Şimdi Ara

note edge vs note 5 lütfen telefonu kullananlardan yorum bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iki telefon arasında kaldım, note edge cok şık duruyor fakat edge ekranı kullanışlımı bilmiyorum. 1800tl edge daha uygunuda var fakat satıcı magazalara güvenmiyorum, note5 2220-2250 ye buldum kvk garantili ve sıfır.

arada 400-500tl fark var note 5 bunu hakediyor mu kamera, sarj suresi vs. daha iyi gercekten fiyat farkına deger mi ? note edge kasma donma, kamera gec odaklanma var diyorlar dogrumu ?

• upupup

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra Note5 tabiki.
  • Note edge bana kaba geliyor goruntusu aradaki farka degecektir.Gelistirilmis kamera 4gb ram ve islemci farki mevcut ayni zamanda spen yeni nesil.Note edge satislari pek tutmadi benim tercihim note5den yana olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0di

Merhabalar,

iki telefon arasında kaldım, note edge cok şık duruyor fakat edge ekranı kullanışlımı bilmiyorum. 1800tl edge daha uygunuda var fakat satıcı magazalara güvenmiyorum, note5 2220-2250 ye buldum kvk garantili ve sıfır.

arada 400-500tl fark var note 5 bunu hakediyor mu kamera, sarj suresi vs. daha iyi gercekten fiyat farkına deger mi ? note edge kasma donma, kamera gec odaklanma var diyorlar dogrumu ?

s6 edge desen bile note5 derdim bide 2220 tl hangi mağazada?
  • Note 5 alıp kullanmalısın, bu saatten sonra 1800 TL 1 önceki jenerasyon cihazına vermek biraz abes kaçar.
  • Müslümano Ronaldo kullanıcısına yanıt
    hocam teknosa sitesinde sabaha kadar mağazadan teslim seçeneği ile 2200 tl ye alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Note5 aldim simdiye kadar cok memnunum.
    Malesef hocam bulamadim o fiyata 2200e yaninda faturali aldim fatura benim adima degil, telefoncu firmanin adina kayitli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r0di R kullanıcısına yanıt
    hocam 2 gündür yapıyorlar.saat 10dan sabah 8 e kadar telefon 2299 tl.bu gece yaparlar mı bilemem. bu gece saat 12 de sona ereecek mağazadan hemen teslim kampanyasıyla da 100 tl düşüyor.telefon 2200 tl teknosadan almış oluyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.