Şimdi Ara

Note 3 maximum güc 2100mh gözüküyor sizce bataryayı degistirmeli miyim? (SSli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi note 3 telefonumda pilin maximum gücünü 2100mh görüyorum bazı uygulamalarda.Telefonumun garantisi devam ediyor garantiye versem değiştirirler sanırım bataryayı ama android 5.0 güncellemesini kurdugumdan dolayı türkiye romunu beklemek zorundayim.Türkiye romunu da ne zaman verirlerse artik.Sizce sarjda büyük eksiklikler ceker miyim bu süreçte.Birde batarya maximum güc 2100mh yaziyor health good diyor bu normal mi?Uygulamalara ne kadar güvenebilirim?  Note 3 maximum güc 2100mh gözüküyor sizce bataryayı degistirmeli miyim? (SSli) Note 3 maximum güc 2100mh gözüküyor sizce bataryayı degistirmeli miyim? (SSli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bossmy07 -- 9 Şubat 2015; 1:24:37 >

• Normal, herkeste öyle gözüküyor. Battery Doctor yükleyin onda 3200 mAh gözüküyor. CPU-Z'de 2100 mAh gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Normal, herkeste öyle gözüküyor. Battery Doctor yükleyin onda 3200 mAh gözüküyor. CPU-Z'de 2100 mAh gözüküyor.

Hocam 2.ssyi battery doctor dan aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battery Saver diyecektim özür dilerim, problem yok bataryada endişelenmeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.