Bildirim
Note 4 mu lg g5 mi?
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
1 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
LG 'de kronik sorunlar var , eğer kalem ve sd kart girişi istemiyorsan S6'ya da bakabilirsin -
Note 4 hakkında ne düşünüyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: tolga.trn
Note 4 hakkında ne düşünüyorsun?
Note 4 'de güzel cihaz ama eskidi o , bu saat'den sonra alınması mantıklı olmaz -
Arkadaşım merhaba. Bu iki seçeneği sunduğuna göre tasarım konusunda karar vermişsindir ama ben fikrimi yine de belirtmek isterim. Bana göre telefonun tasarımı önemli ve LG G5 in tasarımı pek de göze hoş gelmiyor. Performans olarak kamera ve ekran olarak seni mutlaka tatmin eder. Note 4 ten daha iyi olduğunu düşünüyorum LG G5in ama kalite açısından bana göre yetersiz bir telefon.
Note 4 performans olarak sizi tatmin edecektir. Ekran kalitesi, kamera kalitesi hala yeterli düzeyde. Ancak Note 7 nin sıkıntılarından dolayı note 4 ün fiyatının biraz yüksek olduğunu düşünüyorum. 1600 - 1700 civarında olması gerekirdi bana göre.
Note 4 yerine s6 da inceleyebilirsin. Performans olarak benzer ürünler. Kamerası bir tık daha iyi diyebilirim s6'nın. -
Note serisi gerçekten beğendiğim bir seri fiyat konusunda dediğine katılıyorum note 5de ayni durumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Operatörlerden alınma hiç kullanılmadan satılan uygun fiyatlı hiç kullanılmamış note 4 bulabilirseniz alınabilir.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-kutu-ici-faturali-sifir-note-4-361485365/detay -
G5 in sorunları var deniliyo,ve bu sorun yeni sürümle giderilmiş deniyor.
Ne kadar doğru bilemem ama size tavsiyem note4 olurdu.
Sizce note 4'de daha kaç yıl güncelleme desteği verirler. -
note serisi herzaman gzl bn note 3 kullanıomm canavar gıbı halaa note 4 al tabıkıde hatta imkan varsa note 5 al -
quote:
Orijinalden alıntı: tolga.trn
Sizce note 4'de daha kaç yıl güncelleme desteği verirler.
Note4 ü bilmemde,Note5 e note7 güncellemesi gelicek.
Bence G5 yada xperia x s6 yada s6 edge
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X