Şimdi Ara

Note 4 mu lg g5 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum bir kaç model arasında kaldım.Sizce her anlamda hangisi daha iyi telefon note 4mü yoksa lg g5 mi?Yada bu fiyat civarinda öneriniz var mı?

• LG 'de kronik sorunlar var , eğer kalem ve sd kart girişi istemiyorsan S6'ya da bakabilirsin
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Note 4 hakkında ne düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga.trn

Note 4 hakkında ne düşünüyorsun?

Note 4 'de güzel cihaz ama eskidi o , bu saat'den sonra alınması mantıklı olmaz
  • Arkadaşım merhaba. Bu iki seçeneği sunduğuna göre tasarım konusunda karar vermişsindir ama ben fikrimi yine de belirtmek isterim. Bana göre telefonun tasarımı önemli ve LG G5 in tasarımı pek de göze hoş gelmiyor. Performans olarak kamera ve ekran olarak seni mutlaka tatmin eder. Note 4 ten daha iyi olduğunu düşünüyorum LG G5in ama kalite açısından bana göre yetersiz bir telefon.
    Note 4 performans olarak sizi tatmin edecektir. Ekran kalitesi, kamera kalitesi hala yeterli düzeyde. Ancak Note 7 nin sıkıntılarından dolayı note 4 ün fiyatının biraz yüksek olduğunu düşünüyorum. 1600 - 1700 civarında olması gerekirdi bana göre.
    Note 4 yerine s6 da inceleyebilirsin. Performans olarak benzer ürünler. Kamerası bir tık daha iyi diyebilirim s6'nın.
  • mvpeko kullanıcısına yanıt
    Note serisi gerçekten beğendiğim bir seri fiyat konusunda dediğine katılıyorum note 5de ayni durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolga.trn kullanıcısına yanıt
    Operatörlerden alınma hiç kullanılmadan satılan uygun fiyatlı hiç kullanılmamış note 4 bulabilirseniz alınabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-kutu-ici-faturali-sifir-note-4-361485365/detay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G5 in sorunları var deniliyo,ve bu sorun yeni sürümle giderilmiş deniyor.

Ne kadar doğru bilemem ama size tavsiyem note4 olurdu.

• Sizce note 4'de daha kaç yıl güncelleme desteği verirler.
  • note serisi herzaman gzl bn note 3 kullanıomm canavar gıbı halaa note 4 al tabıkıde hatta imkan varsa note 5 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga.trn

Sizce note 4'de daha kaç yıl güncelleme desteği verirler.

Note4 ü bilmemde,Note5 e note7 güncellemesi gelicek.

• Bence G5 yada xperia x s6 yada s6 edge
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.