Düşünüdügüm ürün linkini asagıdadır.Oyun,internet,office vs.. gibi her alanda kullanıcam.Asus'tan güzel bir pc oldugunu düşünüyorum.Fiyatıda 1700 ile 1900 arası degisiyo ve pc depo guvenılır mı oradan satın alabılırmıyız.Sizce nasıl ve bu tip özelliklerde başka hangi marka ve modelleri tavsiye edersiniz?Lütfen düsüncelerinizi paylasın..Herkeze tesekkurler
sony vaio eb serisi daha mantikli islemci olarak aynilar ama sonyde 5650 ekran karti var ve fiyat olarakda 1.800-1900 araliginda...
Üstad sony eb serisi aradım ama bulamadım.Link verebilirsen sevinirim ve hangi yönüyle daha mantıklı ki sony nin bu özellikteki notebook unun fiyatı 2000 liradan asagı deildir diye düsünüyorum.Yinede tesekkurler
bi k52 sevgisidir gidiyor
oyun oynanacaksa 5650 ve 5730 varken 5470 ten söz edilemez
bakabileceğiniz modeller
Asus N61ja - i5 işlemcili olan Sony VPC-EB1S1E Samsung R580 - ekran kartı nvidia, dx10.1
Sony i herhangi bi sonycenter a gidip sorabilirsiniz. yanlış hatırlamıyorsam forumdan peşin 1800 tl ye alan olmuştu. Geçen gitmiş bi arkadaşada 1980 tl demişler peşin fiyatına.
Asus a ısınıyor diyenler var. i7 işlemcili için demişlerdi. i3 ve i5 kullananlar ısınmıyor diyorlar. Memnunlar laptoplarından.
valla bence şu an piyasadaki en iyi notebook..K52 nin ekran kartı hiç iyi değil diyorlar
Ustadlar baktım sony nın notebook una oda guzel.Sony tabı kı asustan daha bı marka ama kotu bır tarafı varmı kasası ıyımı asus ve sony arasında kaldım sımdı kafam ıyıce karıstı.
asus K52jr ile sony kıyaslama bence sony en az 3-4 gömlek üstün kasa kaliteside tartışılmaz
asus K52jr ile sony kıyaslama bence sony en az 3-4 gömlek üstün kasa kaliteside tartışılmaz
Kasa iyi ama f serisini alanların bir çoğu iade etti.Ses kartı ve fan sesinden dolayı...
quote:
Orijinalden alıntı: ekremucanok
quote:
Orijinalden alıntı: halloven
Kasa iyi ama f serisini alanların bir çoğu iade etti.Ses kartı ve fan sesinden dolayı...
bahsettigin f serisi tavsiye edilen e serisi ne alaka simdi. ayrica f serisinin hepsi boyle degildir. su an kullandigim f serisinde bahsedilen hic bir sorun bulunmamaktadir...
quote:
Orijinalden alıntı: DHF34
quote:
quote:
bahsettigin f serisi tavsiye edilen e serisi ne alaka simdi. ayrica f serisinin hepsi boyle degildir. su an kullandigim f serisinde bahsedilen hic bir sorun bulunmamaktadir...
F serisinin problemini birçok kişi kabul edip iade etti...Sizinkinde problem olmaması bu gerçeği değiştirmez...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DHF34
quote:
quote:
F serisinin problemini birçok kişi kabul edip iade etti...Sizinkinde problem olmaması bu gerçeği değiştirmez...
evet ilk uretimi hatalidir ama simdi sony e serisi tavsiye edilen bir baslikta f serisini kotuleme ihtiyaci nerden geliyor onu anlamaya calisiyorum sadece. ki sorunlu olan uretimlerde yurtdisinda parca degisimi baslamistir. ayrica 2. parti uretimlerde bu sorun tamamen cozulmustur.
quote:
Eyw buyuk ihtimal sony alıcam tşk ettım yorum yazmak ısteyen yorum yapabılır hala hazırda arkadaslar 3-4 gun ıcınde alıcam notebook u ona gore kafamdada tam sekıllendırırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme