arkadaslar laptopum sureklı degıl ama arada ekrana farklı desenlerde seyler çıkıyor ve bır anda kıtlenıyor ses çıkartarakk kapanıyor.
yazılım surucusu guncel bu kapanma genelde ısınma sonucunda ekrana desenler çıkıyor ve ardından kapanıyor. azıcık ısınmada bıle kapanıyor bazen. oyun oynayabılıyorum ama ekranda dedıgım gıbı garıp desenler çıkıor ve bır anda ses çıkarıp kapanıyor bu konuda yardımlarınızı beklıyorum...
dediğin gibi ısınma problemi varsa yapması normal. yapabilirsen içini açıp temizlemeni tavsiye ederim.
Kırmızı mavi yeşil renkler çizgiler vb çıkıyor ise anakart üzerinde bulunan chip arızalanmıştır...
yardımcı olursanız inan çok sevinirin.pc im toshiba a350-22z ...oyun yükleme de sorun çıkıyor.pes 2011 yükleyebiliyorum.fakat nfs sabotaj gibi oyunları yükleyemedim.ekran kartında mı sorun var yazılımda mı sorun var?driver da mı sorun var?kafayı yemek üzereyim.bu iki oyunda da oyun başladığı an ya donuyor ya oyundan atıyor.özellikler 521 paylaşımsız ekran kartı atı hd 3650 ram 4 gb .işlemci p8700 2.53 ghz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme