Bildirim
Notebook Ekran Goruntu Bozuk (Resimli) (Cozuldu)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Glade Mini Jel Floral Buket 70 g : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G5WFDRD
3 sa. önce paylaşıldı
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekraniniz kirilmis. Murekkeplenmeyi beyazin kenarlarinda gorebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanirim degismesi gerekiyor degilmi tamir olmaz gibi gorunuyor degil mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet degismesi gerekiyor maalesef.
Ilgin icin cok tesekkut ederim. Son bir sorum olacak ayni inc lcd ekran alip taksam olur mu ? Yoksa ayni model mi olmasi gerekir
Hocam bu NoteBook olduğu için aynı model olması gerekir çünkü eğer başka inç LCD ekran alıp takarsanız NoteBook onu tanımlamayabiliyor.Eğer tanımlamazsa paranız boşa gider.
Teşekkürler bu arada başlığa ''ÇÖZÜLDÜ'' ya da ''SİLİNEBİLİR'' yazarsan hem yöneticiler hemde üyeler adına faydalı olacaktır... -
Pin sayisi ve turu(lcd,led) ayni olduktan sonra herhangi bir ekrani takabilirsiniz.
@Oyuncu_crefe yanlis bilgi vermeyelim lutfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrenalin_ -- 17 Temmuz 2015; 0:29:13 >
Ayni inc alip denemem gerrkir o zaman tesekkurler.
quote:
Orijinalden alıntı: asihancan
Ayni inc alip denemem gerrkir o zaman tesekkurler.
Dediginiz gibi ayni ozellikli bir ekran alacagim. Tesekkurler.
quote:
Orijinalden alıntı: Adrenalin_
Pin sayisi ve turu(lcd,led) ayni olduktan sonra herhangi bir ekrani takabilirsiniz.
Hocam bazen algılamayabiliyor.Ondan söyledim,ve kalitesiz almasını önermiyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: Oyuncu_crefe
quote:
Hocam bazen algılamayabiliyor.Ondan söyledim,ve kalitesiz almasını önermiyorum...
Suana kadar test icin 10.1 e 17" bile takmisligim oldu fakat hic algilamama sikintisi yapmadi.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Oyuncu_crefe
quote:
Hocam bazen algılamayabiliyor.Ondan söyledim,ve kalitesiz almasını önermiyorum...
Suana kadar test icin 10.1 e 17" bile takmisligim oldu fakat hic algilamama sikintisi yapmadi.
Peki hocam bende yapmıştı ondan uyarmıştım,neyse burada sevilmedim galiba.Ben kaçayım beyler kusura bakmayan zamanınızı aldıysam...
-
Hayir olurmu oyle sey almak istedigim cevaplari fazlasiyla verdin cok tesekkur ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: asihancan
Hayir olurmu oyle sey almak istedigim cevaplari fazlasiyla verdin cok tesekkur ederim.
Birşey değil dostum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- bin dosyası açma
- wmı provider host nedir
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- hogwarts legacy açılmıyor
- udf indir
- laptop menteşe tamiri
- root nasıl kaldırılır
- bilgisayar hızlandırma
- telefon şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X