Şimdi Ara

Notebook batarya hakkında tavsiyelere ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ASUS N55SL notebookum var. 3. yılında ve bataryasını biraz hor kullandım. Gerçi olacak o kadar bana iyi dayanmış. Dün aida64 ile baktım. Yıpranma miktarı %50 idi. Sonra bi kalibre işlemi yapayım dedim %56 oldu. Bir ara elektrikler saniyelik periyotlarla gidip geldmişti. Ondan sonra zaten batarya fazla dayanmamaya başalmıştı. Bir batarya almayı düşünüyorum. Sadece bir sitede orijinal batarya buldum. (Ki bundan da emin değilim ya). Siteye aşina değilim ve ordaki fiyat 230 ₺. KDV dahil mi değil mi belirtilmemiş. Onun dışında bulduklarım hep 80-105 ₺ arasında ve Retro marka. Fiyat uygun ama marka hakkında en ufak bilgim yok. Çok fazla dayanıklılık süresi beklemiyorum ama yıpranma miktarı 6 ayda tavan yapacaksa hiç almayayım. Bu markayı daha önce alan veya hakkında bilgisi olan var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir?

İkinci bir sorum daha var. eBay'da 30-60$ arasında fiyatlarla farklı markalara ait birçok batarya buldum. eBay'dan satın almanın bir yolu var mıdır?

• kardesim retro markasını bende kullandım pek gitmedi 4-5 ayda yıprattım :D
    sen benm kadar hor kullanıyormusun bilmiyorum ama bana en fazla 5 ay dayandı bence alma .D
  • Cevabın için teşekkürler. Muhtemelen senin kadar hor kullanıyorum :)

Peki varolan bataryayı tamir etme gibi bir olay söz konusu olur mu? Ne denediysem yıpranma oranını %48'den aşağı düşüremedim. O da dengesiz hani. Normal kullanımda 53' çıkıyor. Bu aralar CoD Ghost oynuyorum. Oyundan sonra pc'yi kapatıp açtığımda 48'e iniyor.
  • Aliexpress.com bakınız mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama kargo için 90$ gidiyor. Değişen pek birşey yok :)
  • sanalpazar.com'da satılan bataryalar var onlar nasıldır bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.