Şimdi Ara

Note 3 mü 5s miii??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok arada kaldım şuan iphone 5 kullanıyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum note 3 e fena halde kafayı taktım

• bu sayfada samsung rezaleti diye bir başlık var. okuyup ona göre karar verin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5 gayet yeterli bi telefon bence değiştirmen gereksiz olur ama yok illada değiştirecem diyorsan ben şahsen samsungdan uzak durmayı tercih ediyorum ama iphone yerine o parayı Z1 e verirdim , yani ya Z1 al yada hiç değiştirme telefonunu bence..
  • Çok Teşekkürler Samsungtan Uzak durmak En iyisiymiş :) 2 Gün Kullandım Özellikler Müthiş Ama Böyle bi rezalet yok iphone dan sonra zulüm çektik resmen 5s Gold En İyisi ama 5 ten tek farkı rengi :)
  • Samsung galaxy s serilerinde rezalet ama note serisinde çok iyi. İphone da daimi olarak sağlam. Ekran büyüklüğü istersen note 3 tercih etmelisin.
  • Arkadaslar bu kadar kotulemeyin gercekten s4 muthis bir telefondu ciktiginda kamera video kayfi ekran netligi harika sonra note 3 cikti o ayri xaten kamera hiz ekran gene acik ara onde s5 note 3 kucuk ve rami az hali ama oda harika samsung bence iphone ile kiyaslanmaz iphone biraz hayati kolay yasayanlarin telefonu hersey basit ve kisitli icould olayindan sonra iyice rezil oldu telefon piyasada internet paketi dayanmiyor apple sarjida aynen o sekilde lutfen telefonla telefonu kiyasliyalim...

• S5 gibi bir amiral gemisi olmadıktan sonra iPhone değiştirilmez.

• S5 döver. Samsung düşmanları gelmiş.

• Konu hort olmuş bence bir dahakine S6 çıkar

• konuşmayın len sizi gidi androidler
  • Note 3 aldım kullandım rezalet :D şuan 5s aldım çok memnunum çok teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu006

Arkadaşlar çok arada kaldım şuan iphone 5 kullanıyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum note 3 e fena halde kafayı taktım

Merhaba

Bunu sorman bile büyük hata S5 de 4k video kayıt özelliği var ki bu özellik sadece dünya da 2 telefon da var biri Samsung Galaxy S5 diğeri Sony Xperia Z2

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 22 Haziran 2014; 10:21:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E398ci

quote:

Orijinalden alıntı: batu006

Arkadaşlar çok arada kaldım şuan iphone 5 kullanıyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum note 3 e fena halde kafayı taktım

Merhaba

Bunu sorman bile büyük hata S5 de 4k video kayıt özelliği var ki bu özellik sadece dünya da 2 telefon da var biri Samsung Galaxy S5 diğeri Sony Xperia Z2

Hayırlı Forumlar.

Dünyada 4k çeken ilk telefon acerin. Note 3 n9005 ve lg g3 de 4k video çekiyor haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 22 Haziran 2014; 20:37:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba

Samsung Galaxy S5 Dünya'da İlk 4K Video Çekimi Yapan Telefon'dur.

Lütfen Aksini İddia Edenlere İtibar Etmeyiniz.

Konuyu Takipden Çıkardım.

Son Sözüm Budur.

Teşekkür Ediyorum.

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 23 Haziran 2014; 9:11:33 >
  • Bir kere amoled ekran almayacaksın.
    Rezalet.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Bir kere amoled ekran almayacaksın.
    Rezalet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E398ci

Merhaba

Samsung Galaxy S5 Dünya'da İlk 4k Video Çekimi Yapan Telefon'dur. Aksini İddia Edenlere İtibar Etmeyiniz.

Konuyu Takipden Çıkardım.

Hayırlı Forumlar.

Note 3 N9005 S5 ten önce çıktı ve 4k video çekimi yapabiliyor birşeyi çok iyi bilmiyorsak insanları yanlış Bilgilendirmeyecegiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.