Şimdi Ara

Notebook hangi marka alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kalite stabil çalışma ve servis himeti başarısına göre hangı marka alınmalı

• 1-dell
    2-acer
    3-hp
    4-toshiba
    5-asus
    6-sony
  • aynı konu açılmıştı.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga145

1-dell
    2-acer
    3-hp
    4-toshiba
    5-asus
    6-sony

bu zihniyetide kınıyorum sanki hepsini kullandın ve utanmadan sonyi 6. sıraya yazıyosun... kullanmadığın buradan belli oluyo zaten
  • Sony Vaio 90:00/1 kontrast'lık ekranı ve kaliteli kasa yapısı ile kesinlikle 1 numaradır. Sonra bence toshiba gelir
  • tartışmaya gerek yok arkadaş sanırım fiyat konusunuda dikkate almış aksi halde SONY bu işin ustası kesinlikle şişşşşşş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    5 yıl önce açıldı
    Hangi Marka&Model 2. El
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • notebook aldımı TOSHIBA alıcan en ıyısını en kalıtelısını ıstıyorsan toshiba dıyorum baskası kesmez
    ,
  • Ben siemens aldım okadar takma kafana git al

ÖMarkalı olunca git gide pahalanıyor

Mesala benimkinin sony si 300 euro daha pahalı iken casperı 200 doalr daha ucuzdu

Ben 2 ene sonra satarım hatta belki yakında satarım die pek bakmıyorum

Uzun zamanlı kullanıcaksan toshiba..
  • toshiba ve sony..
    bunlar 1. gerisini salla
  • kullanmasini bildikten sonra tum markalar iyidir...1-2 marka disinda gerisi yeterlidir...ben Fujitsu kullaniyorum,gayet kaliteli...defalarca dusurmeme,dışarı çıkarken yanima aldiğımda,sirt çantamda kitaplarimin yaninda fazlasiyla yalpalanmasına ragmen daha bir sorunla karsilasmadim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YıldırımMuharebe -- 16 Ağustos 2005, 1:03:54 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 14 Ocak 2006 1:20:16 >
  • dell veya acerden şaşmıyacaksın sony ve toshiba çok pahalı satıyor makınalarını ve ıkısınınde teknık destek ve servisi sıfır
  • dell acer hp asus
  • Toshiba
  • Sony
  • Hp

Başkaa marka önermem..

PS: Tr için konuşuyorum!

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claim -- 18 Ağustos 2005, 13:28:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.