Şimdi Ara

Note 4'te Android Optimizasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Note 4 aldım, fakat 4 yıldır iPhone 4 kullandığım için Android ile ilk tanışmam bu. Aleti mümkün mertebe maksimum hıza/performansa ulaştırmam için hangi adımları izlemeliyim ve nelere ekstra dikkat etmeliyim, bloatwaredan kurtulmanın en ideal yolları, iOS'un aksine antivirus programı gerekli mi, buna dair iyi bir rehberi olan var mıdır?

• Virüs olayı abartılıyor. Düzgün kullanmayı bilirsen ne donma ne virüs bulasır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canım çok sıkkın beyler :( Kendi indirmediğimiz, cihazla birlikte gelen appleri silemiyormuşuz yanlış anlamadıysa. Digiturk Play, Deezer gibi kesinlikle istemediğim, kendi yüklemediğim envai çeşit app'i silemiyorum, sadece disable edebiliyorum ki benim için yeterli değil. Bunun tek yolu telefona root atmak mı? Bu nasıl saçmalık yaw, iOS'un gözünü seveyim. :)
  • AscAnsio kullanıcısına yanıt
    sanki iosda kitaplık borsa vırtı vızık gibi uygulamaları silebiliyor muydun?? kullanmak istemediğin uygulamaya basılı tutup ekranın üstünde beliren uygulama bilgilerine sürükleyip ordan devre dışı bırak diyebilirsin. veri olarak silinmiyor ama arka planda çalışmaz
  • colaker kullanıcısına yanıt
    Yalnız bahsettiğiniz uygulamalar doğrudan Apple'ın ürünü. Mesela bende Digiturk Play, Deezer gibi tamamen başka firmalara ait uygulamalar hazır yüklü halde. Samsung'un kendi uygulamaları olsa ses etmem bu saçmalığa, ama 3. parti uygulamalara da dokunamıyor oluşumuz can sıkıcı. Cihazı dün Teknosa'dan aldım bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AscAnsio

Yalnız bahsettiğiniz uygulamalar doğrudan Apple'ın ürünü. Mesela bende Digiturk Play, Deezer gibi tamamen başka firmalara ait uygulamalar hazır yüklü halde. Samsung'un kendi uygulamaları olsa ses etmem bu saçmalığa, ama 3. parti uygulamalara da dokunamıyor oluşumuz can sıkıcı. Cihazı dün Teknosa'dan aldım bu arada.

google'ın da samsungun da kullanmadığın uygulamalaları geri planda sürekli olmasa da çalışır (bazı kilit uygulamalar var onları silmen doğru değil) ama iosda sistem sana hiçbirşey göstermediği için o uygulama nasıl davranıyor hiç haberin olmuyor yani apple'ın uygulamasından bişey olmaz demen de çok doğru değil.

http://www.cnet.com/how-to/how-to-remove-bloatware-on-the-samsung-galaxy-note-4/

menülere alışık değilsen bu sitedeki adımları takip edebilirsin

• bu kesim android almasin ya valla hem kendilerineyazik hem bize.

buyuk ekranli si da çıktıbosverin çöp android i rahat birakin gozunu felan sevin iosun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iphon 5 ve note 3 kullanan birisi olarak android çok şişkinliği var buda samsung dan kaynaklı saf android olarak gelse sadece Samsung adı altında sonradan yüklenen uygulamalar olsa IOS u zora sokar bence ama yinede IOS un sadeligi android in özgürlüğü şu an note 3 kulaniyor gayet memnun özelikle kalemle yapa bildiğim şeyler açısında bir bilgisayara en yakını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AscAnsio kullanıcısına yanıt
    Kutusundan ciktigi halde gelen uygulamalar genelde sistem icin ayrilan partition da bulunur yani ekstra dan yer kaplamaz zaten senin uygulama yukleyemedigim bolumde olur. Devre disida birakinca sen aktiflestirene kadar bir daha hic bir sekilde calismaz onemli birsey degil yani.

• E3lefona ram temizleme uygulamalari ve anti virus uygulamalati kurmadan kullan. En iyi performansinda olur.

• quote:

Hocam hayırlı olsun. Mağazadan mı aldınız yoksa web'ten mi ?
  • mclarenmercedes M kullanıcısına yanıt
    Beyoğlu Teknosa mağazasından aldım, sağolun. Yıllardır iOS kullandığım için Android'e alışmak biraz sancılı olacak gibi, ısınmaya çalışıyorum. :)
  • quote:

Beyoğlu Teknosa mağazasından aldım, sağolun. Yıllardır iOS kullandığım için Android'e alışmak biraz sancılı olacak gibi, ısınmaya çalışıyorum. :)

Peki ya symbiandan androide geçmek nasıl olacak ki :D
  • mclarenmercedes M kullanıcısına yanıt
    Symbian'ı en son 2010'da Nokia ile kullanıyordum, iOS'a geçişim de o yıl olduydu. Allah sabır versin, ne diyim. :)
  • quote:

Symbian'ı en son 2010'da Nokia ile kullanıyordum, iOS'a geçişim de o yıl olduydu. Allah sabır versin, ne diyim. :)

Ben nokia'yı 2010'da aldım :( Bu zamana kadar da kullandım :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.