Şimdi Ara

Note 2 Ditto Note 4 Özellikli Rom (electron team) DN4 ROM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
13.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yokmu kullanan romu? stabil çalışıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samcious

yokmu kullanan romu? stabil çalışıyormu?

Evet temiz bir kurulum yaparsanız stabil calisiyor şuan tek eksiği 3g görüntülü arama hata veriyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

Orijinalden alıntı: samcious

yokmu kullanan romu? stabil çalışıyormu?

Evet temiz bir kurulum yaparsanız stabil calisiyor şuan tek eksiği 3g görüntülü arama hata veriyor..

Yesilcinde bir rom daha var. Ama dittonun romlari guzel sanirim. Hic kullanmadim ama bayadir inceliyorum. Ditto3 filan. Simdi kuracagim romu ama tirsiyorum biraz. Bu kernel filan var. Kurcalamadim hic. Stock rom kurulu telde

• Arkadaşlar yaklaşık 4 gün önce DN 4 romunu yükledim...Rom 4.4.4 son sürüm ile gelmekte ve Rom içinde agni kernel mevcut ve agni control programı ile cihazın batarya , işlemci ve gpu frekans değerleri, işlemci ve gpu voltaj düşürme özellikleri gibi bir çok özellik geliyor..Note 4 e has yazılımsal (s pen) özelliklerinden bahsetmiyorum bile...Görsel açıdan da note 4 içeriğini iyi yansıtıyor diyebilirim note 2 için...Ancak benim merak ettiğim, ultra güç tasarrrufu özelliğini kullanmadan agni control içersinden, bir çok batarya optimize seçeneği içerisinden hangisini seçmem gerektiği...çünkü romu yüklediğimde bi kaç gündür pilimin aşırı hızlı bir şekilde tükendiğini gözlemlemekteyim..Agni Control da hangi hassas ayarları hangi seviyelere çekmeliyim? Daha önce agni kernel kullanmış veya şu anda kullanmakta olan arkadaşlar varsa bu konuda yardımcı olabilirler mi?

• Son güncelleme linki ilk mesaja eklenmiştir..

• kilit ekranın da iken müzik calınca takılma oluyormuş doğru mu bu

• Ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum romu. Satmaya karar verdiğim note 2'me yeniden aşık olmamı sağlafı bu rom. Hem göze hitap ediyor hem de iyi performans sağlıyor. Düşük şarj tüketimi de ekstrası

• quote:

Orijinalden alıntı: rmndzc35

Arkadaşlar yaklaşık 4 gün önce DN 4 romunu yükledim...Rom 4.4.4 son sürüm ile gelmekte ve Rom içinde agni kernel mevcut ve agni control programı ile cihazın batarya , işlemci ve gpu frekans değerleri, işlemci ve gpu voltaj düşürme özellikleri gibi bir çok özellik geliyor..Note 4 e has yazılımsal (s pen) özelliklerinden bahsetmiyorum bile...Görsel açıdan da note 4 içeriğini iyi yansıtıyor diyebilirim note 2 için...Ancak benim merak ettiğim, ultra güç tasarrrufu özelliğini kullanmadan agni control içersinden, bir çok batarya optimize seçeneği içerisinden hangisini seçmem gerektiği...çünkü romu yüklediğimde bi kaç gündür pilimin aşırı hızlı bir şekilde tükendiğini gözlemlemekteyim..Agni Control da hangi hassas ayarları hangi seviyelere çekmeliyim? Daha önce agni kernel kullanmış veya şu anda kullanmakta olan arkadaşlar varsa bu konuda yardımcı olabilirler mi?

merhaba arkadaşım,
    Aynı olayı ben de yaşıyorum şu an gün içerisinde nerdeyse iki kere şarja takmak zorunda kalıyorum. Geçen gece 4 saat 15 dakikada kendi kendine bitirdi pili sabah alarm çalmadı haliyle. 5. update'i de electron team'in sitesinden kurdum fakat herhangi birşey değişmedi kullandığım Kernel'de mi bi sorun var acaba ? son zamanlarda pek root ve rom olayına bilmiyorum önceden manuel olarak kernel'i de kendimiz değiştiriyorduk fakat bunda öyle bir işlem yapmadım acaba bu mu sorun oldu ?. Ditto 3 konusunda da kendi sitesinde Note II verizon yazıyor fakat galaxy note II N7100 için geçerli midir acaba onu bile kurmayı düşünüyorum bu şarj sorunu yüzünden. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

bu arada telefona mesajlar yaklaşık 7-10 dk geç geliyor. bankacılık için msj bekliyorum ama bekle ki gelsin. bu sorunu yaşayan kimse var mı ?

