Bildirim
Note 2 Ditto Note 4 Özellikli Rom (electron team) DN4 ROM
Acer TravelMate P4 14 (TMP414-53) Dizüstü Bilgisayar, Intel Core i7-1335U İşlemci, Intel UHD Graphics Paylaşımlı Ekran Kartı, 14 inç FHD Ekran, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD, FreeDOS, NX.VZTEY.001 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CPJ76B4Q
5 sa. önce paylaşıldı
Sony WH-CH520 Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Hızlı Şarj Fonksiyonlu 50 Saate Kadar Pil Ömrü - Kulak Üstü Model - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BTJD6LCL
6 sa. önce paylaşıldı
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bug olaylarını düzeltirlerse harika olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: BARKU
Bug olaylarını düzeltirlerse harika olur.
Romda bir iki bug varmış zaten o yüzden şuana kadar Yayınlanmadı o buglari duzeltip yayinlayacaklar şimdilik bekliyoruz. . -
Rom oldukca göze hitap ediyor. Insallah bir önceki dn3 romu gibi düzgün calisir. -
Romun sorununu cozemiyorlarmis. -
Rom şuan upload ediliyor linkleri bekliyoruz.. -
Rom linki ilk mesaja eklenmistir.. -
xda da epeyce bug dan bahsediliyor. Sanırım update sürümünü beklemek daha iyi olacak.quote:
Orijinalden alıntı: focus1
Rom linki ilk mesaja eklenmistir.. -
Daha telefona root bile yapmadim =) garanti bitti note 4 romu bekliyordum. Tamamen otursun yeni rom kuruyum tele insallah =) -
Evet ben yukleyip denedim ve şuan için daha erken günlük kullanım icin uygun değil buglarin giderilmesi icin yeni güncellemeleri beklemek lazım. . -
Arkadaşlar bu custom romu yüklemeden. 4.4.2 Stock tr romlu ve rootlu Note 2 ye ULTRA POWER SAVİNG MOD özelliğini eklemek münkün mü yardımcı olabilirmisiniz?quote:
Evet ben yukleyip denedim ve şuan için daha erken günlük kullanım icin uygun değil buglarin giderilmesi icin yeni güncellemeleri beklemek lazım. . -
Romdaki bazi hatalari gidermek ve ayarlar menusunu turkce yapmak icin ilgili fix dosyalari ilk mesaja eklenmistir.. -
quote:
Romdaki bazi hatalari gidermek ve ayarlar menusunu turkce yapmak icin ilgili fix dosyalari ilk mesaja eklenmistir..
Hocam kalem le yazarken her kelimeden sonra elel yukariya tiklamassam bosluk birakmiyor eski romda otomatik bosluk birakiyordu kelimeden sonra sizde durum ne? -
Evet kalem ile yazarken kelime arasinda bosuk tusina basmadan yazarsaniz yazilan kelimeler karisiyor ve farkli karakterler oluşuyor yakinda yeni surumu yayinlarlar umarim bu tur sorunlar duzelmis olur.. -
Stock rom kurulu bende. Kiesten rehberi filan yedek alip bu romu kursam. Sonrasinda tekrar kiesten yedekleri geri yukleyebilirmiyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: samcious
Stock rom kurulu bende. Kiesten rehberi filan yedek alip bu romu kursam. Sonrasinda tekrar kiesten yedekleri geri yukleyebilirmiyim?
Rehberi neden kiese yedekliyorsunuz ki hafiza kartinaa yedekleyin sonra ordan geri yukleyebilirsiniz tabiki.. -
quote:
quote:
Stock rom kurulu bende. Kiesten rehberi filan yedek alip bu romu kursam. Sonrasinda tekrar kiesten yedekleri geri yukleyebilirmiyim?
Rehberi neden kiese yedekliyorsunuz ki hafiza kartinaa yedekleyin sonra ordan geri yukleyebilirsiniz tabiki..
Hafiza kartim yok =) oyuzden. Takvim mesajlar filan yedekliyorum genelde kiese. Oyuzden -
quote:
quote:
quote:
Rehberi neden kiese yedekliyorsunuz ki hafiza kartinaa yedekleyin sonra ordan geri yukleyebilirsiniz tabiki..
Hafiza kartim yok =) oyuzden. Takvim mesajlar filan yedekliyorum genelde kiese. Oyuzden
Bu rom ile kiesi denemedim o yüzden bilmiyorum ama rehberinizi gmail adressinize senkronize edebilir ve daha sonra istediğiniz zaman geri yükleme yapabilirsiniz..
-
Bu romda Bugların çoğu giderildimi.?quote:
Orijinalden alıntı: focus1quote:
quote:
quote:
Hafiza kartim yok =) oyuzden. Takvim mesajlar filan yedekliyorum genelde kiese. Oyuzden
Bu rom ile kiesi denemedim o yüzden bilmiyorum ama rehberinizi gmail adressinize senkronize edebilir ve daha sonra istediğiniz zaman geri yükleme yapabilirsiniz..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: farti
Bu romda Bugların çoğu giderildimi.?
Evet buglarin cogu giderildi link ilk mesaja eklendi
Benzer içerikler
- android telefonda durduk yere reklam çıkıyor
- bu cihazda play protect sertifikası yok
- telefonda yapılan son işlemleri görme
- telefonum gelen aramaları meşgule atıyor
- samsung account nedir
- snapdragon 778g
- samsung a36 ne zaman çıkacak
- s23 ultra yapay zeka var mı
- samsung a06 ne zaman çıktı
- samsung m55
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X