Şimdi Ara

notebook bios pili yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu laptopun bios pilini bi söyleyin arkadaşlar çıldırcam şimdi. model Lenovo z500
     notebook bios pili yardım

• varmı beyler yardımcı olcak bende z500 kullanıyorum
  • ali213 A kullanıcısına yanıt
    3032 mı ne 2 türlü pil var üst voltlu olanı alıcaksın yanlıs hatırlamıosam 3032 ama git 1mcularda dolu var
  • ahm@41 A kullanıcısına yanıt
    nerde olduğunu sormuştum aslında
  • ali213 A kullanıcısına yanıt
    süper sormussun türkçe ören ilk önce iyi konus aça bilmişsin tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali213

şu laptopun bios pilini bi söyleyin arkadaşlar çıldırcam şimdi. model Lenovo z500

https://store.donanimhaber.com/79/37/15/793715f11d6ddc93cab647ed0433f7c8.jpg

resim senin anakartın arka yüzü hocam.
    resimde alt kısma yakın yuvarlak ve kenar kısımları mavi 2 pini lehimli gördüğün nesne bios pili hocam. havya olmadan sökemezsin. kırarak söksende havyasız yerine takamazsın bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbrmania -- 13 Haziran 2014; 17:21:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbrmania

http://ecx.images-amazon.com/images/I/81cT1%2B9jClL._SL1500_.jpg

resimde alt kısma yakın yuvarlak ve kenar kısımları mavi 2 pini lehimli gördüğün nesne bios pili hocam. havya olmadan sökemezsin. kırarak söksende havyasız yerine takamazsın bilgin olsun.

sağol kardeşim benim işim biosu sıfırlamakla şifremi unuttum bu nedenle biosu sıfırlamak istiyorum masaüstülerde olduğu gibi nasıl yapabilirim bu tarz pilde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Z560 Bios Pili Nerede
    12 yıl önce açıldı
    Laptop Batarya Tamiri Yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNToluen

quote:

Orijinalden alıntı: cbrmania

http://ecx.images-amazon.com/images/I/81cT1%2B9jClL._SL1500_.jpg

sağol kardeşim benim işim biosu sıfırlamakla şifremi unuttum bu nedenle biosu sıfırlamak istiyorum masaüstülerde olduğu gibi nasıl yapabilirim bu tarz pilde

Öncelikle bios update yapmayı denedin mi ? Güncel versiyon olmasa bile yinede bi yeniden yükle belki pili hiç sökmeden resetlemiş olursun. eğer işe yaramazsa mecburen leğim ile o pili sökeceksin,pc yi çalıştırıcan. sonra pc yi kapatıp leğimle yerine takıcan. eğer pilin ömrü bitmiş ise bilgisayar parçası satan yerden yenisini alıcan :)

• 3-4 ay önce update geldi biosa neden sıfırlamak istiyorsunuz ki? Bios pili arka tarafta lehimli şekilde duruyor üstte arkadaşların da söylediği gibi. Ayrıca cihazınız garanti dışı artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

3-4 ay önce update geldi biosa neden sıfırlamak istiyorsunuz ki? Bios pili arka tarafta lehimli şekilde duruyor üstte arkadaşların da söylediği gibi. Ayrıca cihazınız garanti dışı artık.

update ettiğimde bios şifresi otomatik olarak kalkacak mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.