Şimdi Ara

NOTE 3 KASA AÇIKLIĞI - ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seas79

7 ocakta dap kapsamında ekran kasa açıklığı nedeni ile değişim istediğim telefonum için biraz önce samsung genel müdürlükten birisi aradı önce telefonun tamir edilip yanında da hediye bluetooth kulaklık verelim dedi (yersen) bende hayır istemiyorum zaten samsung hs3000 kullaklığımın olduğunu söyledim 10 günlük telefonun tamir görüp geri verilmesini kabul etmiyorum dedim o zaman peki dedi ve birebir değişimi onaylıyorum samsung servisi sizi arayacak dedi.

Bende sipariş verdim beyaz renk HB sitesinden. Bu açıklık olayı korkutuyor beni de inşallah sorunsuz gelir ama senin bu paylaştığın tecrübe de içimi rahatlattı. Cihaz kaç günde geldi peki?
  • Bence aynı sorundan ötürü birkaç kez daha servise verin. Aynı sorunda 3 kez teknik servise giden cihaza otomatik olarak değişim veyahut para iadesi hakkı doğuyor. Bunun Samsung ile alakası yok direk müşteri hakları ve herkesi ilgilendiriyor. Müşteri hakları heyetinden aslında firmalar iyi ürküyorlar. Bence git başvur cihazı incelesinler. Buda bir hizmet sayılır. Bu Samsung'un bu konuda pişkinliğine bir nebze çözüm yolunda bir fayda sağlar.

Ben beyaz renk sipariş verdim ama hiç beyaz renk kullanıp ekran açıklığı olan kişiler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samonite

Bence aynı sorundan ötürü birkaç kez daha servise verin. Aynı sorunda 3 kez teknik servise giden cihaza otomatik olarak değişim veyahut para iadesi hakkı doğuyor. Bunun Samsung ile alakası yok direk müşteri hakları ve herkesi ilgilendiriyor. Müşteri hakları heyetinden aslında firmalar iyi ürküyorlar. Bence git başvur cihazı incelesinler. Buda bir hizmet sayılır. Bu Samsung'un bu konuda pişkinliğine bir nebze çözüm yolunda bir fayda sağlar.

Ben beyaz renk sipariş verdim ama hiç beyaz renk kullanıp ekran açıklığı olan kişiler var mı?

Beyazlarda çıkmıyor sanıyorum genede sen hiç uğraşma hb den aldıysan 7 gün içinde sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsun on camdaki koruyucu naylonu çıkarmadan gelince bak kontrol et kağıtla eğer açıklık varsa geri iade et sorun falan belirtmene gerek yok servis 2. değişim cihazında bu hata vs. değil dedi incelediler hepsinde var bu diyor sen istediğin kadar iddaa et kabul etmiyor servis ve direk mahkemeye gidebilirsin diyor yani 3 kez falan almıyor servis bu arada hayırlı olsun cihazın güle güle kullan...

• quote:

Orijinalden alıntı: seas79

quote:

Orijinalden alıntı: samonite

Bence aynı sorundan ötürü birkaç kez daha servise verin. Aynı sorunda 3 kez teknik servise giden cihaza otomatik olarak değişim veyahut para iadesi hakkı doğuyor. Bunun Samsung ile alakası yok direk müşteri hakları ve herkesi ilgilendiriyor. Müşteri hakları heyetinden aslında firmalar iyi ürküyorlar. Bence git başvur cihazı incelesinler. Buda bir hizmet sayılır. Bu Samsung'un bu konuda pişkinliğine bir nebze çözüm yolunda bir fayda sağlar.

Beyazlarda çıkmıyor sanıyorum genede sen hiç uğraşma hb den aldıysan 7 gün içinde sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsun on camdaki koruyucu naylonu çıkarmadan gelince bak kontrol et kağıtla eğer açıklık varsa geri iade et sorun falan belirtmene gerek yok servis 2. değişim cihazında bu hata vs. değil dedi incelediler hepsinde var bu diyor sen istediğin kadar iddaa et kabul etmiyor servis ve direk mahkemeye gidebilirsin diyor yani 3 kez falan almıyor servis bu arada hayırlı olsun cihazın güle güle kullan...

