Şimdi Ara

NOTE 5 vs LG G5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce Hangisini Almalıyım ? 4 Sene İdare Etmesi Lazım.

• Bence ikisi de değil. Note 5 serinin üvey evladı gibi oldu. Sd kart desteklemiyor ve batarya 3000 mah. Şu anda yeterli performans verdiği söylense de o donanıma o pil değerinin uzun vadede yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum.

G5 de bir değişik cihaz. Modüler yapı güzel ama o ek aparatlar 500 liradan pahalı olunca pek bir anlamı kalmıyor. Ekranını da beğenmedim diyebilirim. Kendiniz de bir inceleyin derim.

Bence uzun vadeli kullanım için s7 edge veya Htc 10 daha mantıklı seçim olur. Ya da kısa bir süre beklerseniz Note 7...

İlave: Bu fiyat segmetinde Xperia z 5 Premium da kesinlikle düşünülmeli. Sony bu sefer yapmış bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haggard1963 -- 1 Temmuz 2016; 22:40:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 Edge veyahut S7 alabiliyorsanız alın, eğer alamıyorsanız G5 derim ben.
  • S7 ve S7 edge şuan çok pahalı. Bunun anlamı kullandığınız süreç içerisinde ciddi fiyat kaybı yaşatacak cihazlar.

Üstelik bu iki Samsung telefonu da kesinlikle Note 5 den üstün değiller. Kağıt üzerindeki rakamların kullanıma bir etkisi yok. Verilecek olan parayı hak etmiyorlar.

G5 ise fiyatının düşmesi ile yıldızı parladı. Sd820 işlemcisi en büyük artısı. Şuan için alınabilecek en akıllı ve mantıklı iki telefon G5 ve Note 5 dır.

Bence bir mağazada inceleyip alın. Özellikle ekran boyutu büyük mü küçük mü tercih edersiniz bunu belirleyip bu iki modelden birisini alın.

4 sene iddialı bir rakam olsa da temiz bir kullanım ile rahatlıkla görebileceğinizi düşünüyorum. G5 güncelleme olarak bir sürüm daha fazlasını alır diye de tahmin ediyorum.

• Note 5 kullanıcısı olarak gidip G5'i inceledim ve keşke G5 alsaymışım dedim. En iyisi iki cihazı da inceleyip karar vermeniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Note 5 kullanıcısı olarak gidip G5'i inceledim ve keşke G5 alsaymışım dedim. En iyisi iki cihazı da inceleyip karar vermeniz.

neden hocam ? bende biraz daha büyük ve tuşları olduğu için note 5 de karar kılmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joney1sTR

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Note 5 kullanıcısı olarak gidip G5'i inceledim ve keşke G5 alsaymışım dedim. En iyisi iki cihazı da inceleyip karar vermeniz.

neden hocam ? bende biraz daha büyük ve tuşları olduğu için note 5 de karar kılmıştım

Görsel ve estetik açıdan G5 gözüme daha güzel gözüktü. Ara yüzünü beğendim birde geniş açı olayını test edince cidden cihaz hoşuma gitti. Tabi bu dediklerim kişiseldir sonuç olarak Note 5 kötü bir cihaz değil ama Note 7 çıkınca pabucu dama atılır. G5 için daha uzun süre var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S7 varken G5 bence hiç alınası bir model değil.

Kamera,performans, tasarım dehşet.

İncelemelere bakmanızda fayda var.

Mümkünse edge olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.