Şimdi Ara

NOTE 2 VİRÜS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleykum benim şöyle bir sorum var.

Geçenlerde bilgisiayarıma virüs girmiş. tarama yapıp temizledim. Fakat bu virüs bilgisayarıma USB yoluyla bağladığım diğer cihazlara da girmiş(harici hdd, flashdisk gibi).

Ben telefonumu da defalarca USB kablosu aracığılıyla bağlamıştım. Hal böyle olunca telefona da bulaşmıştır diye şüphelendim ve telefondan önce Dr.Web ile tarama yaptım sonra da Avast'ı indirip tarama yaptım fakat herhangi bir virüs bulamadı ikisi de.

bilgisayara telefonu bağlayıp virüs taraması da yaptıramadım. Ama içimde bir şüphe var. Benim telefonda virüs olup olmadığını anlamam için ne yapmam lazım. Ve eğer varsa nasıl temizleyebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: MuMu94

selamun aleykum benim şöyle bir sorum var.

Geçenlerde bilgisiayarıma virüs girmiş. tarama yapıp temizledim. Fakat bu virüs bilgisayarıma USB yoluyla bağladığım diğer cihazlara da girmiş(harici hdd, flashdisk gibi).

Ben telefonumu da defalarca USB kablosu aracığılıyla bağlamıştım. Hal böyle olunca telefona da bulaşmıştır diye şüphelendim ve telefondan önce Dr.Web ile tarama yaptım sonra da Avast'ı indirip tarama yaptım fakat herhangi bir virüs bulamadı ikisi de.

bilgisayara telefonu bağlayıp virüs taraması da yaptıramadım. Ama içimde bir şüphe var. Benim telefonda virüs olup olmadığını anlamam için ne yapmam lazım. Ve eğer varsa nasıl temizleyebilirim?

Herhangi bir sorun yoksa neden bu kadar kasıyorsun ki boşver bişi olmaz .Virüsün olmadıgı yermi var ya :D

• windowstaki virüs androidde nasıl aktive olacakki bunu düşündünmü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuMu94

selamun aleykum benim şöyle bir sorum var.

bilgisayardaki virüsleri android çalıştıramaz çünkü pc virüsleri windows tabanlıdır android ise linux. yani linux windows virüslerini çalıştıramayacağından dolayı virüs bulaşmaz.

• Cevaplarınız için Allah razı olsun. Aklıma gelmemişti. Sadece tekrar bilgisayara girer diye korkmustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.