Note 2  Ditto Note 4 Özellikli Rom (electron team) DN4 ROM

Note 2  Ditto Note 4 Özellikli Rom (electron team) DN4 ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromZeroToHero -- 4 Aralık 2014; 20:41:48 >

• FromZeroToHero F kullanıcısına yanıt
    ROM'u tekrardan flashlarsanız sorun ortadan kalkacaktır
  • Arkadaşlar konuyu açan arkadaş sağolsun update 1 ve update 2'nin linklerini vermiş. daha stabil ve daha sorunsuz bir kurulum için ben de diğer 3 update'in linki vermek istiyorum.

UPDATE 3 DATE: DN4 (06-11-2014)

https://mega.co.nz/#!V8h2TQLS!gw_545Yu9L3ICFWQFUvqRSxO-dmeOTQ9cH-r2lu06Sg

UPDATE 4 DATE: DN4 (12-11-2014)

https://mega.co.nz/#!DFIgBSZI!Wp4_EoKMfaa8GJl5WODLvA3hJjxSwVsamz8EcGKUW-8

UPDATE 5 DATE: DN4 (28-11-2014)

https://mega.co.nz/#!Ashm2ZKK!urkJxPOSrRPoC49wR2QJVn8NWQ8hLGKjRs7EEKERVDc

5 numaralı update bütün sms'lerinizi silecektir arkadaşlar lütfen yedeğini alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakwb

Arkadaşlar konuyu açan arkadaş sağolsun update 1 ve update 2'nin linklerini vermiş. daha stabil ve daha sorunsuz bir kurulum için ben de diğer 3 update'in linki vermek istiyorum.

UPDATE 3 DATE: DN4 (06-11-2014)

https://mega.co.nz/#!V8h2TQLS!gw_545Yu9L3ICFWQFUvqRSxO-dmeOTQ9cH-r2lu06Sg

UPDATE 4 DATE: DN4 (12-11-2014)

https://mega.co.nz/#!DFIgBSZI!Wp4_EoKMfaa8GJl5WODLvA3hJjxSwVsamz8EcGKUW-8

UPDATE 5 DATE: DN4 (28-11-2014)

https://mega.co.nz/#!Ashm2ZKK!urkJxPOSrRPoC49wR2QJVn8NWQ8hLGKjRs7EEKERVDc

5 numaralı update bütün sms'lerinizi silecektir arkadaşlar lütfen yedeğini alın.

Tesekkurler hocam verdiginiz linkler ilk mesaja eklendi sagolun..

• Arkadaşlar, bu ROMu attıktan sonra KIES desteği devam ediyor mu?

• Genel olarak custom rom kurulu telefonları kies görmüyor. offical samsung romu yüklü olmadığı için dolayısıyla cihazınız samsung olmaktan çıkıyor samsungun gözünde

• son güncelleme ile radyo çalışıyor mu ?
  • Malesef hala çalışmıyor radyo

• Arkadaslar mesaj gelmede gecikme var ve mesajlar gitmiyor bir turlu ayni sorunu yasayan var mi ?? Update 3 4 5 i yaptim 1 ve 2 yi linklerde sikinti vardi yapamadim biriniz yardim edin eger cozduyseniz mesaj problemini mesajlar gitmiyor simdiden tesekkurler

• Arkadaşlar, yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, çok memnunum.Radyoyu denemedim ama parazitli olduğu için zaten tunein kullanıyordum.

• mrsavas02 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı sorunu yaşıyordum hatta bankadan gelen şifreler acil olarak girmem için belli bir süre oluyor ya o süre içerisinde bile henüz msj gelmemiş oluyordu bazen 10 dk sonra geldiği bile oluyordu. önceleri Ultra power saving mod'da bu sorunun olmadığını farkettim ama bu net çözüm değildi, rom'u tekrar sıfırdan flash'ladım sorun tamamen çözüldü. bilgilerini ve gereken dosyalarını yedek almayı unutma. sıfırlanacak gibi reset yap tamamen bütün dosyalar silinsin sonra tertemiz ditto note 4 rom'u tekrar flas'la sorun morun kalmıyor.
  • burakwb B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, telefondaki herşeyi tamamen silip tekrar romu kurdum hiç sorunsuz kullanıyorum. msj gecikmesi ve pil sömürme olayı tamamen halloldu. sıfır sıkıntı
  • Beyler kusura bakmayın Flood yapmış gibi oluyorum ama konuyu görünce bi bakalım electron team güncelleme yayınlamış mı diye kontrol edeyim dedim Ditto note 4 V2 yayınlanmış ne dersiniz bi denesek mi ? aslına bakarsan çok memnunun ben bu halinden ve benim için gayet stabil siz ne düşünürsünüz ?

indirmek isteyenler için linkini aşağıda veriyorum, konu sahibi focus1 arkadaş ilk konuyu güncellerse sevinirim.

https://mega.co.nz/#!eEoAFBAL!z_fvfttFeTlZ9LiD-FVBSfcvODIGlIqSqZ4PkCY2OAw

not: yine FM radyoda ses yok, yine bluetooth üzerinden müzik dinlenemiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromZeroToHero -- 5 Ocak 2015; 1:18:45 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.