Şimdi Ara

Note 2 Ditto Note 4 Özellikli Rom (electron team) DN4 ROM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
13.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OzoneBLue

Merhaba Arkadaşlar,
    Bende 1 aydan fazladır bu ROM (DN V2.1)u kullanıyorum, ilk başlarda herşey mükemmeldi şimdi ise günde 3-5 defa cihazın kilitlendiğini görüyorum, pili çıkarıp takmak zorunda kalıyorum. Kilitlendiğini ise şu sebeple düşünüyorum, diyelim ki mesaj geldi ve mavi ışık yanıp sönüyor, açayıp ekranı bakayım diyorsunuz tepki yok, orta tuşa basıyorsunuz tepki yok ama ışık yanıp sönmeye devam ediyor. Bir keresinde şarjda iken oldu, kırmızı ışık yanık kaldı şarjdan çıkarmama rağmen. Bu romu kullanıp bu sorunu yaşayan çözen var mı?

Şu sorunun aynısı bende de mevcut ve gerçekten çok canım sıkılıyor çünkü bu sorun dışında telefon harika oldu. Yok mudur bir çözümü?
  • annoyyonna A kullanıcısına yanıt
    Bendede mevcut ilk 4-5 gün iyiydi sonradan oldu takılmalar
  • focus1 kullanıcısına yanıt
    her şey çok güzel ama 3g çalışmıyor boşuna uğraşmayın
  • Malesef bu romda 3g görüntülü arama çalışmıyor desteklemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romu ağustosta flash ladım ancak geçenlerde n7100 yazısında kaldı. Ben de romu tekrar flashladım ancak bu seferde samsung yazısında kalıyor. Napıcaz şimdi bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı

Romu ağustosta flash ladım ancak geçenlerde n7100 yazısında kaldı. Ben de romu tekrar flashladım ancak bu seferde samsung yazısında kalıyor. Napıcaz şimdi bilemedim

Farklı bir rom yukleyin hocam

• focus1 kullanıcısına yanıt
    Cyanogen yükledim hocam. Onda da aynı başlangıç animasyonunu aşamadım. Donanımsal bişey olabileceğini düşündüm. Birde recovery de coould not mount data falan diyordu ayrıca wipe dalvik deyince de tepki vermiyor. Şuan iş donanımsala kaldı

• Download moda alip odin ile orjinal yazılım yukleyip deneyin

• Hocam kulaklık sorununu çözen varmı aranızda kulaklık bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bunun dışında harika bir rom herkese tavsiye ederim yalnız internet bankacılığı filan kullanmayın :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.