Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
176.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nowhere_man

Arkadaslar ben 3g sebeke sorununu cozdum sanirim. Ayarlar/diger aglar /mobil aglar/ sebeke modu bolumune girip "sadece WCDMA" adli secenegi secin. Bende internet hiz sorunu cozuldu. Sarj suresi de uzadi...

Bende hiçbir işe yaramadı :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NOT 4 ŞEBEKE VE İNTERNET SORUNUNA KESİN ÇÖZÜM ××KONU KİLİT LÜTFENxx
    Arkadaşlar 1 konuya daha elimi atıp not 4 kullanıcılarını kurtarıyorum 😆😈😉
    Bu sorunun nedeni telefonun otomatik olarak Ağ operatörü aramasıdır bu aramayı yaparken ağdan kesiyor Neyse uzatmadan yapmanız gerekenı anlatim;
    Ayarlar/Diğer ağlar/Ağ Operatörü / Ağları ara dedikten sonra kendi operatörünüzü manuel olarak seçiyorsunuz ve sorununuz ortadan kalkıyor...
    NOT : Bunu yapmanıza rağmen olmadı ise DİĞER AĞLAR MENÜSÜNDEN ŞEBEKE MODUNUZU sadece WCDMA olarak seçin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas123 -- 14 Şubat 2016; 10:09:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas123

NOT 4 ŞEBEKE VE İNTERNET SORUNUNA KESİN ÇÖZÜM ××KONU KİLİT LÜTFENxx
    Bu sorunun nedeni telefonun otomatik olarak Ağ operatörü aramasıdır bu aramayı yaparken ağdan kesiyor Neyse uzatmadan yapmanız gerekenı anlatim;
    Ayarlar/Diğer ağlar/Ağ Operatörü / Ağları ara dedikten sonra kendi operatörünüzü manuel olarak seçiyorsunuz ve sorununuz ortadan kalkıyor...
    NOT : Bunu yapmanıza rağmen olmadı ise DİĞER AĞLAR MENÜSÜNDEN ŞEBEKE MODUNUZU sadece WCDMA olarak seçin...

Denedim, inşallah işe y arar bende. Yararsa büyük dua kaptın benden hocam :)
  • Nasıl durumlar için açılmıştır 😆

• arkadaslar bende temmuzdan beri kullaniyorum note 4. s3b3k3 problemlerini surekli takip ediyorum.cq modelini almistim. aldigim gunden beri sadece wcdma da kullaniyorum sarj süresi uzadigi icin. benim sebekede kafasina gore 1 dis gosteriyo bazen full simdi hic sis göstergesi yok fakat hic problem yasatmadi. hattim turkcell. 4.5 g hat aldim alakasi yok. fakat su var o kadar yazilan var acikliga kavusmayan nokta sudur.sikayer yazan arkadaşlar uretimi vs. bilgileri verirse bir degerlendirme yapilir. bundan sonra alacak arkadaslara yol gostermis oluruz
  • Ya belli ki bu yazılımsal bişi bende yeni yeni bu sıkıntılar ortaya çıkmaya başlamıştı internette 1 tane bile işime yarayan bişi olmadı kendi ugraslarımla buldum bu çözümü, yeri geliyor kırmayà kadar sinir ediyordu sabahtan beri kullanıyorum oldum yerin 45 km çevresini dolaştım hiç bi sıkıntı olmadı inşallah yardimci olabilmişim

• quote:

Ayarları yaptım inş. çözüme ulaşır avea'dan vodafone'a geçiş yapmıştım sorun devam ediyordu taahüt bittiğinde turkcell'e geçiş yapmayı düşünüyordum.
    Bilgiler için tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: nighty

quote:

Denedim, inşallah işe y arar bende. Yararsa büyük dua kaptın benden hocam :)

Bu da işe yaramadı

• Erişim noktası adları
    Daha fazla
    Varsayılan olarak sıfırla...
    Teli kapat aç...
    Bunu bir denermisiniz şebeke sorunu olan arkadaşlar...

