Bildirim
Note 3 ve root sonrası garanti?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Garanti dışı kalıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MrHS
Garanti dışı kalıyor
garanti dışı mevzuunu aslında biliyorum ama bazı firmalar bu tür cihazlara bir kereye mahsus destek veriyor diye biliyorum. o yüzden sordum bu şekilde samsunga giden oldu mu şeklinde.
tabi cevabınız yaşnamış örneğe dayanıyorsa tam olarak aradığım cevap olur ki üzer beni. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cursata
quote:
Garanti dışı kalıyor
garanti dışı mevzuunu aslında biliyorum ama bazı firmalar bu tür cihazlara bir kereye mahsus destek veriyor diye biliyorum. o yüzden sordum bu şekilde samsunga giden oldu mu şeklinde.
tabi cevabınız yaşnamış örneğe dayanıyorsa tam olarak aradığım cevap olur ki üzer beni.
Note 3 konusunda bi arkadaş lolipop u sormuştu ve hemen ardından rootu sormuştu ve servis elemanıyla konuşmayı birebir yayınlamıştı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Garanti dışı kalıyor
tabi cevabınız yaşnamış örneğe dayanıyorsa tam olarak aradığım cevap olur ki üzer beni.
Note 3 konusunda bi arkadaş lolipop u sormuştu ve hemen ardından rootu sormuştu ve servis elemanıyla konuşmayı birebir yayınlamıştı hocam
Buyrun;
http://forum.donanimhaber.com/m_104390095/tm.htm
-
quote:
Orijinalden alıntı: ercijuana
quote:
quote:
quote:
Garanti dışı kalıyor
Buyrun;
http://forum.donanimhaber.com/m_104390095/tm.htm
Eyvallah hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkürler. -
quote:
teşekkürler.
Triangle away var sayaç sınırlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- s24fe yorumlar
- klavyede mikrofon işareti kayboldu
- s22 batarya
- paket mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenmedi ne demek
- s24 yorumlar
- s24 ultra çıkış tarihi
- samsung a54
- samsung gear vr - oculus uygulaması
- samsung s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- hızlı şarj telefona zarar verir mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X