Şimdi Ara

Note Book İmei

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim note book bigün calındı we aynı modelini şimdi birinde gördüm direk gidipde şu alete bi bakayım benim calının note book a benziyor diyemiyorum neresine baktığım zaman anlarım ben bunu eğer şu imei değiştirme olayı yapan birileri varmış onlar neresine değiştiriyor neresini değiştiremiyor onu öğrenmek istiyordum eğer cevrenizde bu işi yapan birisi varsa ve bana tel verebilirseniz öğrenmem istiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowgo_01 -- 14 Ağustos 2006; 3:02:56 >

• Sorununuzu tam anlatamamışsınız..

Anladığıma göre cevap veriyim:
    Pil seri numarası..
    Notebook seri numarası..
    Belirli bir çizik vs.. olabilir..
  • sorunu güncelledim
  • notebookta imei değil seri numarası olur. o numaralar biyerlerde kayıtlıysa karşılaştırabilirsin.
  • walla seri nolarda kolaylıkla değiştirile biliyor harhalde bunu yapan cok yer var
  • ewt cok zor yanı calan adam salak degılse tabı o ayrı mesele de calan adam da onu dusunmustur heralde
  • sen yer arıyorsun sormak icin ama bende bilmiyorum bu konuda sana forumda inşallah yardımcı olurlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    Redmi Note 8 Hard Brick oldu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Laptop üzerindeki ethernet bağdaştırıcının mac numarası vardır.

Bu değiştirilebilir, ama diğer parçalar üzerinde seri nolar vardır.

Anakart seri no, Ram seri no, Hdd seri no gibi.

Eğer gerçekten şüphelerinin doğru olduğunu düşünüyorsan Polise bu laptopın olduğu kişiyi ihbar et ve Laptop'ın parçalarının teknik serviste kontrol edilmesini sağla. (Senin laptopın seri numarasını biliyor isen)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

Laptop üzerindeki ethernet bağdaştırıcının mac numarası vardır.

Bu değiştirilebilir, ama diğer parçalar üzerinde seri nolar vardır.

Anakart seri no, Ram seri no, Hdd seri no gibi.

Eğer gerçekten şüphelerinin doğru olduğunu düşünüyorsan Polise bu laptopın olduğu kişiyi ihbar et ve Laptop'ın parçalarının teknik serviste kontrol edilmesini sağla. (Senin laptopın seri numarasını biliyor isen)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.