Şimdi Ara

note 2 konuşurken ses gitmeme sorunu bıktım artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonu aldığım günden beri sorun var nedendir anlamadım yahu gerçekten artık birileriyle konuşmaya korkar oldum :/ kulaklığı takınca sesin gitmesinde problem yok ama kulaklıksız problem çıkıyor benimle aynı sorunu yaşıyan arkadaşlar varmı ? wipe data wipe cache falan yaptım 1 kere fabrika ayarlarınada dönmüştüm ama düzelmedi 4.3 güncellemesinimi beklemeliyim yoksa rom mu yükleyim ?

edit : konuşmaya başlayınca 2-3 dakika sonra ses gitmemeye başlıyor bazen sorunsuz görüşme yapıyorum 10 dakika falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stickend -- 2 Kasım 2013; 22:03:07 >

• Stickend S kullanıcısına yanıt
    Garantisi varsa servise verin. Note 2'de böyle bir kronik sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Garantisi varsa servise verin. Note 2'de böyle bir kronik sorun yok.

garantisi var ama acaba rom yüklesem düzelme ihtimali varmıdır
  • Stickend S kullanıcısına yanıt
    İsterseniz Odin programı ile son çıkan romu yükleyip deneyebilirsiniz.
  • Bende de aynı sorun vardı, sanırım mikrofonu kapatıyormuşum o yüzden gitmiyormuş, aynı şey sizde de olabilir belki mikrofonu kapatmadığınıza dikkat edin :)
  • Note2 kullanıyorum ama telefonda konuşurken ses gitmeme gibi bir problem olmadı. Güncellemeler ile alakası olduğunu sanmıyorum. Eğer garantisi var ise servis ile bir görüşebilirsiniz belki donanımsal bir sorun vardır telefonunuzda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 3 Kasım 2013; 13:34:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal_balcik

Bende de aynı sorun vardı, sanırım mikrofonu kapatıyormuşum o yüzden gitmiyormuş, aynı şey sizde de olabilir belki mikrofonu kapatmadığınıza dikkat edin :)

arkadaş haklı çıktı yahu aylardır boşa beklemişim :D çok teşekkür ediyorum ses gidiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal_balcik

Bende de aynı sorun vardı, sanırım mikrofonu kapatıyormuşum o yüzden gitmiyormuş, aynı şey sizde de olabilir belki mikrofonu kapatmadığınıza dikkat edin :)

aynı sorunu yaşıyorum mikrofon nerden açılıyor yada kapatılıyor hiç fikrim yok.
  • sedat79 kullanıcısına yanıt
    Mikrofonu parmakla kapatmaktan bahsetmistim ben, sarj etme bolumunun hemen solunda yer aliyor mikrofon. Konusurken de farkinda olmadan parmagimizi oraya goturuyoruz, o yuzden ses gitmiyor karsiya :) Parmakla kapatmadiginiza eminseniz ve ses yine de gitmiyorsa donanimsal bi sikinti da olabilir, telefonu yetkili servise goturmek en mantiklisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok dediğinizi şimdi anladım. sanıyorum donanımsal servis yolu göründü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.