• sırf bu illet yüzünden lg g 4 e geçmeyi düşünüyorum ama işte note 4 e de kıyamıyorum gerçekten güçlü bir cihaz
  • Hocam bugün almayı düşünüyorum mediamarketten yahut bimeksten sizce nelere dikkat edeyim, stabil sorunsuz seri nolu olan model hangisidir?

• Tesbitiniz çok doğru iki gün önce söğlediğiniz şeyi yaptım şebeke çekiminde bariz bir düzelme var,hatta iş yerinde benzer sorunu s4 le yaşayan arkadaşımın telefonuna da aynı uygulamayı yaptık bariz şekil şebeke sorunundan kurtuldu

• ajf39 A kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma ama bizim millet biraz hazırcı...
    Şimdi apn şişmesi olur çok internet kullanıyorsanız çok siminizi farklı telefonlarda deniyorsanız bu tarz sıkıntılar olabilir...
    Varsayılana sıfırla ayarı her telde olur bunu boşuna konulmadığı aşikardır...
    Apn ne ile alakalı şebeke internetle ...
    Diycem oki insanlar basit bir şey yüzünden veriyor ayarı...
    Yani biraz araştırma biraz sakinlik

• %100 yazılımsal çünkü Note2 kullanıcısıyım ve DN4 rom attım yani note4 yazılımının note 2 ye uyarlanmış hali. Bu sorunla karşılaştım kendi romunda sorun yok.
  • Baktım olmuyor, Note 4'ümü satarak şebeke kopma sorunundan kurtulmuş oldum. En kesin çözüm bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

Erişim noktası adları
    Daha fazla
    Varsayılan olarak sıfırla...
    Teli kapat aç...
    Bunu bir denermisiniz şebeke sorunu olan arkadaşlar...

Bu da olmadı yine. Telefona garanti yolu göründü. Zaten ekranda da çizgi var üst tarafta. Bir değil iki değil. Kaç tane kronik problem var telefonda. Kaç para verdik biz bunu alırken. Resmen enayi yerine koyuyor bizi Samsung Türkiye.

Pili değişebilir olsa note 5'e geçeceğim ama, o da yok.

• Note 4 ün klasik sorunu bu durum.Ne yazıkki ücret iadesi alara kurtulduğum note 4 yerine aldığım a8 telefonda da aynı sıkıntı mevcut.Anakart değişimi yapılmasına rağmen aynı operatör ve aynı özellikteki çift simlerden birinde hat varken mobil veriyi kullandığım hat sürekli kopuyor
  • şebeke sorunu yaşayan arkadaşlar telefonunuzu nerden almıştınız yani belli bi sorun yaşayanların olduğu bi yer varsa ordan uzak durulmalı bn asus telefon kullanıyorum ( vatan bilgisayardan almıştım )aynı şebeke sorunu bndede var iade alıp note 4 almayı düşünüyordum ancak burda yazılanları görünce açıkcası bi düşünmeye başladım yeniden.
  • Bu şebeke sorunu peşimizi bırakmadı, tüm operatörlerin 128kb kartlarını denedik, şuan ise avea 4.5.G uyumlu kart var daha beter oldu!

Servis hangi prosedürü işletiyor yoksa inkar yolunu mu seçiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan08

Note 4 ün klasik sorunu bu durum.Ne yazıkki ücret iadesi alara kurtulduğum note 4 yerine aldığım a8 telefonda da aynı sıkıntı mevcut.Anakart değişimi yapılmasına rağmen aynı operatör ve aynı özellikteki çift simlerden birinde hat varken mobil veriyi kullandığım hat sürekli kopuyor

Ücret iadesi alarak nasıl kurtuldunuz hocam bilgi verebilirmisiniz biraz ?

Yani ilk garantiye verişinizde iade olmamıştır herhalde değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.