Teşekkürler hocam tecrübelerini paylaştığın için. Evet HB'de sorgusuz iade var ama kutu açıldıktan sonra o olmuyor sanıyorum ben. Vatan'da mesela kusurlu bir ürün ise aynı gün değişim yapıyor ancak HB bunu 7 gün için yapacağına pek imkan vermedim. Ama inşallah dediğin gibidir.

Sence kağıt giriyor ama zor giriyorsa da göndereyim mi? Bende birde Note 8 vardı onda denedim kağıt bazı bölgelerden giriyor ama dibine kadar değil. Böyle bir durumda olsa göndermek gerekir mi sence?

• samonite S kullanıcısına yanıt
    Kutuyu açmadan göremezsiz cihazı açman sorun değil Forumda bir kaç arkadaş yazmıştı HB den almışlar siyah note 3 kasa ekran açıklığı vardı kutuyu açtım baktım açıklık var hemen aynı gün iade ettim 2 gün sonra para iadesi yapıldı diye yazmışlardı zaten burada da yazıyor

http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=4405&m=1

Bence çok fazla açıklık yoksa kullan zaten beyazlarda hiç görmedim şimdiye kadar ama çok açıklık varsa rahatsız ederse seni iade et...
  • Teşekkürler dostum. Ürün 1-2 saate elimde olacak. Sorun olsun olmasın bu konuyu bloğumda olsun her yerde bahsedeceğim. Özellikle bu skınıtıya karşı Samsung'un tutumuna vurgu yapmak gerekiyor. Bugün Apple ile s.dik yarışına giren ve ağır hakaretlerde bulunan Samsung'un bu açığı ucuz Çin markası imajı vermeye başladı.
    Rica ederim cihazın geldiğinde burdan yazarsın açıklık var mı yok mu?
  • Cihaz elime geldi açıklık yok desem yeridir. Hafif sağ altta var gibi ama ince kağıt girmiyor içeri. Sanırım beyazlarda dediğiniz gibi fazla yok. Birde TR'de N9000 ve N9000Q modelleri var benimki N9000Q. Bunu da belirteyim dedim. Amma kesinlikle Samsung'u bu konuda hizaya getirmek lazım. Note 3 ile ilgili izlenimlerimi bloğuma yazarken bu konuya değineceğim. Birde çıkartıp takması kolay vede ele geçmeli(Hand holder) kibar bir kılıf bulabilirsem ne ala. Kılıfı çok sık kullanmayacağım :)
    Hayırlı olsun açıklık olmamasına çok sevindim güle güle kullan telefonu...
  • bugun bende aldım note 3 beyaz hafıf sol ust tarafta var gıbı geldı gozume am açokta umursama niyetinde değilim sonuçta bir problem çıkarmıyor gözlede gözüken bişi yok ha birşey olmadını nerden biliyorsun dersen htc desire s telefonumun heryerıne en az 1 yıldır kağıt giriyor ve temizliyorum bir sıkıntı yaşamadım :) bence canınızı sıkmadna kullanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fawkes88

bugun bende aldım note 3 beyaz hafıf sol ust tarafta var gıbı geldı gozume am açokta umursama niyetinde değilim sonuçta bir problem çıkarmıyor gözlede gözüken bişi yok ha birşey olmadını nerden biliyorsun dersen htc desire s telefonumun heryerıne en az 1 yıldır kağıt giriyor ve temizliyorum bir sıkıntı yaşamadım :) bence canınızı sıkmadna kullanın :)

