Bildirim
Note 4 Mashmallow 6.0.1 sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: McScriptS
Merhaba arkadaşlar. N910CQ modelini kullanıyorum. Geçen hafta 6.0.1 güncellemesi geldi telefonumdan indirerek kurdum. Yalnız aşırı bir ısınma ve pil tüketimi mevcut. Android sürümünü 5.1.1 e geri nasıl çevirebilirim? Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
O değil de size gelmiş şikayet ediyorsunuz sorunlar var diye biz turkcell rom lu cihazlara gelmedi bile neyse cihaza format attınız mı yedek alıp oda olmadı kies üzerinden yazılımı tekrar kurun kurulumu yapın kullanın 1 hafta sonra cihaz kendine gelir sonrasında ise ufak yamalar geldikçe cihaz daha çok verimli olacaktır şanslısınız güncellemeyi kurdunuz eskittiniz bile biz halen bekliyoruz ki gelecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum size tavsiyem asla indirip kurmayın. Ben bin pişman oldum. Telefon boş halde bile ısınıyor şarjı 1 gün bile gitmez oldu.
Güncellemeyi almak şans değilki bozdu telefonu benimkide kendi kendine kapanıp açılıyor inanılmaz ısınıyor kies yükleyip yedek alıp sıfırlamayı düşünüyorum -
Telefonumda hala aşırı isinma mevcut neden diye herhangi bir fikri olan var mi?
Evet 6.0.1 Güncellemesini ben de yaptım
1-Telefon Isınıyor. (İnternette girmeden telefonda ufak basit işler yaparken dahi)
2-Telefon boştayken dahi batarya güç harcıyor.
3-İnternete girdiğimde ise aşırı ısınıyor hızlıca bataryayı tüketiyor. -
hocam direk üstüne kurmussunuz galiba.Kurduktan sonra bi factory reset yapın cihaz tertemiz olur -
mashmallow yüklemesini bu kadar kişi mi yapmış.olumlu olumsuz yükleyen arkadaşlardan bilgi alınırsa ona göre yüklemek isteyen arkadaşlara fikir açısından faydalı olur kanatindeyim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X