Şimdi Ara

Note III vs galaxy s4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 3 4 ay sonra galaxy s4 almayı planlıyorum fakat ekim kasım gibide note 3 çıkacağı söyleniyor boyutu benim için önemli değil fakat fiyat biras sıkıntı note 3 ü çıktığı gibi alsam s4den ne kdr fazla olur , ilk çıktığında tahminen kaç tl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vigilante -- 28 Nisan 2013; 17:58:19 >

• Up up
  • note3 ilk çıktığında şu ankı s4 den ucuz olmıcağı kesin ama ekran ve klavye harıç tüm özellıklerı aynı olur bi kaç ay sonra s4 1500-1599 arası olur.
  • bir soru sorayım: cep telefonu + tablet mi, yoksa note serisinden birisi mi?
    Ben tablet + cep telefonu mantığını tercih ediyorum.
    S3 mini + ipad 2, 3g, 64gb
    Daha iyi kombinasyonlarda yapılır mesela s3+ ipad 4 gibi
    işte benim yaptığım gibi bir kombinasyon da yapabilirsiniz ya da sadece note alabilirsiniz.
    Note 2-3 bence çok büyük, telefon olarak kullanımı zor. İki ayrı aletiniz varsa batarya sorunu yaşamıyorsunuz.
    Kişiye göre değişir ama ürün alırken böyle şeyleri de hesaba katın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tablet konusunda melesef ipad gerçekten biçilmiş kaftan ama telefon kısmında tabiki androıdlı bi cihaz tavsiye ederim telın tercıhı sıze kalmıs ben olsam sadece s4 alırım ama tercıh sizin
  • iPad mi Note 2 mi sorusuna şöyle cevap vereyim. İmzamdaki iPad'i 1.5 senedir büyük keyifle kullanırım, ve Note 2 aldıktan sonra bir kere bile açmadım...

Yanımda tablet taşımaktan bıkmış usanmıştım. Son 3 aydır falan artık yanıma almıyordum, sadece evde. Note 2'den sonra büyük bir rahatlama oldu. Tabletler sanıldığı kadar mobil cihazlar değil bence. 1.5 senedir kullanan biri olarak söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Nisan 2013; 21:41:36 >
  • Bu arada Note 3 her şekilde S4'ten daha kaliteli olacak. Bu belli bir şey. S4 şu an Note 2'nin güncellenmiş versiyonu gibi bir şey bana göre. S-Pen olmaması da zaten apayrı sınıflara ayırıyor Note ile S serisini. S-Pen bambaşka bir şey. Ekranı daha netmiş, video izlerken bakmayınca durduruyormuş falan filan... S-Pen'i verin bana gerisi sizin olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Note 3 beklemeye değer mi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Arkadaşlar ilk çıktığı anda note n7000 aldım. O gün bugündür tablet kullanmıyorum.
    Note2 bile ilgimi çekmiyor. 240dpi Lt4 eybee 4.1.2 rom ile kullanıyorum.

Note4 çıkar, elimdeki note artık işimi görmez ise değişirim.

+Yan yatmış sekiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.