Şimdi Ara

Note 3 Galeriden Video Açamama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android 5.0 yüklü cihazımda.Hernereye tıkladım bilmiyorum ama telefonumdaki varsayılan video oynatıcısı değişti.Çektiğim görüntüleri eskiden galeriden açabilirken şuan video uygulamasından açabiliyorum.Galeriden açmaya çalıştığımda "VİDEO OYNATILAMIYOR" hatasını alıyorum.Ayarlardan varsayılan uygulamalara girdim "EV" ve "MESAJ" dışında bir uygulama gözükmüyor.Uygulama yöneticisini de biraz karıştırım olayla bağlantılı olabilecek yerlere tek tek baktım herhangi varsayılan tercih değişmişmi değişmişse default yapayım diye.Sonuç aynı.Görev yöneticisindende bakıyorum varsayılan uygulamara oradada video ile ilgili bir seçenek yok.Gerçekten çok canım sıkıldı nasıl yaptığımı bile bilmediğim bir şeyi geri alamıyorum.Konuya hakim arkadaşarın yardım etmesini rica ediyorum.

• Dostum MX Player indir,Samsung'un video uygulamasını kullanman başlı başına eziyet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin aslı telefon annemin ve işleri daha komplike hale getirmeden ekstra bir şey yüklemeden önceki halinde kullanabilmesini sağlamak istiyorum.Yinede önerin için sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.