O giren toz ekran camı arkasına geçmediği sürece vede o boşluğa dolup kötü bir görüntü vermediği sürece sıkıntı yok. Ama ne olursa olsun 2200'den satılan bir cihaz bukadar rezalet bir sorun ile piyasaya sürülmesi tamamen prestij kaybı. Ama sınıfında alternatifi olmaması da Samsung'un artısı.
  • Şu kasa açıklığını bir tür dolgu (silikon vs.) mazlemesiyle doldursak toz girmesini engelleyemezmiyiz ?
  • kasa açıklığı kastimi yoksa cidden üretim hatasımı anlam veremedim
  • Bende daha önce htc desire hd vardı 1500 tl ye almıştım onda da kasa açıklığı vardı üstelik üç köşeden vardı 3 yıl kullandım ekranın altına toz girmesi gibi bir durum asla olmadı telefon şuan başkasında halen aynı durumda arada bir kenarları temizlemek gerekiyor :) onun dışında bir sorun olacağını sanmıyorum ama ben toz temizlemekten sıkıldığım için buna bir çözüm bulmaya çalışıyorum
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    Bence % yüz üretim hatası...
  • Beyler kasa açıklığı var bendede değişim yapiolarmi acilll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar 6 ay oldu telefonu alalı kılıfsız kullanıyorum arada bir s-view takıyorum ekrana su ana kadar toz vs. girmedi.

açıklığa bir süre sonra alışıyorsunuz bende hiç sıkıntı yok servisle uğraşmak istemedim gelen cihazlarda aynı çünkü size önerim

boşuna kafa yormayın hiç bir şey olmuyor kasa açık olunca.

Ayrıca telefonu 6 aydır ekran koruyucusuz kullanıyorum bugün iyice sildim telefonu kılcal çizik dahi yok gorilla glass 3 gayet iyiymiş 2 ye göre

üzerinde ekran filminiz var ise bosuna bosuna çözünürlüğü düşürmeyin sökün gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thaedrial5

Evet arkadaşlar 6 ay oldu telefonu alalı kılıfsız kullanıyorum arada bir s-view takıyorum ekrana su ana kadar toz vs. girmedi.

açıklığa bir süre sonra alışıyorsunuz bende hiç sıkıntı yok servisle uğraşmak istemedim gelen cihazlarda aynı çünkü size önerim

Ayrıca telefonu 6 aydır ekran koruyucusuz kullanıyorum bugün iyice sildim telefonu kılcal çizik dahi yok gorilla glass 3 gayet iyiymiş 2 ye göre

üzerinde ekran filminiz var ise bosuna bosuna çözünürlüğü düşürmeyin sökün gitsin

Nelerle ugrasiyorsunuz sastim kaldim valla.

O aciklik hepsinde vardir. Bir hata degildir hem tasarim hem de uretim prosesi ile ilgilidir.Bendeki s4 minide de o sekilde benzer bir aciklik var.

Apple da örneğin iphone 4s lere kadar bu açıklığı göremezsiniz. Kasa ve ekran arasinda ince bir lastik serit vardir ve bu boslugu kapatir.

Bu kadar titiz ve obsesif olan arkadaslar bence pahali telefonlardan uzak dursun. En ufak bir zararda cok canları sıkılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: flodd

quote:

Orijinalden alıntı: Thaedrial5

Evet arkadaşlar 6 ay oldu telefonu alalı kılıfsız kullanıyorum arada bir s-view takıyorum ekrana su ana kadar toz vs. girmedi.

Nelerle ugrasiyorsunuz sastim kaldim valla.

O aciklik hepsinde vardir. Bir hata degildir hem tasarim hem de uretim prosesi ile ilgilidir.Bendeki s4 minide de o sekilde benzer bir aciklik var.

Apple da örneğin iphone 4s lere kadar bu açıklığı göremezsiniz. Kasa ve ekran arasinda ince bir lastik serit vardir ve bu boslugu kapatir.

Bu kadar titiz ve obsesif olan arkadaslar bence pahali telefonlardan uzak dursun. En ufak bir zararda cok canları sıkılır.

Hocam sasirip kaldiginiz olay ne onu anlamadim?

• Samsung size ne yapsa boş ne nankör adamlarsınız adamlar sizin için not koyma yeri yapmış siz mızmızlanıyorsunuz nankör herifler .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.