Şimdi Ara

Notebook'da 1080p x264 izlemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takılmadan 1080p rip izleyebileceğim bir notebook almak istiyorum.Lcd tvye bağlamak istiyorum bunu sorunsuzca yapabilen arkadaşlar varsa deneyimlerini alabilir miyim.Desktopımda 2600 pro var Hd performansından memnunum ancak buna denk bir notebook hangisidir var mıdır pek çözemedim.

• Ufak bir not 14 inç veya daha küçük bir makine arıyorum.
  • 13.3" ekranlı lg den daha iyisini düşünemiyorum.boyutlarına rağmen 8600gt ekran kartı var.hdmi da unutulmamış tabi ki.
    ucuz alternatif olarak 14.1" ACER AS4710G-4A2G12MI var.teknosada 900 civarı satılıyor ve ati hd2400 ekran kartına sahip.bu 2 cihazın işlemcileri de hd videoları oynatmak için gayet yeterli.yalnız acer da hdmi portu var mı o meçhul.
  • An itibariyle core 2 duo destekli alacagınız bir makinede hd ripleri sorunsuz bir şekilde izlemeniz mümkün.Ama iş lcd ye bağlamaya gelince tabiki hdmi şart.HDMİ olan bir laptop almanızı öneririm...
  • Bu tarz filmleri izlediğiniz anda aşırı yük işlemci üzerine binecektir. Yani başka bir deyişle ekran kartı yine işlemci en fazla dikkat edeceğiniz bileşen olmalı alacağınız notebook'da...
  • Masaüstü sistemim işlemci olarak gayet güçlü olmasına rağmen onboard kartıyla 1080p kesinlikle faciaydı. Sonradan ekran kartı ekleyince rahatladı artık takılma olmuyor. O yüzden bu ekran kartı konusunda şüphelerim vardı. Cevap veren herkese teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Bu tarz filmleri izlediğiniz anda aşırı yük işlemci üzerine binecektir. Yani başka bir deyişle ekran kartı yine işlemci en fazla dikkat edeceğiniz bileşen olmalı alacağınız notebook'da...

yeni ekran kartları hd videolar için donanımsal hızlandırma özelliğine sahipler bu sayede işlemciye daha az yük biniyor.yapısı nedeniyle ekran kartı video oynatmaya merkezi işlemciden daha yatkın.

bu linkten fikir edinilebilir.

http://74.125.39.104/search?q=cache:_LqSfD0514AJ:forum.divxplanet.com/index.php%3Fshowtopic%3D109401+dxva&hl=tr&ct=clnk&cd=3&gl=tr&lr=lang_tr&client=firefox-a

bu arada, hd ready tvlerin çözünürlüğü fazla yüksek olmadığı için vga bağlantı bile yeterli oluyor fakat full hd görüntü bu kabloyla ya alınmaz ya da çamur gibi olur.en az dvi tercihen hdmi çıkışlı bir bilgisayar şart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p tv'de 4k izlemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benq Joybook s41 aldım.
    core 2 2.2ghz ,2gb ram, geforce8600gt
    Ekran driverını güncelledikten sonra denedim hiç takılma olmuyor.HDMI çıkışı da var.
    Benim gibi HTPC'sini notebook ile elimine etmek isteyenlere de duyurulur.Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Bu tarz filmleri izlediğiniz anda aşırı yük işlemci üzerine binecektir. Yani başka bir deyişle ekran kartı yine işlemci en fazla dikkat edeceğiniz bileşen olmalı alacağınız notebook'da...

Önerilerin nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.