slm arkadaslar hp pvilion laptop aldım biraz driver eksigide olsa xp ye gectim. fakat xp denmidir nedir bilemiorum. bilgisayarı bi süre bırakıp geri geldigim zaman normal olarak ekran kapalı . geldigimde acmak için fareyi sallıorum veya klavyede herhangi bir tusa basıorum ama ekran acılmıo. zoraki olarak da power dügmesinden kapatıp acıorum. daha laptop ı yeni aldım sorun cıkartmak istemiorum bu koınuda herhangi bi bilgisi olan varsa yardım ederse cok sevinirim__?
Arkadaşım aynı sorun bende de var . Teknisyenlerle konuştum anakart arızasıymıuş cihaz şimdi serviste ve 1 ay parça bekliyecem
Sana şiddetle tavsiyem git ve ürünü veri ver yerine başka marka al
pfffff hadiya. yanlız sorun anakarttaysa yenisiyle deistirmeleri gerekmiomu. bide ben vatan dan aldım bu arızalı cıkarsa hp den baska marka alma sansım olabilirmi__?
quote:
Orjinalden alıntı: quartaela
pfffff hadiya. yanlız sorun anakarttaysa yenisiyle deistirmeleri gerekmiomu. bide ben vatan dan aldım bu arızalı cıkarsa hp den baska marka alma sansım olabilirmi__?
Alallı 30 gün geçmediyse ürünün ayıplu olduğu rapor edilir ve "Onarım" "Yenisinin İadesi" " Ürünün Ücretinin Talebi"
bunlardan 3 ünden birisini seçebilirsin.
Sence hangisi daha mantıklı. Ürün eğer HP ise para iadesi alıp Toshiba almak en mantıklısı
peki toshiba alsam ve vista yüklüyken xp ye gecmek istesem yine driver bulmak zorunda kalırmıyım. yoksa bu driver sorunu sadce hp demi var__?
quote:
Orjinalden alıntı: quartaela
peki toshiba alsam ve vista yüklüyken xp ye gecmek istesem yine driver bulmak zorunda kalırmıyım. yoksa bu driver sorunu sadce hp demi var__?
Yeni bilgisayarlar malesef ki VİSTA yüklü olarak geliyor. Geçmeden önce toshiba yetkili servisiyle bir konuşun.
aslında yeniden ve istemeyerek vistaya gectim sorun acaba xp denmi die. vistada böle bi sorun cıkarmadı. sanırım servise verip parayı geri talep edemicem cunku sorun ortadan kalkmıs oldu.
arkadaslar aynı sorun bi arkadasımın bilgisyarında var.. beklemeye aldıkdan sonra ekran bi daa açılmadı! servisle konuştuk ekran kartı sorunu olabilir diyolar ama çok saçma geliyo bana çünkü bilgisayar gelen seslere bakarsak sorunsuz calısıyo sadece ekran yok:! varmı bu sorunla başka karşılaşanlar veya garanti kapsamında olup olmadığını bilen varmı??
aynı sorun bende de oluştu bilgisayar durup dururken açılmamaya başladı aslında açılıyo işletim sistemi çalışıyor ama ekran gelmiyor.iki uzun bip sesi geliyor ilk başta sonra tık yok ekranda ne ışık ne başka bişey kafayı yicem ya...
quote:
Orjinalden alıntı: capoeirafighter
aynı sorun bende de oluştu bilgisayar durup dururken açılmamaya başladı aslında açılıyo işletim sistemi çalışıyor ama ekran gelmiyor.iki uzun bip sesi geliyor ilk başta sonra tık yok ekranda ne ışık ne başka bişey kafayı yicem ya...
2 kısa bip sesi bellek eşlik hatası ;) Ramlerini değiştirecekler yani o da ellerinde mevcut hatta ellerindeki tek mevcut ürün diyebilirim. Yurtdışından parça beklemene gerek bile kalmaz verirsin 1 haftada verirler. Ama bu sadece senin sorunun için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme