arkadaşlar bende notebook warda buna xp professional kurmak istiyorum sizlerinde yorumunu alayım dedim
Hocam ne sakıncası olabilir ki. Bi sakınca görüyorsan bilmemize izin ver.
ya ben bikere kurmaya çalıştım mesela bi dosyaya geliyor atla diyor o yüzden sordum.bende orjünal xp home war fakat service pack 1 ondada herşeyi kuramıyorum
keşke önce notebook'un özelliklerini yazsaydın.
yazıyorum arkadaşlar notebook dell inspiron 6400 modeli. t2050 1.6 ghz işlemci 1 gb ram 128 mb ati ekrankartı bunlar yeterli sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: excalibur-10
yazıyorum arkadaşlar notebook dell inspiron 6400 modeli. t2050 1.6 ghz işlemci 1 gb ram 128 mb ati ekrankartı bunlar yeterli sanırım
hocam rahatlıkla xp pro kurulur hatta vista bile kurulabilir ama çok kasar
özellik yönünden bir sotun olmaz zaten son 3-4 yılda çıkan bilgisayarlarda sorun olmaz xp için dosya atlamasının sebebi başka olabilir yoksa niye kurulmasın ki.... ben de bi deneyebilirim aslında
hocam rahatlıkla xp pro kurulur hatta vista bile kurulabilir ama çok kasar
görsel özellikleri kapatsa aslında kasmaz
Kurun üstadım ama bahsettiğiniz dosya atlama olayı oluyor ise o cdyi kullanmayın..Başka bir bootable cd bulup onunla xpyi rahatlıkla yükleyebilirsiniz..
arkadaşlar çok saolun şimdi kuruyorum hemen ya çok kafama takılmıştı herkes teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme