Şimdi Ara

Note 2 Ditto Note 4 Özellikli Rom (electron team) DN4 ROM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
13.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note 2 telefonumun garantisi 5 ay var daha fakat rom atmak istiyorum. Nereden başlayacağımı bilmiyorum ve rom atınca orjinal imei gidecekmi açıkçası hiç bir fikrim yok rom nasıl yuklenir onuda bilmiyorum bana yardım edebilirmisiniz bende rom işlemini öğrenmek istiyorum
  • pastperfect kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam,
    ingilizce ve android bilginiz ne seviyededir mahsuru yoksa sorabilir miyim ? ona göre sitedeki arkadaşlar yönlendirme yapabilir.
  • FromZeroToHero F kullanıcısına yanıt
    ingilizce öğretmeniyim dostum. yaklaşık 4 yıldır android kullanıyorum aşağı yukarı stock romu tanırım
  • pastperfect kullanıcısına yanıt
    O zaman işler çok kolaylaştı dostum,
    şu an iş yerindeyim fakat akşam sana özelden bi video linki göndereceğim sorabileceğin bütün soruların cevabı o videoda var. Sen istersen şimdiden hazırlık olması için yukarıda verilen dosyaları indir, akşama hazır olsun.
  • Merhabalar , herhangi bir durumda knox sayacınızı arttırmadan stock rom'a dönerek garantinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Cihazınız yurtiçi olduğu takdirde imei'nizde herhangi bir değişim veya sıkıntı yaratan bir durum olmayacaktır. Cihazınıza root yetkisi kazandırdıktan sonra EFS klasörünün yedeğini alırsanız direkt olarak imei'nizi yedeklemiş olursunuz.
  • V2 linki ilk mesaja eklenmiştir. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FromZeroToHero F kullanıcısına yanıt
    ilgin ve yardımın için çok teşekkür ediyorum dostum
  • burakwb B kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum dostum yardımın için. Diğer arkadaşım gibi bana nasıl rom atacağıma dair video veya link atarmısın. Bir de sanırım yanlış anlamadığıma göre yurt içi telefonların rom yukleme işleminden sonra imei kaybı yaşamaları olmuyor, ve knox sayacı rom atma işleminde artmıyordu değilmi? bir de EFS klasörü hangisi olur ve nasıl yedeğe alıp daha sonra stock roma geçiş yaparken kullanabilirim ve şuanki stock rom um orjinal türkiye sürümünü nereden bulabilirim olaki geri dönmek istediğimde?

Edit: telefonum avea dan aldım.
  • Beyler bu arada Versiyon 2 romunu denedim fakat "Failed" uyarısı verdi iki kere üst üste factory reset yapıp tekrar flashlamaya çalıştım ama sonuca varamadım.
    sizlerden deneyen oldu mu ?
  • DN4 W2 indirdim kullanıyorum gerçekten guzel olmuş aklıma yattı, çalışmayan bir yerini göremedim.

• kısa kodlara mesaj atınca com.android.phone işlemi durduruldu hatası veriyor.
    sebebini bulan varmı acaba?
  • Selamlar Arkadaşlar bende yükledim ama şebeke sorunu ve wifi sorunu vardı bu sorunu yaşayan var mı yada yaşayıpta çözen var mı saygılarımlar.
  • ben bu romu nasıl yükleyeceğim bu işlerde yeniyim bilen biri anlatabilir mi ?
  • Merhaba şuan rom ü kurdum fakat tamamen türkçe dil desteği yok bu sorunu nasıl hallederim yardım edinn

• Şuan rom ü kurdum harika gerçekten Wifi şebeke imei gibi hiç sorun yok harikaaaa

• Tüm emek verenlere teşekkürler öncelikle. Romu yükledikten sonra Bana gelen sms lerde sorun var içerik görünmüyor yardım edebilirmisiniz.

• Arkadaşlar şarj sorunu yaşayan varmı bende böle bir sorun var çabuk bitiyor

• Bu roma 1 hafta zor sabredebildim.Zaten portun portu bir romdan beklenti icine girmekte ayri bir safliktir(kendi adima).Dun en sonunda romun sarji icmesi uzerine eski versiyonlarina doneyim dedim.Orjinal kernel her zaman iyidir diyerek xda da stabil surum olarak gecen ditto3 v5.5 e gecis yaptim henuz kisa bir sure kullanmama ragmen muazzam iyi diyebilirim.Nazar degmez insallah.Telefonunuz kasim kasim olsun,sarji icip bitirsin ama note4 gorunumu olsun derseniz son versiyona devam edin.Fakat benim gibi stabil olsun orjinal sarj tuketimine en yakin fakat daha guncel bir arayuz pesindeyseniz ditto3 v5.5 deneyebilirsiniz.

• garanti konusunda korkmayın. telefonumu bu rom yüklüyken samsung servisine verdim sd kart slotunu, isteğim üstüne pilini ve sarardığı için ekranımı değiştirttim. fakat format atmışlar orjinal romla geri verdiler :D ben yapmazlar bi pürüz cıkar diye düşünüyordum ama öle olmadı.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Bende 1 aydan fazladır bu ROM (DN V2.1)u kullanıyorum, ilk başlarda herşey mükemmeldi şimdi ise günde 3-5 defa cihazın kilitlendiğini görüyorum, pili çıkarıp takmak zorunda kalıyorum. Kilitlendiğini ise şu sebeple düşünüyorum, diyelim ki mesaj geldi ve mavi ışık yanıp sönüyor, açayıp ekranı bakayım diyorsunuz tepki yok, orta tuşa basıyorsunuz tepki yok ama ışık yanıp sönmeye devam ediyor. Bir keresinde şarjda iken oldu, kırmızı ışık yanık kaldı şarjdan çıkarmama rağmen. Bu romu kullanıp bu sorunu yaşayan çözen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.