Şimdi Ara

note 3 mü z2 mi yoksa beklemeli miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar saygı değer büyüklerim ve arkadaşlarım. telefon almayı planlıyordum ve sizlerin tavsiyesini almak istedim. lise sona gidiyorum ve seneye üniversite var. bir çok akıllı telefonu inceledim ve note 3 ile z2 arasında kaldım. iki telefonda hoşuma gitti fakat benim üniversitede hangisi işime yarar ? oyun oynamayı, müzik dinlemeyi vb düşünmüyorum. sadece internette gezinmek gazeteler okumak face twiter gibi gibi ... kalem ve özellikleri sayesinde note 3 e biraz daha olumlu bakıyorum ama note 4 çıkacak o konudada emin değilim. snapdrogon exynos benim için fark etmiyor çünkü hayatımda hiç 3g yi kullanmadım net hızınada ihtiyaç duymadım zaten çevremde de her yerde wi fi var. fiyat bütçemde 1800 lira üstünü vermem bi telefona. note 4 te çıkınca 2500 3000 civarında olur. sizce ne yapmalıyım ? bildiğiniz işime yarayacak bi telefon modeli varsa tavsiyelerinizi beklerim şimdiden teşekkürler...

• Bence yıl sonuna kadar bekle çünkü mi4 gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3 kullandim 9 ay. Suanda 2 haftadir lg g3 kullaniyorum. Note 3 un en azindan turkiye versiyonu alinmaz. Exynos kaliteli bir chipset ama ne yazik ki guncellemeleri gec aliyor. Odinden halledilir tabii ki ama olsun insanin gozunde bu telefon gec aldi mi ? Aldi. Gelelim malzeme kalitesine. Telefonu degistirme sebebim kesinlikle malzeme kalitesiydi. Kimse gelip bana samsungun malzeme kalitesini savunmasin artik. Lg g3 de plastik ama agir bir plastik. Bir havasi var saglamlik hissi var. O yuzden sana onerim, huawei ascend p7 ye bir bakman. Xperia z2 de kronik sorunlari olan ama iyi bir cihaz. Sorunsuz tel alirsaniz sizi 2.5 3 sene rahat goturur. Su an da z3 haberleri dolaniyor. Piyasanin aktif donemleri 1 ay sonra basliyor. Ya bekliyceksin yada alicaksin. Su an lik note 3 ve z2 arasinda kaldiysan sana onerim kesinlikle ikiside olmayacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söylemeyi unutmuşum apple ile w8 düşünmüyorum. tavsiyeniz için teşekkürler
  • Acelen yoksa ıkı ay bekleyıp Z3 al bence,ben yerınde olsam o butceyle boyle yapardım.

vakıt yoksa z2 yada G3 32 lık ıdeal bana göre.
  • teknoloji her gün gelişiyor ve her marka yeni bir model çıkarıyor diyerek ve iddaa parasını bitirmeden gidip note 3 aldım. tavsiyeler için teşekkürler kalemi gerçekten müthişti. şimdiden 19 gb ını doldurdum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • note 4 çıkacak bekle...
  • G3 şarj dayanmıyor

• Z2 bence

• note 3 kullanmak ayrı bir zevktir ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.