Bildirim
Notebook hangi marka alınmalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
1-dell
2-acer
3-hp
4-toshiba
5-asus
6-sony -
aynı konu açılmıştı..... -
quote:
Orjinalden alıntı: tolga145
1-dell
2-acer
3-hp
4-toshiba
5-asus
6-sony
bu zihniyetide kınıyorum sanki hepsini kullandın ve utanmadan sonyi 6. sıraya yazıyosun... kullanmadığın buradan belli oluyo zaten -
Sony Vaio 90:00/1 kontrast'lık ekranı ve kaliteli kasa yapısı ile kesinlikle 1 numaradır. Sonra bence toshiba gelir -
tartışmaya gerek yok arkadaş sanırım fiyat konusunuda dikkate almış aksi halde SONY bu işin ustası kesinlikle şişşşşşş -
-
notebook aldımı TOSHIBA alıcan en ıyısını en kalıtelısını ıstıyorsan toshiba dıyorum baskası kesmez
, -
Ben siemens aldım okadar takma kafana git al
ÖMarkalı olunca git gide pahalanıyor
Mesala benimkinin sony si 300 euro daha pahalı iken casperı 200 doalr daha ucuzdu
Ben 2 ene sonra satarım hatta belki yakında satarım die pek bakmıyorum
Uzun zamanlı kullanıcaksan toshiba.. -
toshiba ve sony..
bunlar 1. gerisini salla -
kullanmasini bildikten sonra tum markalar iyidir...1-2 marka disinda gerisi yeterlidir...ben Fujitsu kullaniyorum,gayet kaliteli...defalarca dusurmeme,dışarı çıkarken yanima aldiğımda,sirt çantamda kitaplarimin yaninda fazlasiyla yalpalanmasına ragmen daha bir sorunla karsilasmadim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YıldırımMuharebe -- 16 Ağustos 2005, 1:03:54 > -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 14 Ocak 2006 1:20:16 > -
dell veya acerden şaşmıyacaksın sony ve toshiba çok pahalı satıyor makınalarını ve ıkısınınde teknık destek ve servisi sıfır -
dell acer hp asus -
- Toshiba
- Sony
- Hp
Başkaa marka önermem..
PS: Tr için konuşuyorum!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claim -- 18 Ağustos 2005, 13:28:23 >
- Toshiba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X