Şimdi Ara

Notebook Harddisk Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarın harddiskini değiştirmem gerekiyor, bilgisayar açılmıyordu harddiski söktüm bağlantı yerleri oksitlenmişti sildim falan derken bilgisayar açıldı ancak kısa bir süre içerisinde değiştirsem iyi olacak diye düşünüyorum. Yenisini alıp takmak sorun değil beni düşündüren şey yeni harddisk takıldıktan sonra da bu bilgisayarı aynı bıraktığım hali ile kullanabilir miyim?

Yani uzun lafın kısası harddisk değişecek ama her şey aynen devam edecek sistemde. Böyle bir şey mümkün müdür?
    Bu arada belirteyim, öğretmenim, bilgisayarda iki farklı lisanslı optik okuma kurulu, yeni harddiskle lisans problem olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuluncak

Bilgisayarın harddiskini değiştirmem gerekiyor, bilgisayar açılmıyordu harddiski söktüm bağlantı yerleri oksitlenmişti sildim falan derken bilgisayar açıldı ancak kısa bir süre içerisinde değiştirsem iyi olacak diye düşünüyorum. Yenisini alıp takmak sorun değil beni düşündüren şey yeni harddisk takıldıktan sonra da bu bilgisayarı aynı bıraktığım hali ile kullanabilir miyim?

Yani uzun lafın kısası harddisk değişecek ama her şey aynen devam edecek sistemde. Böyle bir şey mümkün müdür?
    Bu arada belirteyim, öğretmenim, bilgisayarda iki farklı lisanslı optik okuma kurulu, yeni harddiskle lisans problem olacak.

hiçbir sıkıntı yaşamazsın.Sadece harddisc in içindeki verileri yedekle yeni harddisc e yükle.

• Basit kopyala yapıştır ile olacak mı yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.