor.24 saat acik kalsin sicaklik 40 C yi gecmiyor.Ince, atanmis media player,hesap makinasi ve ses ayari tuslarinda yanan mavi iciklar feci bi karizma yaratiyor.Mesela, bu etkiledi beni ..

• Arkadaslar klavye ingilizce.Taktir edersinizki ordaki "bide ustune sik olursa" daki kelime medahariiftiharimiz degil "şık" o kelime.Usenmedim copy paste yaptim
  • quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

quote:

Orjinalden alıntı: Postal_Phreak
    notebook kız gibi olacak 90*60*90 ondan sonra gir bbabam gir nete

Bu ne saçma sapan bir yorumdur yahu..

• saka yaptım yav tamam notebooklarda güzel bir bayanın zarifligi, bir ferrarinin hızı olmalıdır. bir de su usb girisleri filan adam gibi yerde olmalıdır. Benim aspire da yanda iki tane onde bir tane var. Ondeki cok kullanıssız ya kıracam aleti yaaaa
  • estetik kesinlikle onemli ben üniversite ogrencısıyım ve kampuste(firat üniversitesi) wıreless baglantı var (hız:54mb/sn) bu durumda kantınde yada cımlerın uzerınde kucagımda yada masada guzel gorunumlu bıralet olsun bakanlar way be ne alet desınler ısterım onun ıcın de butcem dahıldekı en sık bılgısayarı sectım tabı ozellıklerde o derecede onemli

saygılar....
  • İllede notebook olsun. İster çamurdan olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: white_man

İllede notebook olsun. İster çamurdan olsun

peki kardes tavsıyem ..

braz tuzlu ama suya toza darbeye ezılmeye düşmeye vs vs dayanıklı HUMMER marka laptop şekil bkz. 1A

2. Rugged NoteBook WARRIOR V control laptop şekil bkz 2A

hummer kontrol edebılıyosun askeri olanını :)

• walla resimlerdeki bavullar oldukça iyiye benziyo sağlamlar....

ama şık notebook konusunda ne işleri var anlamadım
  • Bir tanede benden olsun... Asus Lamborghini...

• Bende Avrupa Yakası nda kullanılan laptoplardan var Zamanında daha göz alıcı modeller alabilirdim ama performanstan taviz veremezdim.. Onun için datronu seçtim 24 saat açık kalmasıyla 2-3 kere fan çalışmasıyla 50 c yi geçmiyor ısı 55 te fan giriyor 48 e inince duruyor 3 4 saat fansız gidiyor
    windows internet msn gibi uygulamalarda tabii oyunda 48 56 c lerde ..
    performans süper görünüş sade aşırı değil...

Ayrıca o sarı hummer nedir yahu ben onu kullanmaya utanırım .. hummera da binmem ayrıca öyle takıntılarım yokk

İşte makina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyle_ -- 16 Mart 2006; 22:33:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rodec

walla resimlerdeki bavullar oldukça iyiye benziyo sağlamlar....

ama şık notebook konusunda ne işleri var anlamadım

arkadas demısya nolursa olsun laptop laptop tır dıye ona ornek verdım kaba ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.