Şimdi Ara

notebook alcam ama yardım? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG R509 NOTEBOOK almayı düşünüyorum.oyun oynayan biri değilim ama kaliteli deolsun istiyorum samsung nasıl bileniniz var mı notebook konusunda kullanan ve bilgisayarla ilgilenen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
    fiyatı da 969 ytl

Dual Core var bide bunun Dual Core 2 si var.farkı nedir? arasında çok bi fark var mı ?
    Özellikler :
    # İşlemci Intel® Pentium® Dual Core T3200 (2.00GHz - 667MHz)
    # Ekran 15.4" WXGA Parlak Ekran + Kamera
    # RAM 2 GB 667MHZ
    # HDD 160 GB/5400rpm
    # Ekran Kartı Mobile Intel GMA X4500 HD ( 256MB Ekran kartı
    # Genişleme Yuvaları Display port, HDMI, RJ-11, RJ-45, 4 x USB 2.0, 4-1 digital media reader (SD/MMC/MS/XD)
    # Optik Sürücü DVD Recordable (Dual Layer)
    # Diğer 10/100Mb Ethernet, Intel 5100 AGN (1x2) kablosuz iletişim
    # İşletim Sistemi MS Vista Home Basic
    # Pil ve Pil Ömrü Li-Ion 6 cell
    # Klavye Q Turkçe
    # Ağırlık 2.74kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevropat_ygt -- 8 Nisan 2009; 20:37:44 >

• Merhaba arkadaşım.Belirgin bir süredir notebook kullanan biri olarak bazı tafsiyelerim olabilir kendimce...

Ben şunu söyleyebilirim ki bu bilgisayarın ekran kartı çok kötü...Yani paylaşımlı ekran kartı notebook ta tercih edilmemesi gereken bir secenek..Şimdi bana diceksin ben oyun oynamayacağım sadece msn internet müzik film diyeceksin ama emin ol sende oyun kurmak oynamak isteyeceksin ilerde.İşlemcisi çok başarılı çok iyi değil bunuda belirteyim.Markası samsung olarak başka teknolojilerde iyi olabilir ama teknik desteği yada içinde kullandıkları confg. parçalarının markalarıda muamma...Yeni nesil işlemcilerde önemli olan kaç mhz de çalıştığı ve işlemci cache sinin kaç mb olduğudur.Bu makineye 1 milyar vereceğine electroword den hafta sonu abime aldığımız makineyi sana şiddete öneririm...

Fiyatı 1.250 tl ama özellikleri ve markası çok iyi.Aradaki 250 ytl bence bu özelliklere göre ve marka farkına göre bedava sayılır...Bi kere asus markası adı altında geliyor.Ekran kartı paylaşımsız işlemcisi P serisi yani monteviya işlemci.P7350 (3 mb cacheli 2.26 mhz)

takip etmeni öneririm...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhandavran -- 8 Nisan 2009; 21:02:28 >

• teşekkürler
    up
  • rica ederim bu arada elektro world un telini vereyim sana ara ellerinde stoklarında kalmışmı bi bak arkadaşım çok güzel bir makine kasası dizaynı harikanın üstünde biz 3 gün önce aldık 1250 ytl ye

Marka:Asus

Model:X59SL200DV

Elektroworld:0212 318 0 999 ;)
  • Notebook / Netbook Diz üstü =>http://forum.donanimhaber.com/forumid_216/tt.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.